- 11 Şubat 2014
- 1.210
- 1.328
-
- Konu Sahibi greyokyanus
Siz evlilik delisi bi insan degilsiniz ben bunun farkindayim ama ne yazikki karsi tarafa oyle gozukmussunuz. Keske bugune kadar kendinizi cekmeseydiniz de belki lisede üniversitede cok guzel arkadaslik kurup bugune kadar devam ettirebilirdiniz. Belki simdi evli bile olabilirdiniz. Inancim geregi diyorsunuz ama gayet seviyeli ilerleyen bi arkadasliginiz olabilirdi, bunda bir kotuluk yok. Tabiki sizin hayatiniz ama sahsi fikrim bu yonde. Tabiki olan olmus insallah bundan sonrasında istediginiz insan cikar karsiniza.
İtiraf edeyim bende denedim oldu ☺belki de arkadasına beni yarım saat sonra ara,duruma göre ben cevap veririm dedi.begenseydi gelemem deyip kapatacaktı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İtiraf edeyim bende denedim oldu ☺belki de arkadasına beni yarım saat sonra ara,duruma göre ben cevap veririm dedi.begenseydi gelemem deyip kapatacaktı.
Yok o kadar ucuz bir numara yapacağını sanmıyorum. O biraz fazla çocukça kaçar bence...
arkadaşım oldukça sıra dışı birisidir, normal bir tutum beklemiyordum zaten ondan, ama özellikle bu tarz aşk meşk işlerinde ilginç şekilde başarılı. Ben şu an objektif bakamadığım için buradan da sormak istedim. Yoksa bir başkası bana sorsa ben de muhtemelen olmaz o iş derdim. Bakalım hayırlısı.
31 yaşında adam böyle oyunlar oynamaz, istese ne yapar ne eder iletişim kurar. Demek ki içinden bir şey gelmiyor. Kısmet değilmiş deyip önünüzdeki maçlara bakın.
Oyun derken iletişim arkadaşınızla mesaj göndermesi konusunda dedim, bir işim çıktı deyip kaçması çok bilindik bir numara "ben sizi beğenmedim gitmek istiyorum" un kibarcası
Bence de öyle insan kesinlikle eşini kendi seçmeli. Ben şimdi küçük kuzenlerime hep diyorum, karşınıza çıkan insanları değerlendirin diye. Ben maalesef küçükken görememişim, nedense çok serttim, yaşla beraber insanın düşünceleri de yumuşuyor. Şimdi her şey olasılık dahilinde, ama o zaman sert kurallarım vardı. Kısmet bakalım, herkes kendi kararlarının sonuçlarını yaşar...
Bahse girerim o tlfn numaraydı daha önceden ayarlanmıstı...
Canım peki kalkarken sormadı mı sana, sen nereye gideceksin ne yapacaksın diye?
Sonuçta iş için onun bulunduğu şehre gitmişsin ama boş vaktin varmışki buluşmaya gidebilmişsin...
Ya da ne bileyim insan hoşlanmasa bile bir arar nezaketen, ne yaptın ne etitn kusura bakma seni yalnız bıraktım diye...
E onu da yapmamış.
Sadece konuşmuş olmak için konuşmuş seninle, anladığım kadarıyla senden pek etkilenmemiş ki muhabbet esnasında işiyle ilgili bir şeylerden tutu üni. hocasına kadar anlatmış....
Yani dülünüyorum, ben tanışsam birisiyle okuldaki hocamı anlatırım belki ama ilk buluşmada da anlatmam yani...
Karşımdakine sorarım, haline tavrına bakarım, ne anlatıyor nasıl konuşuyor bir bakarım, kafama yatıyorsa görüşmeye devam ederim ama çocuk dan diye bırakmış gitmiş, üstüne kusura bakma bırakıp gittim demek için bile aramamış ama aracı arkadaşın hala çocuk korkuyor filan falan diyor.
E arkadaşım madem çocuk korkuyordu, o zaman en başından niyetinin ciddi bir ilişki yaşamak olduğunu bildiği bir kızla neden görüştü?..
Hadi bir de bunu düşünelim şimdi...
Çocuk elektrik alamadı, etkilenmedi, bahane buldu ve kalktı...
O kadar yakışıklı ve sosyal paylaşım sitelerinde her şeyini gözler önüne seren birisinin bu şekilde biriyle tanışmayı kabul etmesi de mantıklı değil banaa göre.
Bak canım yanlış anlama, senin ne kadar hassas düşündüğün uzun uzun yazmandan belli ama o karşına çıkan kişi o kadar hassas değil besbelli.
İnsan ilk buluşmada bırakır gider mi ya...
Bence unutmak en iyisi senin için.
O arkadaş da haber getirip götürüp ara bulmaya çalışmasın boşuna.
Yarın bir daha buluşsanız gene bırakıp gideek mi, ilk izlenim çok önemlidir bence...
inanclarin geregi neden kimseyle gorusmedin onu anlayamadim..herneyse sorun o degil.bence cok kafanda kurmussun. numarasini alip kendin konussaydin simdi boyle olmazdi.
Bu çocuk şimdiye kadar kimse ile evlenmek niyeti ile baş başa görüşmemiş, ailesi birileri ile tanıştırmış filan hep topluluk içinde görüşmüş. Arkadaşıma da sen de gel diye tutturmuştu, ben gerilirim saçma bir şey söylerim, patavatsızlık ederim filan demişti. Ki çok iyi tanıyormuş kendini, aynen öyle oldu. Arkadaşıma sürekli evlenmek istediği filan anlatıyormuş, ama istediğin gibi birisi çıkmıyor karşıma demiş. Arkadaşım da sormuş nasıl birisini isterdin diye. O da anlatmış . Arkadaşım da işte yakıştırmış bizi. Tanışmak ister misin diye sordu bana, sonuçta sadece tanışacaktık ben kolundan tutup nikah dairesine götürmeyecektim onu. Zaten ben istiyorum ki, öyle işler hemen ciddiye binmesin, yavaş yavaş. Sonuçta benim hiç sevgilim olmadı, öyle bir anda ısınamam ki... Şimdi biri çıksa karşıma en erken seneye yazın evlenirim. Davranışları bence de asla normal değil, ama işte ben arkadaşıma takılıyorum. Buluşmadan çocuğa iyi eğlenceler demiş, çocuk da ne eğlencesi ben artık evli barklı insan olacağım sen eğlen benim yerime diye cevap vermiş. Hani arkadaşlar ayarlanmış bence telefon olayı diyorlar ama, böyle düşünen bir insan telefon olayını ayarlamaz sanki...
Ben bu adami hic begenmedim, 30 yasinda bir adam degil 15 yasinda ergen mubarek.
Ne demek alimli degil? Yani bunu kafasindan tabi gecirebilir ama, duzgun, olgun bir erkek bunu asla sesli soylemez ve soylememeli. Birbirimize uygun degiliz desin, bu isn bana oluru yok gibi geldi desin......yani istemiyorum desin, diyebilir ama bunu insanca ve karsindakini uzmeden soylemeli.
Ben bu adami hiccccccccc begenmedim konu sahibesi, s....tir et gec bence, bir daha dusunme bile.
Bir de ben boyle evlilik amacli arkadaslik tanismalarini asiri derecede kasinti buluyorum. Ne bileyim farkli ortamlara girseniz, degisik arkadaslar edinseniz bence dogal yolla hoslanacaginiz biriyle tanisirsiniz. Yani en azindan ben ne zaman bir kokteyle gitsem, kartini veren, ogle yemegine davet eden erkekler oluyor. Cok kasmayin bence, dogal olun. Yani sonucta ben disari eglenmek icin cikiyorum, gulumserim, muhabbet ederim, saka yaprim, gulerim, konusurum, kendimi icinde iyi hissettigim sifon elbiseler giyerim, ne bileyim......yani anin tadini cikaririm, biriyle tanisayim diye zorlamam. Biriyle tanismak amaciyla aktivite yapinca ve o gun kimseyle tansimayinca hem kotu hissediyorsunuz, hem de eglenemeyip geceyi ziyan ediyorsunuz bence. Dogal olmaktan, isleri akisina birakmaktan yanayimBegenen de bence dogal halimizle begenmeli, toplum icindeki durusumuzu gormeli; bir kafede 10 dk bulusup olcup tarttiktan sonra degil. Ben de 27 yasindayim ve rezil bir romantik hayatim var ama arkadaslarim seni biriyle tanistiralim deseler acikcasi istemem, rahatsiz olurum. Bir de arkadaslarim bana umutsuz vakaymisim muamelesi yapmis hisseder, iyice sinir olurum (vallahi bana iyilik yaramiyor )