Bu İşin Sonu Nereye Varır ?

Siz evlilik delisi bi insan degilsiniz ben bunun farkindayim ama ne yazikki karsi tarafa oyle gozukmussunuz. Keske bugune kadar kendinizi cekmeseydiniz de belki lisede üniversitede cok guzel arkadaslik kurup bugune kadar devam ettirebilirdiniz. Belki simdi evli bile olabilirdiniz. Inancim geregi diyorsunuz ama gayet seviyeli ilerleyen bi arkadasliginiz olabilirdi, bunda bir kotuluk yok. Tabiki sizin hayatiniz ama sahsi fikrim bu yonde. Tabiki olan olmus insallah bundan sonrasında istediginiz insan cikar karsiniza.

Bence de öyle insan kesinlikle eşini kendi seçmeli. Ben şimdi küçük kuzenlerime hep diyorum, karşınıza çıkan insanları değerlendirin diye. Ben maalesef küçükken görememişim, nedense çok serttim, yaşla beraber insanın düşünceleri de yumuşuyor. Şimdi her şey olasılık dahilinde, ama o zaman sert kurallarım vardı. Kısmet bakalım, herkes kendi kararlarının sonuçlarını yaşar...

İtiraf edeyim bende denedim oldu ☺belki de arkadasına beni yarım saat sonra ara,duruma göre ben cevap veririm dedi.begenseydi gelemem deyip kapatacaktı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok o kadar ucuz bir numara yapacağını sanmıyorum. O biraz fazla çocukça kaçar bence...

Bence arkadaşının kafanı karıştırmasına izin verme, sil kafandan gitsin.

İtiraf edeyim bende denedim oldu ☺belki de arkadasına beni yarım saat sonra ara,duruma göre ben cevap veririm dedi.begenseydi gelemem deyip kapatacaktı.

Yok o kadar ucuz bir numara yapacağını sanmıyorum. O biraz fazla çocukça kaçar bence...

bencede denemiş olabilir :KK66: ki her daim tutan bir numaradır ama sebebi ne olursa olsun isteyerek yada istemeden seni öylede davet edip ardından gitmesi çocukluğun daniskası heleki 30 lu yaşlarda bir adam için karaktersizlik belirtisi :KK66:

31 yaşında adam böyle oyunlar oynamaz, istese ne yapar ne eder iletişim kurar. Demek ki içinden bir şey gelmiyor. Kısmet değilmiş deyip önünüzdeki maçlara bakın.
Oyun derken iletişim arkadaşınızla mesaj göndermesi konusunda dedim, bir işim çıktı deyip kaçması çok bilindik bir numara "ben sizi beğenmedim gitmek istiyorum" un kibarcası

Son düzenleme:
boşver gitsin kötü başlamış kötü gider, seni çok beğenmesi lazım evleneceğin insanın yoksa hayatın boyunca bunun ezikliğini yaşarsın

arkadaşım oldukça sıra dışı birisidir, normal bir tutum beklemiyordum zaten ondan, ama özellikle bu tarz aşk meşk işlerinde ilginç şekilde başarılı. Ben şu an objektif bakamadığım için buradan da sormak istedim. Yoksa bir başkası bana sorsa ben de muhtemelen olmaz o iş derdim. Bakalım hayırlısı.

benim kendi fikrimde bu işin olmayacağı yönünde
sanki çocuk bir arkadaşını ayarlamışta yarım saat sonra beni ara beğenirsem gelemem işim var derim beğenmezsem bahane olur kaçarım gibi öyle hissettim
başksı sana sormuş gibi düşün öyle değerlendir olmaz bu iş

31 yaşında adam böyle oyunlar oynamaz, istese ne yapar ne eder iletişim kurar. Demek ki içinden bir şey gelmiyor. Kısmet değilmiş deyip önünüzdeki maçlara bakın.
Oyun derken iletişim arkadaşınızla mesaj göndermesi konusunda dedim, bir işim çıktı deyip kaçması çok bilindik bir numara "ben sizi beğenmedim gitmek istiyorum" un kibarcası

Belki yanlış bir düşünce ama ben gitme konusunun oyun olmadığını düşünüyorum. Bu yaşına gelmiş bir adam böyle bir şey yapmaz sanki, ama belli de olmaz insanoğlu çiğ süt emmiş. Tabii ki istese arar, bakalım kısmet...

Bence de öyle insan kesinlikle eşini kendi seçmeli. Ben şimdi küçük kuzenlerime hep diyorum, karşınıza çıkan insanları değerlendirin diye. Ben maalesef küçükken görememişim, nedense çok serttim, yaşla beraber insanın düşünceleri de yumuşuyor. Şimdi her şey olasılık dahilinde, ama o zaman sert kurallarım vardı. Kısmet bakalım, herkes kendi kararlarının sonuçlarını yaşar...

Canım peki kalkarken sormadı mı sana, sen nereye gideceksin ne yapacaksın diye?
Sonuçta iş için onun bulunduğu şehre gitmişsin ama boş vaktin varmışki buluşmaya gidebilmişsin...
Ya da ne bileyim insan hoşlanmasa bile bir arar nezaketen, ne yaptın ne etitn kusura bakma seni yalnız bıraktım diye...
E onu da yapmamış.
Sadece konuşmuş olmak için konuşmuş seninle, anladığım kadarıyla senden pek etkilenmemiş ki muhabbet esnasında işiyle ilgili bir şeylerden tutu üni. hocasına kadar anlatmış....
Yani dülünüyorum, ben tanışsam birisiyle okuldaki hocamı anlatırım belki ama ilk buluşmada da anlatmam yani...
Karşımdakine sorarım, haline tavrına bakarım, ne anlatıyor nasıl konuşuyor bir bakarım, kafama yatıyorsa görüşmeye devam ederim ama çocuk dan diye bırakmış gitmiş, üstüne kusura bakma bırakıp gittim demek için bile aramamış ama aracı arkadaşın hala çocuk korkuyor filan falan diyor.
E arkadaşım madem çocuk korkuyordu, o zaman en başından niyetinin ciddi bir ilişki yaşamak olduğunu bildiği bir kızla neden görüştü?..
Hadi bir de bunu düşünelim şimdi...
Çocuk elektrik alamadı, etkilenmedi, bahane buldu ve kalktı...
O kadar yakışıklı ve sosyal paylaşım sitelerinde her şeyini gözler önüne seren birisinin bu şekilde biriyle tanışmayı kabul etmesi de mantıklı değil banaa göre.
Bak canım yanlış anlama, senin ne kadar hassas düşündüğün uzun uzun yazmandan belli ama o karşına çıkan kişi o kadar hassas değil besbelli.
İnsan ilk buluşmada bırakır gider mi ya...
Bence unutmak en iyisi senin için.
O arkadaş da haber getirip götürüp ara bulmaya çalışmasın boşuna.
Yarın bir daha buluşsanız gene bırakıp gideek mi, ilk izlenim çok önemlidir bence...
:KK50:

Bahse girerim o tlfn numaraydı daha önceden ayarlanmıstı...

Aynen benimde aklıma geldi.
Önceden ayarladı, herşey yolunda giderse telefondaki arkadaşımı reddederim ama olumlu olmaz ise telefonu bahane eder giderim hesabı bence

merhaba
sana kendimden örnek vereceğim hikayeler benziyor biraz çünkü eşimle aracımız olan ortak arkadaş bizi ilk tanıştırdığı gün oturduk bir saat sonra telefonu çaldı arayanla konuşmaya başladı "vah vah allah rahmet eylesin ama işim var gelemeyeceğim" dedi konuştuğu kişiye. ben kalkalım cenazeye katıl dedikçe gerek yok ben sonra giderim taziyeye dedi. Ogün tamam diyip konuyu kapattık ama evlendikten sonra öğrendim ki ben biriyle tanışmaya gidiyorum bir saat sonra beni cenaze var diye arayın ben kaçacağım demiş arkadaşlarına... erkekler malesef ki böyleler:KK50:

Ben bu adami hic begenmedim, 30 yasinda bir adam degil 15 yasinda ergen mubarek.

Ne demek alimli degil? Yani bunu kafasindan tabi gecirebilir ama, duzgun, olgun bir erkek bunu asla sesli soylemez ve soylememeli. Birbirimize uygun degiliz desin, bu isn bana oluru yok gibi geldi desin......yani istemiyorum desin, diyebilir ama bunu insanca ve karsindakini uzmeden soylemeli.

Ben bu adami hiccccccccc begenmedim konu sahibesi, s....tir et gec bence, bir daha dusunme bile.

Bir de ben boyle evlilik amacli arkadaslik tanismalarini asiri derecede kasinti buluyorum. Ne bileyim farkli ortamlara girseniz, degisik arkadaslar edinseniz bence dogal yolla hoslanacaginiz biriyle tanisirsiniz. Yani en azindan ben ne zaman bir kokteyle gitsem, kartini veren, ogle yemegine davet eden erkekler oluyor. Cok kasmayin bence, dogal olun. Yani sonucta ben disari eglenmek icin cikiyorum, gulumserim, muhabbet ederim, saka yaprim, gulerim, konusurum, kendimi icinde iyi hissettigim sifon elbiseler giyerim, ne bileyim......yani anin tadini cikaririm, biriyle tanisayim diye zorlamam. Biriyle tanismak amaciyla aktivite yapinca ve o gun kimseyle tansimayinca hem kotu hissediyorsunuz, hem de eglenemeyip geceyi ziyan ediyorsunuz bence. Dogal olmaktan, isleri akisina birakmaktan yanayim :21: Begenen de bence dogal halimizle begenmeli, toplum icindeki durusumuzu gormeli; bir kafede 10 dk bulusup olcup tarttiktan sonra degil. Ben de 27 yasindayim ve rezil bir romantik hayatim var ama arkadaslarim seni biriyle tanistiralim deseler acikcasi istemem, rahatsiz olurum. Bir de arkadaslarim bana umutsuz vakaymisim muamelesi yapmis hisseder, iyice sinir olurum (vallahi bana iyilik yaramiyor :21: )

Son düzenleme:
Adam durumu geciştirmek icin konuşmuş konuşmuş konuşmuş sizden de elektrik alamayınca bir bahane uydurup kaçmış, arkadaşınızın baskılarına dayanamamış ve acıklama yapmış, bahanelere sığınmış yine.

Bence bu iş olmaz, siz ümidinizi kesin.

Bence üstüne düşmeyin zaten son sözü soylemiş en azından zamanınızdan çalmamış sizi oyalamamış kafanıza gore biri elbet cıkar kısmetin nerden nasıl çıkacağı hiç belli olmuyor ama fırsat verin bence sizle tanışmak isteyen herkese. Hemen reddetmeyin

inanclarin geregi neden kimseyle gorusmedin onu anlayamadim..herneyse sorun o degil.bence cok kafanda kurmussun. numarasini alip kendin konussaydin simdi boyle olmazdi.

bu kişiyi bu kadar kafana takma, aslında niyeti evlilik olsa o 2,5 haftada yine arardı.. oluruna bırak.. o arkadaşında senin hakkında konuşmasına izin verme.. hani sanki çantada keklik düzgün kız elimin altında izlenimine düşersin.. erkeklerin dediği gibi önündeki maçlara bak :KK52: annemin bi lafı vardır, boyunca olsa huyunca olmaz diye.. burada kaçması gereken sen, beklemesi gereken o.. anlattığın kadarıyla nerden bulsun senin gibisini, bırak o düşünsün..

Canım peki kalkarken sormadı mı sana, sen nereye gideceksin ne yapacaksın diye?
Sonuçta iş için onun bulunduğu şehre gitmişsin ama boş vaktin varmışki buluşmaya gidebilmişsin...
Ya da ne bileyim insan hoşlanmasa bile bir arar nezaketen, ne yaptın ne etitn kusura bakma seni yalnız bıraktım diye...
E onu da yapmamış.
Sadece konuşmuş olmak için konuşmuş seninle, anladığım kadarıyla senden pek etkilenmemiş ki muhabbet esnasında işiyle ilgili bir şeylerden tutu üni. hocasına kadar anlatmış....
Yani dülünüyorum, ben tanışsam birisiyle okuldaki hocamı anlatırım belki ama ilk buluşmada da anlatmam yani...
Karşımdakine sorarım, haline tavrına bakarım, ne anlatıyor nasıl konuşuyor bir bakarım, kafama yatıyorsa görüşmeye devam ederim ama çocuk dan diye bırakmış gitmiş, üstüne kusura bakma bırakıp gittim demek için bile aramamış ama aracı arkadaşın hala çocuk korkuyor filan falan diyor.
E arkadaşım madem çocuk korkuyordu, o zaman en başından niyetinin ciddi bir ilişki yaşamak olduğunu bildiği bir kızla neden görüştü?..
Hadi bir de bunu düşünelim şimdi...
Çocuk elektrik alamadı, etkilenmedi, bahane buldu ve kalktı...
O kadar yakışıklı ve sosyal paylaşım sitelerinde her şeyini gözler önüne seren birisinin bu şekilde biriyle tanışmayı kabul etmesi de mantıklı değil banaa göre.
Bak canım yanlış anlama, senin ne kadar hassas düşündüğün uzun uzun yazmandan belli ama o karşına çıkan kişi o kadar hassas değil besbelli.
İnsan ilk buluşmada bırakır gider mi ya...
Bence unutmak en iyisi senin için.
O arkadaş da haber getirip götürüp ara bulmaya çalışmasın boşuna.
Yarın bir daha buluşsanız gene bırakıp gideek mi, ilk izlenim çok önemlidir bence...
:KK50:

Bu çocuk şimdiye kadar kimse ile evlenmek niyeti ile baş başa görüşmemiş, ailesi birileri ile tanıştırmış filan hep topluluk içinde görüşmüş. Arkadaşıma da sen de gel diye tutturmuştu, ben gerilirim saçma bir şey söylerim, patavatsızlık ederim filan demişti. Ki çok iyi tanıyormuş kendini, aynen öyle oldu. Arkadaşıma sürekli evlenmek istediği filan anlatıyormuş, ama istediğin gibi birisi çıkmıyor karşıma demiş. Arkadaşım da sormuş nasıl birisini isterdin diye. O da anlatmış . Arkadaşım da işte yakıştırmış bizi. Tanışmak ister misin diye sordu bana, sonuçta sadece tanışacaktık ben kolundan tutup nikah dairesine götürmeyecektim onu. Zaten ben istiyorum ki, öyle işler hemen ciddiye binmesin, yavaş yavaş. Sonuçta benim hiç sevgilim olmadı, öyle bir anda ısınamam ki... Şimdi biri çıksa karşıma en erken seneye yazın evlenirim. Davranışları bence de asla normal değil, ama işte ben arkadaşıma takılıyorum. Buluşmadan çocuğa iyi eğlenceler demiş, çocuk da ne eğlencesi ben artık evli barklı insan olacağım sen eğlen benim yerime diye cevap vermiş. Hani arkadaşlar ayarlanmış bence telefon olayı diyorlar ama, böyle düşünen bir insan telefon olayını ayarlamaz sanki...

inanclarin geregi neden kimseyle gorusmedin onu anlayamadim..herneyse sorun o degil.bence cok kafanda kurmussun. numarasini alip kendin konussaydin simdi boyle olmazdi.

Görüşmedim değil, sevgilim olmadı. Sevgililik kurumu o yaşlarda bana çok ters gelmişti. Herkesin farklıdır inanca bakış açısı, benimki böyle.

Bu çocuk şimdiye kadar kimse ile evlenmek niyeti ile baş başa görüşmemiş, ailesi birileri ile tanıştırmış filan hep topluluk içinde görüşmüş. Arkadaşıma da sen de gel diye tutturmuştu, ben gerilirim saçma bir şey söylerim, patavatsızlık ederim filan demişti. Ki çok iyi tanıyormuş kendini, aynen öyle oldu. Arkadaşıma sürekli evlenmek istediği filan anlatıyormuş, ama istediğin gibi birisi çıkmıyor karşıma demiş. Arkadaşım da sormuş nasıl birisini isterdin diye. O da anlatmış . Arkadaşım da işte yakıştırmış bizi. Tanışmak ister misin diye sordu bana, sonuçta sadece tanışacaktık ben kolundan tutup nikah dairesine götürmeyecektim onu. Zaten ben istiyorum ki, öyle işler hemen ciddiye binmesin, yavaş yavaş. Sonuçta benim hiç sevgilim olmadı, öyle bir anda ısınamam ki... Şimdi biri çıksa karşıma en erken seneye yazın evlenirim. Davranışları bence de asla normal değil, ama işte ben arkadaşıma takılıyorum. Buluşmadan çocuğa iyi eğlenceler demiş, çocuk da ne eğlencesi ben artık evli barklı insan olacağım sen eğlen benim yerime diye cevap vermiş. Hani arkadaşlar ayarlanmış bence telefon olayı diyorlar ama, böyle düşünen bir insan telefon olayını ayarlamaz sanki...

Neden ayarlamasın canım telefon olayını?
Sonuçta eer niyetinin sadece tanışmak olduğunu söyleseydi arkadaşına, o da seni söylemeyecekti ona.
Yani ilk anda bırakıp gidiyor tam muhabbetin ortasında.
Tanımak için zaman yaratmamayı bırak, ya gerçekten ölüm kalım meselesi oldu diyelim.
Numaran varmış, insan bir kez arayıp kusura bakma o gün kabalık etitm ama inan çok acil bir işim çıktı diyebilirdi arayıp.
Bunu da yapmamış...
Ayrıca o aradaki arkadaşına da bence söyle, aradan çekilsin artık.
Yani aramak isterse arar çocuk, sana gelip öyle böyle diyor ümitleniyorsun sonra öyle mi böyle mi deyip duruyorsun kendi kendine canım benim...
Arayacak olan arar, mesaj atar.
O aradaki arkadaşın yapacak bir şeyi yok artık, bence haber getirmesin sana, tabi senden de ona.

Ben bu adami hic begenmedim, 30 yasinda bir adam degil 15 yasinda ergen mubarek.

Ne demek alimli degil? Yani bunu kafasindan tabi gecirebilir ama, duzgun, olgun bir erkek bunu asla sesli soylemez ve soylememeli. Birbirimize uygun degiliz desin, bu isn bana oluru yok gibi geldi desin......yani istemiyorum desin, diyebilir ama bunu insanca ve karsindakini uzmeden soylemeli.

Ben bu adami hiccccccccc begenmedim konu sahibesi, s....tir et gec bence, bir daha dusunme bile.

Bir de ben boyle evlilik amacli arkadaslik tanismalarini asiri derecede kasinti buluyorum. Ne bileyim farkli ortamlara girseniz, degisik arkadaslar edinseniz bence dogal yolla hoslanacaginiz biriyle tanisirsiniz. Yani en azindan ben ne zaman bir kokteyle gitsem, kartini veren, ogle yemegine davet eden erkekler oluyor. Cok kasmayin bence, dogal olun. Yani sonucta ben disari eglenmek icin cikiyorum, gulumserim, muhabbet ederim, saka yaprim, gulerim, konusurum, kendimi icinde iyi hissettigim sifon elbiseler giyerim, ne bileyim......yani anin tadini cikaririm, biriyle tanisayim diye zorlamam. Biriyle tanismak amaciyla aktivite yapinca ve o gun kimseyle tansimayinca hem kotu hissediyorsunuz, hem de eglenemeyip geceyi ziyan ediyorsunuz bence. Dogal olmaktan, isleri akisina birakmaktan yanayim :21: Begenen de bence dogal halimizle begenmeli, toplum icindeki durusumuzu gormeli; bir kafede 10 dk bulusup olcup tarttiktan sonra degil. Ben de 27 yasindayim ve rezil bir romantik hayatim var ama arkadaslarim seni biriyle tanistiralim deseler acikcasi istemem, rahatsiz olurum. Bir de arkadaslarim bana umutsuz vakaymisim muamelesi yapmis hisseder, iyice sinir olurum (vallahi bana iyilik yaramiyor :21: )

Yok haklısın, bence de doğaçlama olmalı. Kendi kendine gelişmeli olaylar, birisi ile sırf evlenmek düşüncesi ile görüşmek çok kasıyor insanı. Ama işte etraftaki tek tük bekarlardan olunca illa ki tanıştırmak isteyenler oluyor. Ben de uzunca süre direndim, sonra bir tanışmaktan bir şey çıkmaz diye bakmaya başladım. Sosyal bir insanım ben de, arkadaş çevrem gayet geniştir. Ama biraz sert duruyorum, yani insanlar yanıma yaklaşmaya çekiniyorlarmış, halbuki çok gülerim, neşeliyim, acayip severim konuşmayı. Ama konu bu aşk meşk işlerine gelince 13 yaşındaki ergenler benden çok şey biliyor. Yetenek olacak insansa, ben tam bir odunum :KK37:

X