Ben sanki kırk yıllık evli gibi hissettim işte bu dönemde. Seviyor mu seviyor tamam ama ilgi yok daha bir ay olmuş yani ne bu içi mi geçti nedir anlamadımevlenmek icin karar verirken kistas iki tarafinda evlenmek istemesi degil, iki tarafinda birbiri ile evlenmek istemesi olmalidir.
23 yas bence kadin icin de erkek icin de evlenmek icin cok kucuk bir yas.
ben anne ve abla cekincelerimden ezilmis bir erkek oldugunu dusundum. cevremdeki erkekler de temizlik ve yemek yaparlar ama kimse misafir icin 1.5saat hazirlik yapmaz.
benim fikrim daha fazla vakit kaybetmeyin. zaten size kiymet veriyor olsa vakit de verir emin olun. ne demek sana guveniyorum.ne yaptigini biliyorum diye konusmamak. iliskinin ilk zamanlari en cafcafli en kipir kipir zamanlari. simdi ilgi ve enerji olmazsa sonra hic olmaz. bu beyefendi annesinin uygun buldugu biri ile evlenip ailesinin yonetimi altinda kalmaya devam eder, ya da azicik disliyse karisinin kontrolü altina gecer.
İnanın bir ay her gün az da olsa konuştuğunuz biriyse bu kadar beklenti ister istemez oluyor kaldı ki bana dediği şeyler de bu beklentilerimin çok üstünde yani1 ay önce tanıştığınız adam için bu kadar beklenti fazla değil mi?
Sürekli mesajlaşmak bence de iyi değil ama kaçmakdan bahsediyorumSürekli mesajlaşalım olayları sıkıcı değil mi yaaa bilmiyorum yada bana öyle geliyor artık benim birşeye hevesim kalmadı belkide kimbilir
tum sayfaları okumadim ama 23 bir erkek için olgun bir yas degil bir de devamli saatleri saymak da sağlıklı bir beklenti değilDeğil mi inan o cümleleri beni çok üzdü. Abla ve anneden neden bu kadar çekiniyor bende bilmiyorum birkaç ay sonra 23 olacak. Küçük de değil yani.
O tam olarak öyle değil ablaları sözüne kıymet veriyorlar ama bu çok her işe ben koşayım diyen biri hatta beni de uyarmıştı sen bizim eve geldiğinde her işe elini sürme diye kullandırma kendini dediBu biraz ezik bir tip. Benzer biriyle tanıştırılmistim. Aramızda 3 saatlik mesafe vardi "cok uzak" diyordu. Gunde bir kez yazip bahaneleri sunuyordu hep anlayisi benden beklerdi. Ev isleri en büyük hobisi, evlenince ailesiyle yaşamak en büyük hayaliydi!
Kardesi bile buna kiyafeti utulenmedi diye fircalama hakkini kendinde buluyordu.
Bu kadar ezik kendini bilmeyen biriyle olmaz. Ne bahane sunarsa sunsun bana vakit ayırmayan adamla olamam diyip kestirip at boşver. Değmez. Evlenseniz her gun kari koca ailesine hizmetci olursunuz.
Valla oyle değil boyle degil diye kendinizi kandirmayin, ablalarina ragmen kendini feda eden biriyse evlenince de sizi ezdirir 1 aydir tanıdığınız insan için kesin yargılara varmayin. Içine girmeden bilemezsinizO tam olarak öyle değil ablaları sözüne kıymet veriyorlar ama bu çok her işe ben koşayım diyen biri hatta beni de uyarmıştı sen bizim eve geldiğinde her işe elini sürme diye kullandırma kendini dedi
Bence fazla hayallere kapılmışsın üzgünümSürekli mesajlaşmak bence de iyi değil ama kaçmakdan bahsediyorum
Zaten çocuğun da davranışları garip geldi bana. Ailesinden bu kadar çekinmesi de normal gelmedi kendi kararlarını veremeyen ezik bir tip canlandı zihnimde.İnanın bir ay her gün az da olsa konuştuğunuz biriyse bu kadar beklenti ister istemez oluyor kaldı ki bana dediği şeyler de bu beklentilerimin çok üstünde yani
İşi gücü bırakıp neden ilişki için uğraşsın. İlişki olayını kızlarımız galiba çok abartıyor. Bırakın nefes alsın. İnternetten tanışmışsınız. Ben olsam ben de aileme söyleyemezsim kendim görmeden emin olmadan. Çok anlam yüklemişsiniz kendinizi de rahat bırakın gevşeyin. Boş verin.Şimdi yazdı kusura bakma ablam gelecek diye evi sildim süpürdüm diyor :) Ne kadar rahat değil mi? Ben olsam işi gücü bırakır ilişkim için uğraşırım
Ben sanki kırk yıllık evli gibi hissettim işte bu dönemde. Seviyor mu seviyor tamam ama ilgi yok daha bir ay olmuş yani ne bu içi mi geçti nedir anlamadım
Dediğiniz gibi haklısınız ben ayrıldıktan saatler sonra sadece "Bilmem sizce nişanlanılır mı? Sizin de içinize sinmeyen bir şeyler var ki buraya gelip sormuşsunuz, cevap kendi içinizde gizli aslında.
Kendi düşüncemi sorarsanız beni sevdiğini, değer verdiğini hissetmediğim bir adamla bırak nişanlanmayı, sevgili dahi olmam.
Dediğiniz gibi haklısınız ben ayrıldıktan saatler sonra sadece "" emojisini attı ve cevap vermedim
Kesinlikle haklısınız. Bir de utanmadan bana diyor ki ama sen bana bu rahatlığı verdin izin verdin. Dedim ben sana izin verdim tepeme çık diye mi? Yüz verdim astarını istiyorsun. Yok artık bu kadar da başa kalkılmaz diyor banaYerinde olsam uzak dururdum tatlim bunlar en güzel çağlar insan sevdiğini arar sorar konuşur yanina gider mutlu eder sürprizler yapar ilişki böyle yürür aksi takdirde insanın ittiği yere kadar gider oda çok zor ben 3 yıllık evliyim eşim le tanışma aşamasında gece gündüz arıyor mesaj atıyordu saatlerce konuşuyorduk saatlerce ama sanki 10 dk konusmusuz gibi oluyordu beni görmeye geliyordu geliyordu sürprizler yapıyor du öncelik sen olmalısın
İlk sevgilisi benmişim...Siz ayrılın diye bekliyormuş demek ki. Kaç yaşında yahu, 15 yaşında ilk sevgilisi olan lise öğrencisi gibi cevaplar, emojiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?