Bu İşin Sonu Nereye Varır ?

Bence hiç düşünme bile artık,adam gitmiş zaten.Olumlu bişey düşünse sana mesaj atardı en azından.Sen yoluna devam et .

Biraz konuyu daha okudum da bu ortak arkadastan süphelendim. Yani bu adamin dediklerinin dogru oldugunu nereden biliyorsun? Sanki sirf seni gaza getirmek için yada bu bulusmayi telafe etmek için birsürü dogru olmayan seyleri söylüyor. Yani niyeti güya ciddi olan biri 30dakika sonra telefon görüsmesini ayarlamazdi. Yada ne bilim, seni onun sehirine kada gidip yorulmani istemezdi. Bana öyle geliyorki bu ortak arkada o cocuga baski kurdu ve cocukta sonunda tamam demis, begenmezsim zaten kaçar giderim diye düsünüp evet demis. Diger taraftanda sana "yok seni çok soruyor" "yok evlencegimizde söyle böyle yapariz dedi" gibi seyler ile, yalanlar ile umutlandirmaya çalismis. Simdide halen zorluyor gibime geliyor.

Daha öncede iliski konusunda sert olmus olabilirsin fakat bence bir daha böyle ortak arkadas ile görüsme. Yada en azindan biri önerildiginde, direk onun ile iletisime gir. Yani ben sana gidip her gördügün erkek ile tanis, iliski kur demiyorum. Sakin yalnis anlama ama bir erkege sans vermek bir yarim saatlik görüsmeden ibaret olamaz. Görüsmeden öncede telefon ile konus, whatsapp ile mesajlas en azindan o sekilde biraz taniyabilirsin canim.

Bence de bu şekilde sağlıklı bir ilişki kurulamaz, telefonla konuşarak ya da mesajlaşılarak dahi birini tanıyamazsın ki, insanlar aylar yıllar boyunca görüşüyorlar birbirlerini tanımak için, arkadaşım ilk söylediğinde farklı şehirlerde nasıl olacak diye düşünmüştüm, nasıl görüşeceğiz, nasıl zaman geçireceğiz diye, yani yarım saat görüşmeyi filan bırak ben uzun süreli nasıl görüşülür diye düşünmüştüm. Önceden serttim artık değilim, belirli çerçeveler içinde tabii ki görüşülür, tanışılır başka türlü nasıl olacak zaten insanlar telepati yöntemi ile mi anlaşacak katılıyorum bu konuda söylediklerinize...

Ben telefon ile görüsüp birini tanirsin demedim. Ama en azindan kafanda bir imaj olur, ne bilim bir küçük elektrik olur. Hani bu sekilde o kisinin üzerine bilgi almak sadece ortak arkadastan ibaret degil. Kendin baze seyleri daha iyi tartarsin, bulustugunuzda sen daha rahat olabilirsin,...

Bak simdi bile hemen ileriyi düsünmüssün, ilerde nasil olacak diye farkli sehirlere. Yani önce bir insani tanimayi dene, ondan sonra ilerde neler olacak diye düsünebilirsin.

Son düzenleme:

acikli roman gibi. Devami olursa o da acikli bir roman gibi olur heralde.

Bu ne yaa, alimli olmasin evlenecegim kadin cekici olmasin ne demek? Bir erkek cekici bulmadigi kadinla severek evlenmez. Sizi sevmeyen biriyle mi evlenmek istiyorsunuz, bi de ustune simarik buyumus yetismis, pofpoflanmis birinin karprisiyle mi ugrasicaksiniz. Bu yaptiklarindan sonra yalvarsa belki bi daha gorusurdum, yoksa bakmazdim aklimi basima alip icim icimi yese bile.

Sizi sevmeyen, cekici bulmayan bir esle evli olmak zindan da beter olur. Bunu iyi dusunun, cocuk yakisikli diye sulari koymayin bence.

Once sunu soyleyeyim Aman deyim konu sahibesi sakın ha kırılmayin gucenmeyin ben asla öyle bir şey düşünmem yazarken.
Bana göründüğü haliyle yazdım.

Bir kaç yıl önce benimde bir evlilik görüşmem olmuştu. Konuda acmistim bununla ilgili. Yüzümdeki iki üç sivilceden dolayı adam bana "senin görünen yerlerin böyleyse görünmeyen yerlerin nasıldır kim bilir" demişti. O sivilceleri de görüşme stresinden dokmustum zaten.
Ha bir de "sen sigara iciyorsun bıraksan da fark etmez artık kesin erken oleceksin ben dul kalamam" demişti. Günlerce üzüntüden başımı yastıktan kaldıramadim.
Bu ve buna benzer bir kaç hikayem var.
Demem o ki manyak çok, ruh sağlığı bozuk insan çok.
Bir genç kız daha yeni tanıdığı bir adamın dudagindan çıkan veya çıkacak bir cümleyi bu kadar onemsememeli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ve malesef tecrube edinmeye gec yasta baslamissin. Erkekler beyendiyse zaten cekinmez merak etme sen. Sonradan beyenmemis oldugu kizla da gorusmez. ben evlilikten korkuyorum bahane. Soyle o arkadasina (iyi niyetli olabilir ama) artik biraksin bu isi, konusup durmasin, seni umitlendirip durmasin.

bence onune bak, baskalarina sans ver.
yakisikli olmak emin ol birliktelikte bir arti deyil. Yuzune bakmaktan bile tiksinebilirsin ilerde bazi ozelliklerinden dolayi. Ayrica seksilik (ki bunu yasamadan pek anlayamazsin) yakisikliliga bin basar.

Inanamiyorum! Nasil öyle birsey söylemis? Ah canim, senin aglamana üzüldüm. Keske böyle kaba, insanliktan nasibini almamis biri için aglamasaydin

Evet son cümlen ile hemfikirim. Sadece kendini anlatan, diyalog degil, monolog kuran adam önemsenmeli. Seni önemseyen insan zaten kendinden daha az bahs ederki, seni daha iyi tanimak için senide sohbete dahil ederdi.

10 gun rapor aldim girdim yorganin altina kimse yuzumu gorsun istemedim. 1 hafta kadar da işyerinde kapımı kapatıp oturdum yüzüm kimseye rahatsızlık vermesin diye. Nasıl etkilenmişsem artık.
Daha neler duydu bu kulaklar ohooo
Önceden üzülüyordum şimdi hiç umursamiyorum.
Sinavdir belki diye susuyorum sadece.
Ama sözde erkekler şu gencecik kızları üzmüyor mu parcalayasim geliyor hepsini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canim, çok üzüldüm bak. Su an içimden benim o sahisin parçalayasim geliyor!
Bencede artik öyle odunmu desem, ayimi desem "erkeklerden" sakin etkilenme.
Zaten seçilme, seç sekerim

Ne insanlar var yahu, empati yoksunu, kendini beğenmiş, Allahın yarattığına kendi çapında kulp takma hakkı gören zavallılar. Ben şu 2,5 haftada 28 yılda aynaya bakmadığım kadar baktım, acaba cidden sorun bende mi diye düşündüm, hayatımda ilk defa özgüven sorunu yaşama sınırına kadar geldim, ama bu konuda kimseye söz hakkı tanımıyorum ben, kulaklarım tamamen kapalı o insanlara. E sana da alımlı değilmişsin demişler diyebilirsiniz, vallahi nedense takılı kalamıyorum o kısma, evet düşündüm bir an için ama eminim ben kendimden, son kararım ben kendimi gayet de beğeniyorum, sorun yok o açıdan

seninki gene iyiymis. Bir arkadas da biriyle gorusmus, kiz kapali, adam daha ilk tanismada, evlenirsek gogus dekolteli giyinmeni isterim evde demis (gogsune goz atarak) :) Orda kiz sok tabi, sapikmidir nedir, daha ortada bisey yokken. Ne lafini bilmez insanlar var yaa. Sanki hayvanlarla buyumusler, hic insan gormemisler.

Son düzenleme:

Hani su klasik laf vardir ya, cirkin kadin yoktur, bakimsiz kadin vardir diye.

Ben bunu reklam olarak gorsemde katiliyorum. Aynaya bakimli oldugum zaman bakiyorum bi de bakimsiz oldugum zaman arada daglar kadar fark oluyor yani. Deli mi ne o cocuk. Zaten guzelim sen cocugun oldugu sehre kadar giderek deyerini dusurmussun bastan. Isin o sehre de dusse bile gidip onunla orda gorusmuyecektin.

Sunu diyebilirdin, ben su su saatleri arasinda iste olucam onun oldugu sehir bile olsa, isterse gorusmek gelirse burda gorusebilirim, bu aralar hic vaktim yok.
Erkekler garip yaratiklar vesselam.

hhahahaa bu ne ya koptumm

Benzerini birebir yaşadım. Şakayla karışık kalabalık bir ortamda denk geldik.
Ama sonra bizi yapmaya çalışan aracımızdan da ses çıkmayınca işin rengi anlaşıldı.
Neden biliyor musunuz ? İsteyen adam, gelir ve alır. ÖTESİ YOK

Sonradan düşündüm de, o keltoş tekkaşı ben beğenmiştim de o benim gibi güzelim kızı nasıl beğenmemiş ? Resmen fazlaymışım ona ben ya

Ama anlıyorum ki bu işler, güzellik,çirkinlik,alımlılık,yakışıklılık değil. Nasip işi ...

Bir cümle var; nasipse kızın yüzü ay, evi saray görünür ....

Anlatabildim mi ?

Yani nasibiniz olsaydı, sizi zaten güzel görürdü. Demek ki değilmiş.

Ah canim, çok üzüldüm bak. Su an içimden benim o sahisin parçalayasim geliyor!
Bencede artik öyle odunmu desem, ayimi desem "erkeklerden" sakin etkilenme.
Zaten seçilme, seç sekerim

dedim ya sınav mıdır nedir bilemedim ben. koklaya koklaya buluyor bu tipler beni.
alıştım mı şerbetlendim mi bilmem sadece sırıtıyorum

o hissi yaşatıyorlar evet. özgüvenin derecesine göre bu uzun ya da kısa sürüyor.
bana göre kul hakkıdır bu. yaratıcının verdiği şekle bir saldırıdır.
allah ıslah etsin

ahahaha
o model de var bende.
başka şehirden biriyle görüşmüştüm benim memlekete gelecekti yüzyüze görüşmek için. gelince nerede kalabilirim dedi.
bende önemli değil çok temiz oteller var uygun olsun derseniz büyük kurumların misafirhaneleri var bir yer buluruz dedim
yok başbaşa kalsaydık öyle bir yer olsaydı deyince bende neden bunu talep ettiğini sordum
beyimiz ten uyumunu yakalayamadığı biriyle evlenemezmiş
ya evlenirsek ve cinsel uyumsuzluğumuz olursaymış, boşanamazmışız da
bak hele aklı sıra beni kandıracak
gereken sözler söylendi, küfür olmasa da keşke küfür olsaydı diye düşünelecek cümlelerle iritibat kesildi.

acaba başlık mı açsam evlilik görüşmesi deneyimlerim diye. tüm hanımlar hayattan soğusun.

Öyle tabii nasip kısmet, ben şu saatten sonra bir şey yapmam, bu zamana kadar da yapmadım zaten. Dediğiniz gibi insan istedikten sonra mutlaka bir şekilde ulaşır. Hayırlısı artık bundan sonra...

Öyle tabii nasip kısmet, ben şu saatten sonra bir şey yapmam, bu zamana kadar da yapmadım zaten. Dediğiniz gibi insan istedikten sonra mutlaka bir şekilde ulaşır. Hayırlısı artık bundan sonra...

Aynen , yapma canım hiçbir şey. Hatta o sana gelse bile dalga geçer gibi takıl bence

Aynen , yapma canım hiçbir şey. Hatta o sana gelse bile dalga geçer gibi takıl bence

Şimdiden öyle planlar yapmak istemiyorum, ama olur da bir ihtimal ararsa şöyle ciddi bir özrü hak ettiğimi düşünüyorum orası kesin, öyle bir durum olursa zaten tavrım çok farklı olacak bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…