Bu kadar da olur mu?

arkadaşın dediklerine katılıyorum o seni sinir etmek için söylüyor sende kızına seslen gülsüm gel kız buraya de bakalım.. ama salak falan deme üste çıkar oğlunu doldurur bana laf vuruyo der hafif hafif sinir et sende

çççççççççççççooooooookkk sevindim allah huzurunuzu bozmasın

seni kaide mi alıyorlarda ders vermek istiyorum diyorsun eşin birşey demedikçe hiçbirşey olmaz....
isim mevzusuna gelince o çocuğun anası sensin gidipde değiştiremedin mi herşeyde illa erkeğin mi sözü geçer sen gittin de devlet mi olmaz dedi bu olayda 1.derecede seni suçlu buldum!!!!!! arkanda kimse durmyorsa tamam da eğer arkanda insanlarda varsa ne bu eziklik!!!! bırak kopsun sen o kocayla yatmayı nasıl kendine yediriyorsun sana anası kadar değer vermeyen namus deyip sahip çıkmayan adamdan hayır mı bekliyorsun..... birde kayınvalidenin pislik olduğunu bildiğin halde o konuşmayı yapman bile gereksiz..... eğer boşanmak istiyorsanda o ailedeki huzursuzlukları belgeleyecek kanıtlar topla toplaki çocuğu alman kolaylaşsın bunlar işde böyle böyle sürekli insanlarla kavga halinde diye

öfkenizi anlıyorum ama biraz fazla olmamış mı acaba...bazı kelimeleriniz nahoş geldi özür.isim konusuna gelelim; kimliğe yazılan ismi ben gittim de devlet değişmem dedi,baba ve annenin onayı olmazsa değişmem dedi.dava açmalıyım ama hakim iki ebeveynin de onayıyla anca isim değişikliğine müsaade ediyor o da haklı bir sebebin olursa değişiyor.
şuan herşey yolunda,çok şükür.sayfa 12 ye yazmıştım ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…