Bu İşin Sonu Nereye Varır ?

Şimdiden öyle planlar yapmak istemiyorum, ama olur da bir ihtimal ararsa şöyle ciddi bir özrü hak ettiğimi düşünüyorum orası kesin, öyle bir durum olursa zaten tavrım çok farklı olacak bu defa

Ne kaybedersin ? Maksat intikam bence artık

O da sana gelince, ben kalbimi harekete geçirecek birini istiyorum. Tık yok ben de de

Aynen aynen canım gelsin de düşünürüz. Plana gerek yok

bu adam zaten ilk falsosunu o telefon geldikten sonra yanından giderek yapmış. o tavrından sonra senin onu bir çırpıda silip atman lazımdı. o bir ilk buluşma ve daha oturalı yarım saat olmuş, adam bir telefona kalkıp gidiyor. hayır allah korusun önemli bir kaza olur ölüm olur o zaman zaten apar topar kalkılır. ama bu resmen keyfe keder bir gidiş. ondan sonra da vay efendim seni mi beğenmiyor? senin o arkadaşına demen lazımdı ki asıl ben onu son derece itici buldum o tavrından sonra, işim olmaz. aynen bunu iletmesini isteseydin bak bakalım o herifin gözünde nasıl ulaşılmaz olurdun. sakın bu adamı bekleme. bundan ne köy olur ne kasaba. ben okurken bile resmen itildim

ha bu arada bişey daha eklemek istiyorum. bu tarz arkadaş aracılığıyla olan tanışmalarda tanıştıran kişi genel bilgileri verir iki taraf da isterse uygun tanışma ortamını sağlar ya da iletişim için telefon facebook artık herneyse onları verir. ondan sonra kenara çekilir.kişiler biraraya geldikten sonra hala onun devrede olması saçmalık. bu arkadaşın çok burnunu sokuyor bu işe ve senin de aklını bulandırmış.dikkate alma artık..

Aslında kalkıp gitmesi değil de sonrasında arayıp bir özür bile dilememesi manidar sanırım, telefonu açarken sonrasında filan hep özür diledi ama yine de ayrıldıktan sonra da en azından bir mesaj atabilirmiş. Ben bunu şimdi fark ediyorum, hatta birileri bana söyleyene kadar bu telefon olayının belki de düzmece olduğunu hiç düşünmedim, hala inanmıyorum düzmece olduğuna ama işte o ihtimal hep var olacak. Bakalım artık, kader kısmet...

Tüm sayfalara göz gezdiremedim, yazılmış şeyleri yazıyorsam kusura bakmayın.

Acil telefon olayının düzmece olduğuna inanmıyorsunuz da bu çok yaygın bir numaradır.
Ama daha çok olgunlaşmamış kişiler kullanır.
Gerçek olsa bile, tamam çok acil bir durum oldu diyelim, orda ayak üstü bin defa özür dilemiş olsa bile daha sonra sizinle irtibata geçti mi?
Telafi etmeye çalıştı mı?
Bunları yapmaması düzmece olduğu ihtimalini güçlendirir.

Vaktinizi harcamaya değmez.

o şekilde kalkıp giden adamın sonradan araması makul mu sence? sen onun şehrine gitmişsin ve ilk buluşmanız ve yarım saat sonra adam afedersin acil gitmem gerek diye kalkıyor. sonradan arar mı daha? canı cehenneme demelisin. inanılmaz uzak durulası bir karakter. iyi ki başlamadan bitmiş çok sevin.

Çocuk kibarlikla olmaz bu iş demiş evliliğe hazır degilimler falan bahane cok uzulmeden unut gitsin canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yorumları okumadım ama yazını sonuna kadar okudum...bana gore olmaz bu ıs umudunu kırmak ıstemem ama unut sen...aracı arkadasınada takılma..o kendınce dusuncelerıyle sana konusuyor..oyle bı olaya sahıt olmustum aracının aklıyla kız hep umutlandı ama adamın umru degılmıs meger...umarım uzmedım senı ama zaten olsa o kadar zaman gecmıs ustunde o cocuk bı sekılde ulasırdı sana aracıya gerek duymadan..bence unut bu hıkayeyı ve yoluna devam et...

Ben bir yorum daha yapmak isterim sekerim, neden adamin ayagina gittin? Yani sen niye onun yasadigi sehre gittin ki, cok istiyorsa o gelsin, bence bir daha hicbir erkegin ayagina gitme, isteyen kendi gelir, istemeyen kendi bilir.

Ben bir yorum daha yapmak isterim sekerim, neden adamin ayagina gittin? Yani sen niye onun yasadigi sehre gittin ki, cok istiyorsa o gelsin, bence bir daha hicbir erkegin ayagina gitme, isteyen kendi gelir, istemeyen kendi bilir.

Normalde o benim yaşadığım şehre gelecekti, daha sonra ben iş için onun yaşadığını şehre gidecek olunca orada görüşmeye karar verdik. Zaten o yüzden ertelendi sürekli görüşme olayı, ben işlerimi ayarlayamadım. Onun için özel olarak gitmedim yani, hatta beni araya mı sıkıştıracak hadi işleri bitmezse nasıl görüşeceğiz filan demişti. Yoksa tabii ki bence de erkeğin gelmesi gerek.

ay cok hoşşunuz :))) şu keltoş tekkaş kısmına cok guldum :))

Son düzenleme:

Burayi atlamisim o zaman Neyse, gec bence ben zaten bu herifi hic begenmedim.....Cherry begenmezse bu is olmaz

canım bana kalırsa hiç bulaşma yol yakınken sil at kafandan onca sene doğru insanı beklemişsin ama bence bu o kişi değil.evlilik korkusu falan hep bahane bikez alımlı değil falan demiş ilk izlenim ilk f,kirler herzaman doğrudur bence bu insandan uzak dur arkadasının kafanı karıştırmasına da izin verme.

Bu konu gecen sene yasadigim olayi aklima getirdi.bir kisiyle tanistim bir sitede.adam yasini basini almis oturakli kariyerli saygili birine benziyordu.surekli sohbet ediyorduk.telefon numaralari alindi verildi. Her gun ariyor vs.hersey iyi güzel .haliyle gorusmek istedi. Kafama yatti kabul ettim.kalabalik bir yerde bulustuk.yine teldeki gibi kibar.ben ve ailemle ilgili sorular sordu. Beni tanimaya yönelik .okulumu işimi vs.nerdeyse herseyi konustuk.kendini anlatti.biraz ukala konuşmalari vardi kendini anlatirken ama okadar kusur herkeste olur dedim umursamadim.sonra kalkalim dedim hani uzatmayayim ilk gunden geldi oturdu oturdu gitti demesin.neyse beni yolcu etti dolmuşa birakti eve gidince msj at merak ederim dedi ayrildik.eve geldim heyecanla onca sene bekledim sonunda buldum bu adam dedim.cunku cok etkilenmistim dedigini yaptim msj cektim.adamdan tik yok.insan bi teşekkür eder en azindan.ben ole salak gibi msj attigimla kaldim.hatta ayrilirken acaba soguk mu davrandim diye kendimi sucladim.kac gun gecti ne arama var ne sorma.son bi kez dedim msj atayim icimde kalmasin.msjlarima soguk davrandi.sonra koptu gitti.gecenlerde baktim msj atmis bana.nette gordu uzun zaman sonra aylar gecti yine goruselim diyor.yine ayni tavirlar ee dedim bende senle mi ugrascam ben görüşmek istemiyorum. Bu sefer ne dese begenirsin.bende senden cok elektrik almadimdi ondan zaten bunca ay gecti aramadim.sook oldum ya.benden in kusur yasinda. Ya herseyin bir adabi vardir.boyle basit olmamali..

Neyse bu hikayemi paylastim yalniz hissetme kendini.bunlar olan şeyler. Bi kere ne olursa olsun sen kalkip gitmissin senden hoslanmasa bile böyle ucuz numarayla kalkip gitmesi cok cirkin ve çocukça. Olmayacagini uygun bir dille soyleyebilirdi yada havadan sudan konusup o ortamda daha sonra arkadasina uygun olmadigini soyleyebilirdi. Alimli degil ne demek kime gore neye gore.kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Sen dunyanin en güzel kizi olursun o zerre kadar elektrik almayabilir senden bu doğal. Cekim diye birsey var.hersey guzellik olsaydi dunyanin bütün guzel kadinlari mutlu olurdu.bak bir suru aldatilan terk edilen güzel kadin var.bunlara takılma saygisiz biriydi de geç ben öyle yaptim.o beğenmedi diye kendimi kötü hissetmedim .ben kendimu biliyorum. Ayrica bu devirde evlenilcek düzgün kiz sayisida az.bir cok erkegin evlenmeyi istedigi kiz tipisin .hic erkek arkadasin olmamis.o kendi kaybetti bulsun simdi arasin dursun ..

bence mesele şu... çocuk bir arkadaşaına sizinle buluşacağını anlatmış... yarım saat sonra beni ara.. eğer kızı beğendiysem,bi şekilde sana hayır derim ama eğer beğenmediysem hımmm öyle mi;hemen mi gelmem gerekiyor der, bahaneyle kalkar giderim demiş.anlaşmışlar...

yani bu çocuktan bi cacık olmaz kendini boşuna üzme...sonra daha da üzüyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…