- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- Konu Sahibi Hanzadepek
Üslup anlatım dilidir. Aşağılayıcı yazmak ile ilgisi hem vardır hem yoktur. Sizin üslubunuz atanamamış (buradaki atanamamış KPSS anlamında değil) insanların dediklerini çok da önemsemeyen prestijli üniversitelerden mezun olunca başkalarından farklı olduğunu sanan orta düzey yönetici üslubu. Herkes dedi ki madem iyi bölümlerden mezunsun bu iş sana göre değil. Yine herkes dedi ki mizacına da pek uygun değil. “Teşekkür ederim ben böyle bir iş olduğunu bilmiyordum”, “teşekkür ederim ama bu işe ihtiyacım var alanıma da yakın olduğundan yükselme umudum var” demediniz. Maaş belli değil, şehir değiştirme gündemde, kalacak yer sorun. Daha oralara gelemedi kimse çünkü üslubunuzla tüm yolları kapatıyorsunuz.Ben üslup konusunda hiçbir hata yaptığımı düşünmüyorum. Neyi nasıl yazdığımın gayet farkındayım. Kimseye kırıcı ya da aşağılayıcı bir şey yazmadım. Cevap verene teşekkür ettim, vermeyene de siz bilirsiniz diyerek yine teşekkür ettim. Burada soru sorduğum için bana hakaret edenler var şuan. Sadece istediğiniz bilgiyi vermediğim için neden suçu üsluba atıyorsunuz?