Bu İşin Sonu Nereye Varır ?

Alinmistir bende alinirdim alinjncada iyice takio insan kafaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bence unutmaya çalış.isteseydi çoktan irtibata geçerdi.boşver canım daha iyisi çıkar karşına

Alinmistir bende alinirdim alinjncada iyice takio insan kafaya

öyle de denir mi hiç..
hadi adam aracıya söyledi, aracı niye dangadanak söylüyor alımlı değilmişsin diye..
ısınamamış canım, olumsuz bakmış dese bitecek olay.

ama bence aracı bunu bir başarısızlık olarak gördü illa olacak diye bakıyor.
konu sahibi adına üzüldüm arada kalmış aracı yüzünden.
ama biz çok uzaktan baktığımız için olaya, burdan görünen bu şekilde yani :)

Yok ben öyle evlilik delisi bir kız değilim zaten, öyle olsa şimdiye çoktan evlenirdim. Ben gerçekten bir şeyler hissedebileceğim birisi olsun istiyorum hayatımda. Onu da öyle kısa bir zamanda bence anlayamazsın. Şimdiye kadar tanıştığım insanlarla da hep ilk acaba arkadaş olabilir miyim sıkılır mıyız bir birimizden diye bakmışımdır. Bırak evliliği, daha bir bir erkeğin elini tutmak bile benim için düşünce aşamasında.

herşeyi bizden bekliyolar

konu sahibi arkadaş bu zamana kadar zaten cogu insanı red etmiş bunuda red edip kafasını rahat ettirsin bence

Çok hoşsunuz, ben hani birileriyle görüştüm anlamından söylemiştim. Yoksa boş zamanlarında insanları reddedip onları üzen birisi değilim

Benim bildigim kizlar kendini naza ceker ama masallah beyefindimiz sana firsat bile vermemis.
Bu isin sonu nereye varir diye sormussun ama bence hicbir yere varmaz.
Daha ilk bulusmada isim cikti diye gitmesi ne kadar kaba bir hareket olmus.
Biz esimle ilk bulusmamizda daha fazla yaninda kalayim diye bin tane konu acmisti.
Bence arkadasinin etkisinde kalmayaya gayret et.
Hersey olacagina variyor, zamana birak ama bir daha ki sefere kendini naza ceken taraf sen ol.

Siz evlilik delisi bi insan degilsiniz ben bunun farkindayim ama ne yazikki karsi tarafa oyle gozukmussunuz. Keske bugune kadar kendinizi cekmeseydiniz de belki lisede üniversitede cok guzel arkadaslik kurup bugune kadar devam ettirebilirdiniz. Belki simdi evli bile olabilirdiniz. Inancim geregi diyorsunuz ama gayet seviyeli ilerleyen bi arkadasliginiz olabilirdi, bunda bir kotuluk yok. Tabiki sizin hayatiniz ama sahsi fikrim bu yonde. Tabiki olan olmus insallah bundan sonrasında istediginiz insan cikar karsiniza.

Bahse girerim o tlfn numaraydı daha önceden ayarlanmıstı...

Öncelikle bu kadar uzun bir yazıyı hatasız ve anlaşılır bir şekilde yazdığınız için tebrik ediyorum sizi. Bu bile sizinle ilgili ipuçları veriyor insana

Konunuza gelecek olursam; telefonu çalana kadar telefonuyla ilgilendi mi hiç? Bir anda telefon gelip de kalkmak zorunda olması bana biraz bahane gibi geldi. Hani olur ya, acil işi çıkmış gibi gösterirler sıkılınca.
Ayakları yere basmayan biri gibi, ne istediğini bilmiyor sanırım.
Bu kadar üzme kendini, yarım saat görüştüğün biri için de kendini değersiz hissetme sakın
Bu çocuk tekrar çıkabilir ortaya, ne istediğine sen karar vermelisin ama bana pek de güven vermedi maalesef

Zaten olay o, ben normalde asla böyle davranmazdım yanımdan kalkıp gidecek ve ben hala acaba diyeceğim. Hayatta asla büyük konuşmamak lazım...

Cnm benim arkadaş sevgisi eş sevgisi aile sevgisi bunların hepsi farklı sevgilerdir.arkadaşına göre çok iyi bir insan olabilir ama şundan emin ilki bu insan evlilik sorumluluğunu alacak bir insan değil kendisinde bunu belirtmiş zaten eğlenilcek insan arıyorum diye

Çok hoşsunuz, ben hani birileriyle görüştüm anlamından söylemiştim. Yoksa boş zamanlarında insanları reddedip onları üzen birisi değilim

bende red etme olayını bu kişiye kafanıza takmayın manasında dedim.
öyle bi fikir kafamda düşünerek söylemedim
hoşumuza gitmeyen kişileri anında red etmek elimizde. ve cokda normal şeyler yadırgamadım sizi:13:

Zaten olay o, ben normalde asla böyle davranmazdım yanımdan kalkıp gidecek ve ben hala acaba diyeceğim. Hayatta asla büyük konuşmamak lazım...

Tabi ki etkilenmis olabilirsin bu gayet normal ama adamin yaptigi hareket gercekten hakaret gibi bir sey olmus.
Eger bir daha bir adim atilacaksa bunun ondan gelmesi gerekiyor.
O zamana kadar sen sessizligini devam ettirmelisin bence.

Oluruna bırak bence, bu kadar kafa yormana değmez, topu topu yarım saat görüştüğün biri. Seni oyalayıp iyice kendine aşık ettikten sonra bunları yapsaydı daha kötü olurdu. Numaran vardır zaten onda, adam arayacaksa arar. Bu işler kısmet meselesi hiçbirimiz bilemeyiz, sen hayatına o hiç olmamış gibi devam etmelisin.

Bahse girerim o tlfn numaraydı daha önceden ayarlanmıstı...

Belki de alarmdi :) masa altindan kurdu .d kiz aynisini ben yaptim oluyor yani gerçekten .d bu bi varsayim deil

Telefonla uğraşmadı hiç, telefon geldi, kalktık. Telefon çaldığında gayet eğlenceli bir şekilde bir şeyler anlatıyordu. Hani hissetmedim sıkıldığını filan. Hiç susmadı ki zaten. Ya ben bu gönül işlerinden zerre anlamıyorum. Bu çocuk 31 yaşında, hani dışarıdan görsen koca adam gibi, ama dedim ya konuşmasını dinlesen 15 yaşında. Açıkçası ben biraz çocuk ruhluyumdur, bu arkadaş da öyleydi, birazcık o durum çekici gelmiş olmalı bana. Ayrıca teşekkür ederim yorum için

Helal olsun arkadaşım. ..Çok mantıklı kelimesi kelimesine katılıyorum

valla canım yaşın kaç olursa olsun ama karşındaki insan olgun değilse eğer kaç o ortamdan uzaklaş ve bir daha geride dönme. aklını karıştıran arkadaşınada bizden selamlar söyle. ne çıkarı varda bu kadar uğraşıyor anlamış değilim. ancak adam olan zaten kalkmış onca yolu tepmiş senle görüşmeye gelmiş bir insanı yarım saat sonra hadi benim işim çıktı diye bahanelerle uğurlamaz adam gibi o gününü ona ayırır birşey hissetsin yada hissetmesin bunu davranışlarıyla ve SÖZLERİYLE! kıza karşı kendisi anlatır. seninkide net olarak ben adam değilim görüşmeyede xxxx ( bu seninde kafanı karıştıran arkadaşın ) in zoruyla geldim kusura bakma canım tipim değilsin demek yerine arkadaşım aradı çok acil diye bahane uydurmuş. bi defa evlilikten korkmak nedir yaa?? geçsinler bebeğim bu bahaneleri. erkek adam kafasal olarak olgunlaşmışsa evlilikten korkmak yerine kurulu düzeni güzel bir eşi tatlı çocukları olsun ister evlilikten korkuyorum demenin meali yavrum senle evleniriz de ben aynı evde aynı hatunla bir ömr geçirecek kapasitede yüreğe sahip değilim eh maddiyat olarakta har vurup harman savurucam birde seni taşıyamam yanımda kusura bakma demenin başka yoludur. gerçekler acıdır ama senin tipin v.s. önemli değil o vatandaş için. sen bi an önce uzaklaş ondan da o aklını karıştıran arkadaşındanda. kendini evliliğe hazırlama aşamasındasın ve inançların doğrultusunda ilerlerken etraftakilerin baskısı seni ondan hoşlanmaya itmiş olabilir. bırak kim ne derse desin. sen geçiriceksin bir ömrü o adamla aynı odada aynı yatakta bu tamamen senin kararın etraftakiler misafir gibi gelip gidicekler hayatından.

İtiraf edeyim bende denedim oldu ☺belki de arkadasına beni yarım saat sonra ara,duruma göre ben cevap veririm dedi.begenseydi gelemem deyip kapatacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…