Aynen bende sizin gibiyimm esime aldigim cok begendigim o parfumu artik sıkma diyorum igreniyorumLütfen geçsin eve kapadım kendimi zaten
Eşim de ne zamandır kokmuyordu yine deodorantı kötü kokuyor sanki bugün, deodorantlar da çok kötü kokuyor ya halbuki ben seçip almıştım ona. Şimdi iğrenti geldi
Ayhh bu kokular ustume sinmis gibi hissediyorum:-(geçmiş olsun ben eve vardım
ben müslümanlık gavurluk mu dedim caminin önünden geçerken ağır bir tuvalet kokusu alıyorum dedimCami ,imam ,cemaat , din iman ne alaka ????
Pis insan pistir müslümanlıkla gavurlukla ne alakası var bunun?
Ayıca ağzı kokan insanın diş fırçalamadığından dem vurmuşsun da belki her gün dişlerini fırçalıyor ama mide problemi var veya başka bir hastalığı???
Kişinin kendi üşengeçliği ile ilgili olan pisliği konusunda hem fikiriz. Fakat bir hastalık olabilecek durumlarla ayy iğrenç ayy tiksinç diye yaklaşmak ne kadar doğru??
Bizim üniversitede bir profesor derse gelmişti işte konuşuyor temizlikten falan , kardeşim ben diş fırçalıyamıyorum kaç yıllık insanım hayatımda dişimi sadece bir kere fırçalamışım , 60 yaşında adam bi de! eşim bana çok kızıyor ne yapayım fırçalayamıyorum sevmiyorum vs vs. hani bunu hangi mantıkla bize anlattı onu da anlamamıştım yani midemizi altüst etmişti.
Ülkenin temizlik anlayışı işte!
Ah ah imamların toplumu bu denli düzeltme gücü olsaydı keşke ama yok ne yazık ki. Ve dediğim gibi yaz döneminde bu husus sadece temiz olunmadığından olmuyorimam sistem adamıdır yönlendirme şekil verme açısından düşünürsek gücü küçümsenemez bence
mesala benim en basiti bildiğim kadarı ile her cuma hutbe vardır telkin dayatma hattaceza uygulanabilir temizlik heleki söz konusuysa
Sorun bıyık aldırmakta değil. Sorun erkeklerin sakalının bıyığının normal karşılanıp kadınınkinin kötü karşılanmasında. İkisinin de aynı yerden çıkıyor.
Ki benim bir arkadaşımın hormonal bozukluğu vardı ve bıyığını kaşını aldıktan 10 dakşka sonra çıkardı yine.
Bu hastalık.
Şu zihniyeti bir değiştirelim de her şeyi kadın üzerinden vurmayalım.!
ben temel disiplinler konusunda gücünün olduğunu düşünüyorumAh ah imamların toplumu bu denli düzeltme gücü olsaydı keşke ama yok ne yazık ki. Ve dediğim gibi yaz döneminde bu husus sadece temiz olunmadığından olmuyor
Hutbede zaten bahsediliyo bu tarz seylerden.. ama bu seferde camiye gidenler ceza yiyecek gitmeyenler ve kokanlar cezasiz kalacak:)) ohf birde yok ben kokmam sen kokuyosun olayina hic girmesinler kimse kabul etmez:))imam sistem adamıdır yönlendirme şekil verme açısından düşünürsek gücü küçümsenemez bence
mesala benim en basiti bildiğim kadarı ile her cuma hutbe vardır telkin dayatma hattaceza uygulanabilir temizlik heleki söz konusuysa
kadının yüzündeki kılın,tüyün,bıyığın vs size ne zararı var?koltuk altı genital bölge olsa anlarım çünkü onlar hijyen için alınması gerekli yerler.onun dışındaki yerler tamamen estetik amaçlı.benim standart bir rütielim var gece banyo yapar roll on sürerim sabah kalkar etkili bir deodorant sürerim dısarı cıkarken de kullandığım parfumun deodorantını sürerim :) her sabah ve dısarı cıkarken dişlerimi fırcalar agız suyu kullanırım yoksa yuzumu yerden kaldıramıyorum utancımdan bir de bıyıklı kadınlardan iğreniyorum bıyıklı kadın çirkin iğrenç
Cami ,imam ,cemaat , din iman ne alaka ????
Pis insan pistir müslümanlıkla gavurlukla ne alakası var bunun?
Ayıca ağzı kokan insanın diş fırçalamadığından dem vurmuşsun da belki her gün dişlerini fırçalıyor ama mide problemi var veya başka bir hastalığı???
Kişinin kendi üşengeçliği ile ilgili olan pisliği konusunda hem fikiriz. Fakat bir hastalık olabilecek durumlarla ayy iğrenç ayy tiksinç diye yaklaşmak ne kadar doğru??
Puahahahha bu seri çok komiktir ama.Bir de bana sorun... hamileyim ve kokuya +1000 kat hassasım.
Bayramda ziyaret ettigimiz evlerden birinin merdivenlerinden inerken bir dairenin önünden geçene kadar öğürdüm... allah ım o nasıl ayak kokusu...
yada sokaklara insanların attığı çöpler.
Çöp poşeti icadından haberi olmayan insanlar...
Geçen hastaneye gittim, tahlil sonucu alırken bir kadın yaklaştı, kadının kokusu 5 metreden geliyor... hiç mi duş almıyorsun? Yada çok terliyorsun diyelim, gün içinde git bir koltuk altını sil, temizle, deodorantını kullan....
İğrenç yer ve sigara kokusunun üzerine sıkılan parfümleri söylemiyorum bile...
Bir de saçına fon çektirip 3-4 gün kullanmaya çalışanlar var. Onlar da kokuyor...
Eki Görüntüle 2167012
Kocam gitgide karikatürdeki kadına dönüştüğümü söylesene, hayır. Anormal olan ben değilim. Sudan sabundan bihaber yaşayanlar...
Kocaları neden istemiyormuş ki? Öffff o kokular burnuma geldi.Ayy bacim su parfum topicine bakma sen o zaman : ( millet kocasi istemiyo diye deo roll kullanmiyo.. belki dis fircalamaya dus almayada icazet icap ediyodur : (
Elektrikli firca kullanin resmen enerji ve vakit tasarrufu.. duduklu tencereden sonra asRin icadi diyorum : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?