- 30 Ocak 2014
- 4.585
- 9.218
- 358
Dediğiniz gibi insanlar yıllarca konuşup da birbirlerini tanıyamıyorlar. Herkesi o ne kadar ve nasıl isterse öyle biliyoruzCok fazla okuyamadım ama yanlış anlamayın beni lütfen neden 1 ayda tanıştığınız insanla hemen nişanlanma evlenme gibi ciddi bir yola giriyorsunuz ?
Birbirinizi bi tanıyın adam daha ailesine bile söylememiş belki de söyledi istenmediniz ne bileyim acele etmeyin millet yıllarca konuşuyor da birbirlerini tanıyamıyorlar .
Öyle oldu, yola devam edecek bir hareket görmedim kendisinden o yüzden yola devam ama yoldaşa veda ettik :)Bence uzatmaları oynuyorsunuz bağınız koptu kopacak. Şahsen ben vakit ayırıp da aramayan biriyle yoluma devam etmezdim. Kaldı ki dahası var.
şurda açılan konulara baksana , adamların evlendikten sonra aileleri daha bi kıymetli oluyo bu daha evlenmeden böyle , 23 yaşında delikanlı çocuk böyle mi olur Allah aşkına? seni robot gibi kullanır bunlar (parmağıma tükürdüm ekrana yazıyorum ) bak buraya yazıyorumGüldürdün beni valla sağolasınbana hep beni el üstünde tutacağını annesinin ve ablalarının da beni çok seveceğini ben oraya gittiğim zaman elbette ki benimle ilgileneceğini söylüyordu ama umudum kalmadığı için vazgeçtim. Öyle olurdu belki orada olsam ama şimdi çektiğim ızdıraba değer mi? Ya öyle olmazsa? Şimdi ablasına annesine beni söyleyemeyen o zaman ne yapacaktı ki?
Belki de öyle olacaktı aslında ailesi iyi insanlara benziyorlardı ama benimki biraz fazla düşkündü galiba :) bana en son dedi ki ben düşüncesiz miyim ablam hamile gelip temizlik mi yapsın ben de dedim ki ablan yapsın demiyorum ama temizlik biraz bekleyebilirdi ablana abla çok önemli bir işim vardı yapamadım ama yapacağım sen dokunma diyebilirdin ama sen benim bu kadar kritik bir durumda olduğumu önemsemeyip temizliği tercih ettin. Çok düşüncelisin ama bana karşı değil ablana karşı düşünceli olmanı takdir ediyorum. Aynen böyle dedim.şurda açılan konulara baksana , adamların evlendikten sonra aileleri daha bi kıymetli oluyo bu daha evlenmeden böyle , 23 yaşında delikanlı çocuk böyle mi olur Allah aşkına? seni robot gibi kullanır bunlar (parmağıma tükürdüm ekrana yazıyorum ) bak buraya yazıyorum
iyi demişsinBelki de öyle olacaktı aslında ailesi iyi insanlara benziyorlardı ama benimki biraz fazla düşkündü galiba :) bana en son dedi ki ben düşüncesiz miyim ablam hamile gelip temizlik mi yapsın ben de dedim ki ablan yapsın demiyorum ama temizlik biraz bekleyebilirdi ablana abla çok önemli bir işim vardı yapamadım ama yapacağım sen dokunma diyebilirdin ama sen benim bu kadar kritik bir durumda olduğumu önemsemeyip temizliği tercih ettin. Çok düşüncelisin ama bana karşı değil ablana karşı düşünceli olmanı takdir ediyorum. Aynen böyle dedim.
Maalesef. Daha da ne yapsa ben bu kadar üzüldüm nasıl döneyim? Hiçbir şey yapmaz o. Oyun oynuyordur Allah biliriyi demişsinbırak 16 yaşında kız gibi davranmasın çok ezdirir o seni , burda sütten kesilmemiş adamlar evlenip kızların başını yakmasın diye tabir ettiğimiz türden biri resmen
Bende hep böyle dedim ona da kendime dehepsi bahane.
seven insan fırsat kollar, fırsat yaratır.
sen nasıl görüşmek yazışmak için her fırsat yaratıyorsun işte o da istese böyle yapar. kısa cevaplarla bahanelerle bekletmez.
Bu adam oyun bağımlısı bir yalancı. Yaptığını söylediği işlerin tamamı yalan oyunun başından kalkmıyor.Şimdi yazdı kusura bakma ablam gelecek diye evi sildim süpürdüm diyor :) Ne kadar rahat değil mi? Ben olsam işi gücü bırakır ilişkim için uğraşırım
Değil mi inan o cümleleri beni çok üzdü. Abla ve anneden neden bu kadar çekiniyor bende bilmiyorum birkaç ay sonra 23 olacak. Küçük de değil yani.
Siz de buna inanıyormusunuz gerçekten?İnanın diyor ki ben senin ne yaptığını biliyorum ve sana güveniyorum müsait olsan bana yazarsın. Sana yazmıyorum çünkü yazarsam cevap verirsin seni rahatsız etmek istemiyorum müsait değilken diyor.
Yedekte tutmadığını düşünüyorum ama eve diğer mevzu canına minnet resmen ben başka bir şeyle oyalanayım da ona yeterSiz de buna inanıyormusunuz gerçekten?
Adamin canına minnet istediğiniz kadar yazmayın güvenliğinden değil başka işleri olduğundan memnun oluyor muhtemelen başkalarıyla da görüşüyor sizi de yedekte tutuyor malesef
Ailesine söylememe sebebi internetten tanışmış olmamız ama evet ben erkek olsam söyler miydim söylerdim çünkü söyleyebilir. Daha önce benim olduğum şehirde ikamet ettiğinden dolayı görüştük demesi hiç de işten değilÇok beklenti içindesiniz adam sizi ailesine bile söylemiyor.Bi sevgili yapmışşınız 1 ay olmuş hemen nişanlanma hevesi sizin durum özetle buldumcuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?