- 8 Aralık 2016
- 250
- 88
- 13
- 40
- Konu Sahibi demrelimadam
-
Arkadaşım yaptı ama pek kazanamadı
Evet çevre gerekiyor demişti bide devamlı toplantısı semineri yoruldu benim arkadaşımÇevre gerekiyor sanırım bu işlerde ...
Evet çevre gerekiyor demişti bide devamlı toplantısı semineri yoruldu benim arkadaşım
Galiba birazda sermaye gerekiyomuş onun içinBende çalışan insanım ev hanımı olsam giderdim ama şu durumda bende gidemem..
Galiba birazda sermaye gerekiyomuş onun için
Arkadaşım bi kaç kere liderlerle tatile de gitti ama giderim daha fazla demişti
Yani bilmiyorum ben de çok heveslendim ama o kazanamayınca vazgeçtim bende.
Ama yapanlar daha detaylı bilenler elbette bilgi verirler soze
Bilmiyorum ki ama yinede denemeden bilemeyiz birde özelden mesaj attım sizeÜyelik için 85 tl ürün alıyorsun benim dediğim networkte.. çokta bir sermaye istemiyordu açıkçası..
network ne ya? saadet zinciri desenize şuna.
ay bıktırdılar artıkÜyelik için 85 tl ürün alıyorsun benim dediğim networkte.. çokta bir sermaye istemiyordu açıkçası..
Evet aynen benim arkadaşım da biobelinda yapıyor bi iki ay sattı gerisi üye yapıyor maaşda bağlanmış bu nehirin suyu nerden geliyor ki tek üye yapıp 2bin falan maaşbu işten müthiş paralar kazanan insanlar var. ama biraz çevre lazım.
olay bişey satmakta değil birilerini üye yapmakta, zaten dikkat ettiyseniz hiçbirinin bişeyler satma çabası yok hadi siz de üye olun ekibime katılın araba kazananın modundalar. biyerden patlayacak gibi geliyor bana... hiç güven vermiyor...
Network mu saadet zincirimi diyeyim diye sormamıştım. Bu işi yapanlar yardımcı olsun demişim...
Evet aynen benim arkadaşım da biobelinda yapıyor bi iki ay sattı gerisi üye yapıyor maaşda bağlanmış bu nehirin suyu nerden geliyor ki tek üye yapıp 2bin falan maaş
Altından daha beter bişey çıkmasa baribenim de üyesi olduğum bir zayıflama grubu vardı face de, 30 bin civarı üyesi vardı o zaman.
grubun kurucusu olan arkadaş bu kozmetik networklerinden brini yapmaya başladı, tabi grubun 3 de 1 ini üye yapsan köşe olursun, ki oldu da, sadece o değil, o dönem başlayanların hepsi çok ciddi kazançlar elde ettiler, arabalar aldılar vs vs. ama biyerden patlayacak gibi geliyor hala bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?