Bu kadar kokmak zorundamıyız?

A
Aynen bende sizin gibiyimm esime aldigim cok begendigim o parfumu artik sıkma diyorum igreniyorum

ben müslümanlık gavurluk mu dedim caminin önünden geçerken ağır bir tuvalet kokusu alıyorum dedim
ağzının içi leş! diş fırçalanmış ise etrafında artık olmaz bunu bilirsiniz heralde azıcık astigmatım var ama görebiliyorum ağzını temizlemediğini
sizi bilemem ben tiksiniyorum

Ben ki hiç terlemeyen yazın bile (akşam)üşüyen insanım/dım şimdi şapur şupur terliyorum. Son 3 hafta kaldı doğumuma ve her fırsatta soğuk suyun altında duş alıyorum,günde 3 kez duşa girdiğim oluyor.
Bu sıcakta ağır işlerde çalışan insanların kokmamasına imkan yok. Hele birde kiloluysa muhakkak kokar. Duş alınmaz çalışırken ama rol on,temiz fanila vs götürmek,dişleri fırçalamak bir nebze de olsa kötü kokunun önüne geçebilir. Ha pisse ve umursamıyorsa yapacak birşey yok tabi.

Bizim üniversitede bir profesor derse gelmişti işte konuşuyor temizlikten falan , kardeşim ben diş fırçalıyamıyorum kaç yıllık insanım hayatımda dişimi sadece bir kere fırçalamışım , 60 yaşında adam bi de! eşim bana çok kızıyor ne yapayım fırçalayamıyorum sevmiyorum vs vs. hani bunu hangi mantıkla bize anlattı onu da anlamamıştım yani midemizi altüst etmişti.
Ülkenin temizlik anlayışı işte!

kusucam... Allah bildiği gibi yapsın.

Ayrıca lütfen konuyu saptırmayın. Konu sahibinin amacı dini eleştirmek değil. nedense insanlar aşırı tepki gösterior?? E yalan mı müslüman ülke değil miyiz (sözde) e hani temizlik imandan gelirdi. Abdest almıyo mu bu insanlar. Gayet haklı.

Ayrıca ‘gavur’ gibi bi tabir kullanmak neyin nesi? Eğitimden bahsetmişken....

Ayy bacim su parfum topicine bakma sen o zaman : ( millet kocasi istemiyo diye deo roll kullanmiyo.. belki dis fircalamaya dus almayada icazet icap ediyodur : (

Elektrikli firca kullanin resmen enerji ve vakit tasarrufu.. duduklu tencereden sonra asRin icadi diyorum : ))

Ah ah imamların toplumu bu denli düzeltme gücü olsaydı keşke ama yok ne yazık ki. Ve dediğim gibi yaz döneminde bu husus sadece temiz olunmadığından olmuyor

o nasıl bir hastalıkmış yahu? aldırdıktan 10 dk sonra bıyık çıkması?

kokan ter 1 günlük ter değil arkadaşlar.. bayağı bayağı ebe nin yıkamasından sonra yıkanılmamış bir koku o.. hepimiz çalışıyoruz, sokaktayız, terliyoruz.. kusura bakmayın ama çantaya 5 liralık bir deodorant atıp günde 2 kere sıkmak o kadar zor değil.. belli ki insanlar ayda 1 bile yıkanmıyor, bu koku öyle bir koku.. artık tenlerine geçmiş zaten ben o kokunun çıkacağına inanmıyorum.. lafa gelince de tuvalete batıyı biz öğrettik, ama şimdi onlar bize sifon kullanmasını öğretiyorlar ne güzel.. özetle suyu, sabunu, kişisel temizliği sevmeyen bir milletiz.. ben toplu taşıma kullanmıyorum, bana da yazık ya..

Hutbede zaten bahsediliyo bu tarz seylerden.. ama bu seferde camiye gidenler ceza yiyecek gitmeyenler ve kokanlar cezasiz kalacak:)) ohf birde yok ben kokmam sen kokuyosun olayina hic girmesinler kimse kabul etmez:))

Buarada cocuklari bile ben her gun banyo ysptiriyorum.. sicak bi yandan gunduzdende disarida kum toprak ne varsa el ayakta.. ee el ayak yikayacagima bi su dokerim daha kolay geliyo bana

kadının yüzündeki kılın,tüyün,bıyığın vs size ne zararı var?koltuk altı genital bölge olsa anlarım çünkü onlar hijyen için alınması gerekli yerler.onun dışındaki yerler tamamen estetik amaçlı.

Bahsettiğiniz o mide hastalarından biri benim, dokunan gıdaları yemedikçe koku olmuyor, es keza midem bozulmuşsa ilacımı alıp, dişlerimi fırçalıyorum hemen, sorun kalmıyor, ben mide hastasıyım diye herkes kokumu çekmek zorunda mı, memlekette doktor var, ilaç var. Artık herşeyin çaresi var, kardeşimin ter kokusu çok ağırdı mesela, doktora gitti, yapısal dedi doktor ama yaz aylarında yediklerine dikkat edeceksin dedi, roll on taşır sürekli çantasında, iki çocukla sürekli koşturmasına rağmen yıllardır koktuğuna şahit olmadım, koltuk altlarını sürekli yıkayıp roll on u tazeler. Mazur görülecek tek hastalık kokusu kendi öz bakımı için başkasına muhtaç olanların, onun dışında eli ayağı tutan insan çözümünü aramalı

Şöyle düşünelim..kimi insanın terı duştan cıktıktan yarım saat sonra dahi kokabılıyor.. Agız kokusuna gelınce midede vs problem olabılır.. Boyle olmayıp kendıne dikkat etmeyen varmıdır vardır..
Yapacak pek bır sey de yoktur dıye duşunuyorum.. İşte boyle burada dertleşirız sadece:)..
Hoşngeldız yaz hayırlı olsun ter kokuları

Yaz ayını hiç yasamadan ekim kasım ayına geçsek keske . Hem milletin sıcaktan beyni yandı hemde homojenleşeceğiz bu gidişle .

Puahahahha bu seri çok komiktir ama.

Kocaları neden istemiyormuş ki? Öffff o kokular burnuma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…