İyi akşamlar arkadaşlar. Gözyaşları içerisinde yazıyorum bu konuyu.
Sevdiğim beyle birkaç yıldır görüşüyoruz. Kendisi romantik, beni çok seven, yani sürekli bunu dile getiren, yolları defalarca ayırmak istesemde asla buna müsaade etmeyen ve yıllardır bir kere bile bana saygısızlık asla yapmamış bir insan.
Gelin görün ki çok duygusuz.

( Ağlıyorum hüngür hüngür çok kötü şeyler yaşıyorum depresyonlara girip cikiyorum ruhu duymuyor anlatıyorum anlamıyor buna çözüm bulamıyorum çok yoruldum

( en son olayı anlatayim artık bu kadarına da pes dedigim olay.
Babam fenalasti ameliyata aldılar çok kotuydu durumu bunu ona söyledim. Bu arada farklı sehirlerde yaşıyoruz. Adamin umrunda değil yani tamam konuşuyoruz ediyoruz ama sanki benim mahalleden arkadaşım komşunun kiziymis gibi yazıyor beni delirtiyor canımdan can gidiyor babam fenalasti diyorum adamın umrunda değil. Çok duygusuz aglayacak bir omzu yok. Sonra bu bey uyuya kalıyor sanırım bir daha mesaj yok biz ameliyathanenin önünde perişan hale gelmisiz sabah kalkınca her şey normalmis gibi sabah mesajı atıyor. Gün içerisinde de böyle mesaj atti hep öyle üzgünümki ne cevap veriyorum ne arayınca açıyorum insan aramaz mi insan ilerde kayınbaban olacak insani sormaz mı ben ne yapayim

(( ???