Gercekten prestij kabul edilen bir bolum ve okuldan mezun olsaydin illaki okuldaki etkinliklerden birinde gelen misafirlerden birinin yonetici asistani gorurdun.
Eskisehir anadoluda iktisat okudum bana gore ortalama bir okul ve universite .okulda yapilan etkinliklerde bir cok ust duzey yonetici-coca cola,unilever, eczaci basi - firmalarinda calisan yineticiler ve asistanlariyla tanistim .
Oralarda yonetici asistanlari cay kahve yapmaz. millet onunu ilikliyor yonetici asisnanini gorunce neredeyse .
Yani kendini prestijli bolum falan diye kandirma bence . Bilkent, odtü, itü ,gs universitelerinden mezun degilsen ve belli bikac tip fakultesinden mezun degilsen prestijli falan olmazsin .
İfsa nedeniyle degil egi nedeniyle bolumunu soyleyemedigini dusunuyorum..komplex yapacagin islerde calisma. belliki bunu asabilecek durumda degilsin.maasin 20 binin altindaysa bu soruyu sorma bile zaten direk sekretersindir.ama devir kotu benim derdim ekmek parasi desen okey ama bunuda egona yediremiyor gibisin