- 23 Ağustos 2012
- 49.314
- 228.234
- Konu Sahibi Hanzadepek
Neden? Herkes okuduğu bölümün işini mi yapmak zorunda? Okudum ama farklı bir iş yapmak istiyorum diye bir tercih olamaz mı? Zaten ben neden okuduğum bölümün işini yapmalıyım ya da mutlaka okuduğum bölümün işini mi yapmalıyım diye sormadım ki sizlere? Bilgisi veya tecrübesi olan varsa bana yönetici asistanlığı konusunda bir şeyler söyleyebilir mi dedim.
Offf, ne aptalca bir yorum ve gereksiz bir çıkış. En başta yazdım, bölüm nedir, mutlu olmama sebebi nedir diye. O işten tatmin olmuyorsan telefona bakıp çay vermekten hiç tatmin olmazsın canım kardeşim diye yazdım zaten, bunun için sordum.
Adam gibi hiçbir soruya cevap veriyorsunzu sonra burda gereksiz çıkışlar yapıyorsunuz.
Cevap vereyim ilk soruya tabi ki değil kimse ama doyurucu bir kariyer için meslek kişiye az biraz hitap etmeli. Arkadaşım sayısal bölüm mezunuydu ama mutlu olamadı, ona uygun değildi, hukuk okudu şimdi avukat olarak çok çok mutlu. İşini bırakıp çaycı olmadı yani, kendisine hitap eden başka bir kalifiye iş buldu.
Senin iyiliğin için yazdım konu sahibesi, gidiceksin başka şehre, taşınmak için tonla para haracayacaksın, uğraşacaksın, ne için peki telefonllara cevap verip çay götürmek için. Bunun için master yaptıysan buyur. Elinde adam gibi 4 yıllık diploma varken kalifikasyonları altında kalan işe gitmek aptallık dümdüz kusura bakma, memnun değilsen de başka kariyer seçeneklerine yönelirsin. Buyur taşın asistan olmak için de gör gününü, 3 gün sonra kafanı taşlara vur. Ben anlamıyorum buraıs fikir alma platformu, madem milletin fikirlerini istemiyorsun niye konu açıyorsun kardeşim?