• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu İnsanla Nişanlanılır Mı?

Kesinlikle haklısınız. Bir de utanmadan bana diyor ki ama sen bana bu rahatlığı verdin izin verdin. Dedim ben sana izin verdim tepeme çık diye mi? Yüz verdim astarını istiyorsun. Yok artık bu kadar da başa kalkılmaz diyor bana
He yani başta ipimi sıkı tutsaydin diyor ama muhtemelen sen basta üzerine çok gitmek istemedin taniyana kadar boşver seninle yürümez de kimse senden daha önemli değil kendine değer ver ve bunu karşındakine hissettir hissettigi an onunda cekinecegi noktalar olucak sen ona yüz vermişsin

Siz ayrılın diye bekliyormuş demek ki. Kaç yaşında yahu, 15 yaşında ilk sevgilisi olan lise öğrencisi gibi cevaplar, emojiler.
Bak şimdide "😐" attı üç saat sonra 😂

He yani başta ipimi sıkı tutsaydin diyor ama muhtemelen sen basta üzerine çok gitmek istemedin taniyana kadar boşver seninle yürümez de kimse senden daha önemli değil kendine değer ver ve bunu karşındakine hissettir hissettigi an onunda cekinecegi noktalar olucak sen ona yüz vermişsin
Aynen de öyle anlarsa ne ala anlamazsa zaten yol verdim yürüsün

Şöyleki adam sen olsanda olur olmasanda olur havasında.bu yazdıklarından canım kusura bakma seni zerre umursamıyor . söylemek istediği şu sen bı yedekte dur.daha iyisini bulursa seni bırakır çünkü seni sevmiyor gerçek bu o yüzden sürekli kaçıyor ilgisiz.ben olsam kesinlikle nosunu siler heryerden engellerdim hiç bir açıklama yapmazdım.seni hayatına almayan adamı hayatından bir çöp gibi at gitsin.gururunu ezdiriyorsun adama farkında degilsin.surekli telf başında adamdan arama bekle.ne malûm annesinin bulduguyla evlenmeyecegi bunu düşün o sana tekmeyi basmadan bunu bir zahmet sen yap

Şöyleki adam sen olsanda olur olmasanda olur havasında.bu yazdıklarından canım kusura bakma seni zerre umursamıyor . söylemek istediği şu sen bı yedekte dur.daha iyisini bulursa seni bırakır çünkü seni sevmiyor gerçek bu o yüzden sürekli kaçıyor ilgisiz.ben olsam kesinlikle nosunu siler heryerden engellerdim hiç bir açıklama yapmazdım.seni hayatına almayan adamı hayatından bir çöp gibi at gitsin.gururunu ezdiriyorsun adama farkında degilsin.surekli telf başında adamdan arama bekle.ne malûm annesinin bulduguyla evlenmeyecegi bunu düşün o sana tekmeyi basmadan bunu bir zahmet sen yap
Şimdi bundan korkmaya başladım acaba gerçekten aklında annesinin dediği biri var mıdır?

Merhaba, ben size beni çok üzen ve nişanlanmayı düşündüğüm bir şahıs hakkında muallakta kaldığım bir konuyu danışmak istiyorum. Biz tavsiye üzerine tanışalı fazla olmadı bir ayı biraz geçmiştir. İkimiz de biraz görücü usulü olsun istediğimiz için evlilik hakkında birçok şeyi konuştuk hatta birbirimizi sevdik de. O başka bir şehirde, iletişimimiz bu süreçte elbette telefon üzerinden. İlk zamanlar kendisi benimle o kadar çok ilgileniyordu ki, ya da bana kullandığı cümleler bile farklıydı.Hatta bana eşi için hazırlatmayı düşündüğü bir hediye bile gönderdi. Ama sonra sonra ben onun ilgisiz olmaya başladığını düşünüyorum. Ben geceleri onu beklemeyip uyusam biz onunla konuşmuyor gibiymişiz meğer. Gün içerisinde çok yoğun olduğunu söylüyor ama daha çalışmıyor bile yani ailesiyle ilgileniyor sürekli ablaları ve ablalarının eşleriyle ilgileniyor onlar varken yazamıyorum diyor ve dört beş saat hiç yazmıyor. Mesela beni kesinlikle ailesine söylemiyor çünkü gelip seninle görüştükten sonra onlara söyleyebilirim bizimkiler internetten tanışmaya iyi bakmaz diyor. Oysa istese daha önce görüştüğümüzü söyleyebilir çünkü birkaç ay önce benim bulunduğum şehirde uzun bir süre ikamet etmiş. Bir başka bahanesi de atanmadan söyleyemem annem daha işim olmadığı için sıkıntı çıkarır diyor. Oysa annesi gelin adayı bakmaya başlamış kendisine bile yönlendirdiği kişiler oldu. Bu durumda bende ee annen sana eş arıyor ama neden beni söyleyemiyorsun? diyorum. Bir şey demeyip geçiştiriyor. Beni sevdiğine emindim görüntülü konuşma vs. gerçekleştirdik yani görmeden nasıl oluyor gibi bir durum yok. Birkaç kez konuştuk bu şekilde. Ama şimdi beni öyle başından savıyor geçiştiriyor ki çok üzülüyorum. Mesela sabah kalkıyor yazıyor bir saat kadar konuşuyoruz sonra bütün gün benden kaçıyor gibi hissediyorum. Yemek yapıyor annesi evde olmadığı zaman. Yemek yapmaya gidiyor sonra tam boş kaldı konuşacağız diyorum çok yoruldum ben biraz dinleneceğim diyip gidiyor. Mesela benden yeni bir kıyafetimin fotoğrafını istedi merak ettiği için. Ben ona attım iki üç fotoğraf bir de saatlerdir konuşmamışız. Dediği şeyler şunlar:
- Çok güzelmiş canım
-Yoruldum ya
-Ben çıkıyorum canım
İşte bu kadar. Gün içinde birden fazla kez yaşıyorum bunu. Dün bunları dedikten birkaç saat sonra bir online oyunda birkaç kez oyuna girdiğini ve birkaç saat oynadığını gördüm. Bende ona kuzenimin yanındayım diye haber vermiştim. Onun için yazmadım sana oyuna girdim diyor ama madem sevdiğini iddia ediyor insan ne olursa olsun bir cümle de olsa yazmaz mı ne yaptın? ya da özledim diye. Ben bunları ona söyleyince ben ne yaptığımı hep haber veriyorum sana neden bana güvenmiyorsun diyor. Mesele güven değil ki ilgisizlik diyorum. Saatlerce bana yazmadığını biliyorum. Ablasıgil bilmediği için mesela onların yanındayken asla yazmıyor bana. Bense meşgul de olsam ona beş dakika on dakika da olsa zaman ayırıyorum. Ve bu durum beni çok üzdüğü için bugün ona artık beni sevdiğine inanmadığımı ve mutlu olmadığım bir ilişkiyi sürdürmek istemediğimi söyledim. Biraz bana güvenmiyorsun, ben anlatamıyorum sana beni yanlış anlıyorsun vs. dedi ve sonra kahvaltı hazırlamaya gitti bu kadar kritik bir konuda ve durumda bir buçuk saattir kahvaltı hazırlıyor sanırım. Ben kendi kafamda bitirmeye hazırlanıyorum çünkü benimle konuşmak istemediğini düşünüyorum sizce dediği gibi ben mi yanlış anlıyorum? Her zaman bana yazsın demiyorum ama beş saat yazmadan da durabilir mi ilişkisi yeni başlamış bir insan? Ben duramıyorum şahsen iki dakika da olsa bi nasılsın ne yapıyorsun diyesim geliyor saatlerce yazmasa. Ama ondan bunları göremediğim için boşuna tek başıma yürütmeye çalıştığım bir ilişkiyi nişan durumuna taşımak istemiyorum. Çünkü ben eğer onunla evlenirsem onun yaşadığı şehire gideceğim ve orada o ve onun ailesinden başka kimsem olmayacak. Yalnız kalmak istemiyorum. Eşimin ilgisizliğini yaşamak istemiyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim.
[/QUOTE
Kalmak için neden direniyorsun ki adam nazikçe gitmen için yol gösteriyor. İlle de git demesini mi bekliyorsun?

Daha yüz yüze görmediniz ve ailesine söylemedi diye bozuluyor musunuz. Ki daha buluşmadığınız biriyle nişan düşünüyorsunuz?

Benim anladığım şu, görücü vasıtasıyla sizinle bir şekilde iletişim kurmuş ama henüz ciddi düşünmüyor (haklı olarak) siz de adamı darlayınca ayıp olmasın diye belki aracı kişiye ayıp olmasın diye istekli gibi yapıyor (burada haksız).

Bu arada çokta umurunda değilsiniz, bu gerçeği kabullenmeniz lazım. Ben olsam beni görmeden evlilik hayali kuran birinden soğurdum sanırım.

• Beğen
Reactions: JES
İlk bikac satırdan sonrasını okumadım. Liseli kizlar gibi internetten tanistigimi ailemden gizlemeliyim diyen adam süt kokar

1 aylik bir iliskider nisanlanma fikri cok yanlış bana gore. O kisiyle fazla ilgilenmeyin surekli ilgisizsin soylesin boylesin demeyin bir bakalim yani kovalamayin. İsteksiz gibi siz de yogunum isimiz var gibi bahane uretin. Sonra ne olacak bakalim

Ayrica gorucu usulu olacaksa evliliginiz bari isi gucu an hayata atılmış ve iliski konusunda en azindan biraz da tecrubeli biri olsun

Ana babaları, "görücü olarak" sadece net üzerinden görüşme yaptırdığı birine verseler kıyametleri koparacak tipler kendileri yapınca normal oluyor. 5-6 adım geri çıkıp uzaktan bir bakın içinde bulunduğunuz olayın saçmalığına.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama görücü usulü evlilik bile olsa kimseyle yüzyüze görüşmeden, iyice tanımadan işi resmiyete dökmeyin ve beklentiye girmeyin.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama görücü usulü evlilik bile olsa kimseyle yüzyüze görüşmeden, iyice tanımadan işi resmiyete dökmeyin ve beklentiye girmeyin.
Ne kadar doğru ya. O kadar doğru ki kafamı duvara vurmak istiyorum. Beklentiye öyle bi girmişim ki :(

Bende hep bunu düşünüyorum evlendiğimizde de mi ailesini benden önce tutacak yoksa şimdi beni söyleyemediği için mi böyle
Canım seni üzmek gibi olmasın ama o sana kahvaltı hazirliyorum dediği saatlerde inan ki ya başkasıyla tel görüşmesi yapiyodur yada yazisiyodur sen tek değilsin yani seven erkek kaçmaz hele ki calismiyosa senin ki evde 7/24 kahvaltı öğle yemeği ikindi akşam yemeği şeklinde bitmeyen meşguliyet yaratiyo çünkü evde birinden kaçacak tek şey bunlar

Asla inanmayın o meşguliyete.Canı istese öyle bir yazar ki zaten yazdığı şey 1 dksını almaz.Kaldı ki nişan aşamasına geleceksiniz ve ailesi sizi bilmiyor.Hiç güvenemedim,ömrünüzü tüketmeye gerek yok yol verin gitsin

once buyumesını bekleyın abladan anneden bu kadar cekınen korkan erkek anaokul cagında falan olur...

soyledıgı sozler bence fazlasıyla kırıcı ıncıtıcı ve zavallı, anneme soyleyemem kızar ne demek yahu

Back