Bu kadar kokmak zorundamıyız?

Hamile halimle açmayayım o zaman.
Hiç duymadım böyle saçmalık...

açma, ben de hayatımda duymadım.. kocayı kutsaya kutsaya ölecekler, bir de o da kullanamaz biz istemezsek demişler.. aferin valla helal olsun ozon tabakası bile ağlıyor yazın ya.. hava kokar mı arkadaş İstanbul'da hava kokuyor yıldım.

sir yaptırmayalım o zaman bıyıklarını da aldırma benim sevgilim sakallarını bıyıklarını kesemez bana gayet seksi geliyor ama benim bıyıklarım iğrenç geliyor merak etme bakmıyorum bıyıklı kimseye iğrendiğimden :KK70:
Biri de çıkıp bana bıyıklı kadın seksi geliyor dese apışıp kalırsınız ama

Gerçekten kişisel bakım sıfır. Özel okulda öğretmenim sınıfın bir tanesi öğürüp kusacağım kadar kokuyordu. Bakın özel okul diyorum. Bütün imkanları var, 2 güne bir duş alın, ( kış mevsimiydi) dişlerinizi fırçalayın, temiz kıyafetler giyin, Derse başlamadan 5 dk bunu anlatıyorum ben gelmeden sınıfı havalandırın diyorum açmıyorlar camları! Allahım deliriyordum.

Bir kış günü hiç unutmam sınıfa girdim kokuyor yine ki 15 gün yalvarırcasına anlatmışım yapmayın evladım temizliği ihmal etmeyini. Açtırdım bütün pencereleri kapıyı. Hocam üşüdük mont giyelim dedikce hayır dedim. Müdür geldi hocam neden açık her yer?? Kokuyor çünkü dedim. O ders 40 dk cam kapı açık ders yaptım. Üşüdüler, sızlandılar. Bir daha o sınıf o kadar kokmadı.

açma, ben de hayatımda duymadım.. kocayı kutsaya kutsaya ölecekler, bir de o da kullanamaz biz istemezsek demişler.. aferin valla helal olsun ozon tabakası bile ağlıyor yazın ya.. hava kokar mı arkadaş İstanbul'da hava kokuyor yıldım.

E kokanlar belli oldu o zaman.
İsteyin nolur kullansınlar...yazıktır bize :(
Kocam titizdir, sabah evden giderken de geldiğinde de duş alır... en çok o şikayet ediyor.
Nefret ettim insanlardan diye...
Ben zaten yazın kış uykusuna yatan ayı misali kendimi kapatıyorum... zorunluluklar harici insan içine çıkmıyorum. :işsiz:

Bu milletin mevsimi kış :)) yaz bize gore degil valla. Toplu tasimalar kabus gibi. Hali vakti yerinde insanlar bile les gibi kokuyor. Herkes polyester naylon sifon igrenc kumaslar giyiyor.

Roll on cok igrenc bisey. Yapis yapis ve islak his veriyor. Cok eskiden kullanmistim. (Ergenken. Herkes suruyor diye)
O terleme onleyen seylerin yaptigi is gecici olarak ter bezlerini tikamaktan baska bisey degil. Saglikli oldugunu dusunmuyorum.
Sabah aksam roll on, deo surmek iyi bir sey degil.

Ben bunlari kullanmiyorum pek ve kokmuyorum terlesem de zaten kiyafetime gecen bir terleme seklim yok.
Azcik yedigine ictigine, kiloya, kiyafetlere dikkat edilse zaten terlesende bu kadar pis kokulmaz.

Bu milletin mevsimi kış :)) yaz bize gore degil valla. Toplu tasimalar kabus gibi. Hali vakti yerinde insanlar bile les gibi kokuyor. Herkes polyester naylon sifon igrenc kumaslar giyiyor.
Ay bide bu naylon kiyafetler moda olmus bu sene her yerde pantolonu tunigi.. ekstra kokma sebebi

E kokanlar belli oldu o zaman.
İsteyin nolur kullansınlar...yazıktır bize :KK43:
Kocam titizdir, sabah evden giderken de geldiğinde de duş alır... en çok o şikayet ediyor.
Nefret ettim insanlardan diye...
Ben zaten yazın kış uykusuna yatan ayı misali kendimi kapatıyorum... zorunluluklar harici insan içine çıkmıyorum. :işsiz:

yaz uykusuna yatıyoruz biz :27: ben zaten insanlara bayılmazdım turuncu ama yazın özel bir nefret geliştirdim :70: toplu taşımada kazara kolum değse eve gelip komple çamaşır suyuna yatıyorum neredeyse o nasıl bir koku allahım öleceğim.. hayır yani en azından günde bir duş almalarına izin verseler birbirlerinin, biz de allahın bir kuluyuz yazık yahu :/

Din ne alaka deniliyor da, abdest diye bir gerçek var değil mi? Pis kokarken namaz kılınır mı?

Neyse o konuyu geçeyim, bir süredir banlanmıyorum totem yapıyorum :KK53:
Deodorant sevmem, roll on sevmem. Stick kullanıyorum, işimi görüyor. Hiçbiri yararlı şeyler değil ama vücuda zararlı diye bunları kullanmayacaksanız yaşama hakkımıza tecavüz ediyorsunuz bilesiniz :KK53:

Din ne alaka deniliyor da, abdest diye bir gerçek var değil mi? Pis kokarken namaz kılınır mı?

Neyse o konuyu geçeyim, bir süredir banlanmıyorum totem yapıyorum :KK53:
Deodorant sevmem, roll on sevmem. Stick kullanıyorum, işimi görüyor. Hiçbiri yararlı şeyler değil ama vücuda zararlı diye bunları kullanmayacaksanız yaşama hakkımıza tecavüz ediyorsunuz bilesiniz :KK53:

valla ben dayanamadım diğer konuya yazdım.. her yıl koku konusundan en az 3 gün yerim zaten, bu yazı da es geçmeyeyim dedim :27:

yaz uykusuna yatıyoruz biz :KK53: ben zaten insanlara bayılmazdım turuncu ama yazın özel bir nefret geliştirdim :KK70: toplu taşımada kazara kolum değse eve gelip komple çamaşır suyuna yatıyorum neredeyse o nasıl bir koku allahım öleceğim.. hayır yani en azından günde bir duş almalarına izin verseler birbirlerinin, biz de allahın bir kuluyuz yazık yahu :/

Bu kadar aile asgari ücrete çalışıp et yediğini, birikim yaptığını iddia ediyor. .
Sanırım su ve doğalgaz tasarrufu ile yapıyorlar :) başka kısacak bir şey yok çünkü.

Maalesef kanayan yaramız
Yıl olmuş 2018, su, sabun, roll on, deodorant, pudra her şey var ama kullanan yok. Mağazalar, otobüsler, hastaneler her yer kokuyor. Kalabalık bir yere gireceksem üst dudağıma hafifçe çantamdaki parfümden sürüyorum parmağımla, idare etmeye çalışıyorum
Şanlının minicik kremi var yesil kapaklı ondan alıp cantana atabilirsin canım çok ufak bile burnuna sürsen süper kokuyor bol mentollü bütün kokuları bastırıyor :KK66:

Back
X