güzel gelişmeler var diyeyim nicedir girmediğim için nete sizlere haberler veremedim özür.halen kayınvalidemle görüşmüyorum ve çok rahatım.evime dahi gelmiyor artık.ara sıra hafta sonları kayınpeder geliyor torun görmeye ama onunla fazla tartışma ortamına girmiyorum,hizmette kusur etmeden güler yüzümle uğurluyorum.evimdeki huzursuzluk yok denecek kadar azaldı ve eşim kızımıza sadece dila ismiyle seslenmekte.kayınpeder geldiğinde felan gülsüm diyor (komşularım onun yanında inadına dilaaaaaaaaaaa diye sesleniyor.bikaç defa tepki verdi "onun adı dila değil gülsüm" diye ama sağolsun beni seven dostlarım cevabını verdi kayınpedere."biz dila diye seviyoruz sen ne dersen de")bazen nette babaanneyle konuşurken babaannesi de gülsüüüüüümm die sesleniyor benim dilama ama kızım artık "ıııııııı benim adım dila,gülsüm değil,gülsüm babaanneeeee"" die cevabı yapıştırdığı için artık babaannesi savaşı kaybettiğinin yavaş yavaş farkına varmaya başladı.köşe oluyorum kızlar köşeee...bana onca şeyi yapmasalardı inanın hiç sızlanmayacaktım isim konusunda.kim ne derse desin,benimle benzer sorun yaşayan yeni anne olmuş arkadaşlara tavsiyem hiç yıpratmayın kendinizi,zaman herşeyin ilacı,yavrunuz biraz daha büyüyünce bilin ki sadece annesinin kendisine seslendiği ismi benimseyecek.
benim bozulan psikolojime gelince,evimin çok yakınında işe girip çalıştım 4-5 ay kadar ve bu süre zarfı içerisinde kendimi yeniden buldum.kendime olan güvenim bir kez daha yerine geldi.ve o 4-5 aylık süreçte evime madden katkıda bulunmam iyi oldu ki anlasınlar onlara muhtaç olmadığımı olmayacağımı.eşim ailesine eskisi kadar gitmiyor,bunun sorumlusu da ben değilim ki artık gerçekleri görmeye başladı.ben çenemi kapatıp kendimi çekmiş olmama rağmen karşı tarafın durmak bilmemesi,sürekli tartışma ortamı yaratma çabaları ve de kayınvalidemin kendi komşularına benim arkamdan konuştuğu kelimelerin eşimin kulağına gelmiş olması eşimi bir nebze de olsa soğuttu ailesinden.ama ben nasıl bir insanım biliyor musunuz?bu pazar anneler günü.eşimi ikna edip annesine annaler gününü beraber geçirsinler diye gitmesini istiyorum.ben gitmem ama eşimin ve kızımın gitmesini isterim.bana kötüler evet İÇİM AFFETMİYOR ama kinci değilim.benim hiçbirşeyim değil;eşimin annesi...o bir anne...anneler günü kutlu olsun içimden bunu geçiriyorum ama sadece buradan...canlarrrrrr
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN