Bu İnsanla Nişanlanılır Mı?

Bu adam %99 sizinle evlenmez
Üzülmeyin ama gerçek bu
Isteyen seven adam meşgul falan olmuyor , hayatındaki kadına ayırıyor tüm vaktini ve ilgisini emin olun. Vakti,fırsatı yoksa bile yaratıyor
Bunlar bahane, kendinize bu muameleyi yaptırmayın

Şu canım sözcüğü o kadar samimiyetsiz geliyor ki bazen erkek arkadaşım canım benimm falan yazıyor sinirleniyorum adımı söyle daha iyi
Evet ben de sevmezdim ama o söyleyince biraz sever gibi de olmadım değil

Evet öyle ben de bir cesaret sildim her şeyi

Öyle tabiki. İlk görüştüğü kişi benmişim, belki de ondan bu kadar acemiydi

Tamam şoyle yap hiç ayrılmak istiyorum triplerine girme. Ve sende rahat oll. O mesazh atınca en az 1 saat sonra cvp ver ve cnm cicim gibi olaylara girme souk davran işim var mesgulum de sonra gun içinde hiç mesaj atma onun atmasını bekle ve cvp verme 2 saat, sonra cvp yaz. Seni kıskansın kaybetigini dusunsun. Sonra bak ne oluyo bu biraz zor ama dayann. Degisimi goruceksin. Eger seni seviyorsaa kaubetmekten korkacaktır. Kimse linin altında hemen cevap veren surekli mesazh atan birini istemez kendini agırdan sat, bak nasl işe yarayacak. Bunu birkac hafta surdur gorursun. Bence boyle yapmalısın sen neden okadar mesazh okadar sıkıyosun ki rahat bırak o sana yazsın o seni arasın aradogında aradıgında teledonu acma annemler yanımda acamam de meshgulum de gormesinler de. Neden aklını kullanmak yerine uzuluyorsun ki?

Evli olma ihtimalini hic dusundunuz mu?
Öyle bir ihtimal yok eminim :) bana ailesiyle ortamdan fotoğraflar atardı. Uyuduşu yeri de biliyorum yatağı hep açık sağolsun tek kişilik bir yatak :)

Bunu yaptım inan. Olmadı o kadar anlayışlı(!) ki dert etmiyor saatlerce aramasam da yazmasam da :) ben de dedim ki demek ki beni düşünmüyor benim onu düşündüğüm gibi

Haklısınız benim de aklıma gelirdi ama imkanı yok bide öyle olsaydı Allah korusun
Su an calismadigi icin de boyle davraniyor olabilir, kendi ayaklari ustunde durmaya baslayinca yeniden nabzini yoklayabilirsiniz bence, eger halen ayni sekilde uzaksa cokta deger verip mutsuzlugumu devam ettirmezdim sahsen. Hayirlisi olsun sizin icin.

Bu ilişki degil. Ilişki de karşılıklı emek olmalı. Ablasına kahvaltı hazırlamak ne Allah aşkına? Sen buna inanıyor musun? Seninle konuşmak isteyip istemediğini bilmem ama senden bisey sakladığı kesin.
Bitmesi gereken bir iş bence bu asla ilişki degil

Teşekkür ederim ama her şeyi sildiğim için kendisine ulaşamam :) onun çabasına bağlı artık eğer nasipte varsa olur

Bir şey saklamadığına eminim. Ama çekiniyor ailesinden biriyle konuştuğunu anlayacaklar diye.

Bir şey saklamadığına eminim. Ama çekiniyor ailesinden biriyle konuştuğunu anlayacaklar diye.
bak alıntıladım hala gelse kabul ederim modundasın ama yapma, bu adamdan bi cacık olmaz.adamla birebir gerçek anlamda sevgili olsanız bile bu adamdan bi cacık olmaz evlenirken gerdeğe 4 kişi girersiniz sen o anası ve ablası. o derece.

Güldürdün beni valla sağolasın bana hep beni el üstünde tutacağını annesinin ve ablalarının da beni çok seveceğini ben oraya gittiğim zaman elbette ki benimle ilgileneceğini söylüyordu ama umudum kalmadığı için vazgeçtim. Öyle olurdu belki orada olsam ama şimdi çektiğim ızdıraba değer mi? Ya öyle olmazsa? Şimdi ablasına annesine beni söyleyemeyen o zaman ne yapacaktı ki?

Ama neden çekinsin? Kız olsa anlayacağım. Ben kimsenin benden bisey saklamadığına eminim diyemem. Insanoğlu herseyi yapar.
İşte ona güvendiğim için öyle diyorum ama belki saklıyordur ben konduramıyorum

Cok fazla okuyamadım ama yanlış anlamayın beni lütfen neden 1 ayda tanıştığınız insanla hemen nişanlanma evlenme gibi ciddi bir yola giriyorsunuz ?
Birbirinizi bi tanıyın adam daha ailesine bile söylememiş belki de söyledi istenmediniz ne bileyim acele etmeyin millet yıllarca konuşuyor da birbirlerini tanıyamıyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…