Buraya takilmayanlar, erkekler ve kocasindan izin cikmadigi icin deo kullanmayanlar:)))Yahu herkes temizlik adına neler yaptığını anlatmış. Herkes bu kadar deo roll on banyo duş olaylarına giriyorsa bu kokanlar kim?
Hamile halimle açmayayım o zaman.
Hiç duymadım böyle saçmalık...
Biri de çıkıp bana bıyıklı kadın seksi geliyor dese apışıp kalırsınız amasir yaptırmayalım o zaman bıyıklarını da aldırma benim sevgilim sakallarını bıyıklarını kesemez bana gayet seksi geliyor ama benim bıyıklarım iğrenç geliyor merak etme bakmıyorum bıyıklı kimseye iğrendiğimden
Tuzlayınca koku olmuuor mu hep merak etmisimdir bunu
açma, ben de hayatımda duymadım.. kocayı kutsaya kutsaya ölecekler, bir de o da kullanamaz biz istemezsek demişler.. aferin valla helal olsun ozon tabakası bile ağlıyor yazın ya.. hava kokar mı arkadaş İstanbul'da hava kokuyor yıldım.
Olmuyo ama cocuk ölebilir yapmayin sakin : ( yenidogan bebege yaparlarmis eskidenTuzlayınca koku olmuuor mu hep merak etmisimdir bunu
Ay bide bu naylon kiyafetler moda olmus bu sene her yerde pantolonu tunigi.. ekstra kokma sebebiBu milletin mevsimi kış :)) yaz bize gore degil valla. Toplu tasimalar kabus gibi. Hali vakti yerinde insanlar bile les gibi kokuyor. Herkes polyester naylon sifon igrenc kumaslar giyiyor.
E kokanlar belli oldu o zaman.
İsteyin nolur kullansınlar...yazıktır bize
Kocam titizdir, sabah evden giderken de geldiğinde de duş alır... en çok o şikayet ediyor.
Nefret ettim insanlardan diye...
Ben zaten yazın kış uykusuna yatan ayı misali kendimi kapatıyorum... zorunluluklar harici insan içine çıkmıyorum.
Bu milletin mevsimi kış :)) yaz bize gore degil valla. Toplu tasimalar kabus gibi. Hali vakti yerinde insanlar bile les gibi kokuyor. Herkes polyester naylon sifon igrenc kumaslar giyiyor.
Din ne alaka deniliyor da, abdest diye bir gerçek var değil mi? Pis kokarken namaz kılınır mı?
Neyse o konuyu geçeyim, bir süredir banlanmıyorum totem yapıyorum
Deodorant sevmem, roll on sevmem. Stick kullanıyorum, işimi görüyor. Hiçbiri yararlı şeyler değil ama vücuda zararlı diye bunları kullanmayacaksanız yaşama hakkımıza tecavüz ediyorsunuz bilesiniz
yaz uykusuna yatıyoruz bizben zaten insanlara bayılmazdım turuncu ama yazın özel bir nefret geliştirdim toplu taşımada kazara kolum değse eve gelip komple çamaşır suyuna yatıyorum neredeyse o nasıl bir koku allahım öleceğim.. hayır yani en azından günde bir duş almalarına izin verseler birbirlerinin, biz de allahın bir kuluyuz yazık yahu :/
Şanlının minicik kremi var yesil kapaklı ondan alıp cantana atabilirsin canım çok ufak bile burnuna sürsen süper kokuyor bol mentollü bütün kokuları bastırıyorMaalesef kanayan yaramız
Yıl olmuş 2018, su, sabun, roll on, deodorant, pudra her şey var ama kullanan yok. Mağazalar, otobüsler, hastaneler her yer kokuyor. Kalabalık bir yere gireceksem üst dudağıma hafifçe çantamdaki parfümden sürüyorum parmağımla, idare etmeye çalışıyorum
Yapmaaa kapanmış defterleri açıyorsun açmaaaavalla ben dayanamadım diğer konuya yazdım.. her yıl koku konusundan en az 3 gün yerim zaten, bu yazı da es geçmeyeyim dedim
Yapmaaa kapanmış defterleri açıyorsun açmaaaaAvuçlarım kaşınır
"Seni bulacam olum"ya yazdıktan sonra gördüm cuma kapanmış defter resmen kan davası gibi kurşunu sıktım çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?