Bu İnsanla Nişanlanılır Mı?

2 3 saat yazmıyor diye o kadar da dert etme ya bence normal. Her saat ne konuşacak ki insan. Ya benim nişanlı gibi olsa ne yapacaktın. Günde bir kere 10 dakika konuşma. Başka ne mesaj ne arama tek kelime yok. Seninki baya iyi bana bakılınca

Daha önce böyle bir durum atlatmıştım yine atlatırım biliyorum. Hatta çok daha ağırıydı. Ama bana evlenmek için umut verip de sonra beni böyle umursamaması beni çok üzdü. Ben bitirmek isteyince " vay bee bu kadar kolay mıydı?" dedi. " İnşaAllah seni el üstünde tutarlar ben senin kıymetini bilememişim" diye de laf soktu öyle.

Değil mi inan o cümleleri beni çok üzdü. Abla ve anneden neden bu kadar çekiniyor bende bilmiyorum birkaç ay sonra 23 olacak. Küçük de değil yani.
neeey adam daha 23 bile değil sen kaçsın? daha bu yaşta ne evlenmesi be bi de daha adamı görmeden 1 ayda nişan falan güneşin altında çok kalma kuzum sen

Yok zaten bitirdim. Belki yazar bir umut uğraşır gerçekten bir şeyler hissediyorsa diyorum ama ben yazmam

neeey adam daha 23 bile değil sen kaçsın? daha bu yaşta ne evlenmesi be bi de daha adamı görmeden 1 ayda nişan falan güneşin altında çok kalma kuzum sen
Mesleğini eline alacak inşaAllah ondan sonra evlenmesi için bir engel yok yani yaşa takılmadım

Begen Alinti Cevapla BenceAyril BenceBosan

Bana size deger vermiyor ve daha iyi birini bulana kadar yedekte bekletiyor gibi geldi. Dikkat edin

B
Mesleğini eline alacak inşaAllah ondan sonra evlenmesi için bir engel yok yani yaşa takılmadım
biz 10 yıllık kocamıza bile başkası yoktur eminim diyemiyorken sen görüşmediğine diyorsun. İnsanlara bu kadar güvenme.netten sevgili olunur.hatta evlenirde bende yaşadım bu durumu.evlenemedim o ayrı:) ayrılmakla iyi yapmışsın. Hatta keşke ayrılık cümlen sen biraz büyü öyle gel olsaydı.

Biz tavsiye üzerine tanışalı

bizimkiler internetten tanışmaya iyi bakmaz diyor.

Nasil hem tavsiye, hem internet üzerine tanistiniz?

Daha tanistiginiz 1 ay, üstelik sahisin isi gücü yok. Bu iki veriler yeter ve artar bile nisan iptali için.

Konu gerçek ise, adam evlidir. Onun için "çok yogun" ve sadece geceleri konusabiliyor.

Siz ayrılınca ne dedi ne yaptı

23 yas erkek icin cok erken. Üstelik ilgisiz. Anasinin ağzına bakiyor. Işsiz . Kesinlikle ayril zaten bisey yok aranızda icinde büyütmüşsün diye düşünüyorum. Koşarak uzaklasilmasi gereken erkek türü.

Siz ayrılınca ne dedi ne yaptı
Ben düzeleceğim diyorum ama bana inanmıyorsun şok oluyorum dedi. Vay beee dedi ne dediysem. Ben eşimi hep ön planda tutarım şu an ailemi idare etmek zorundayım dedi. Düşünün ilk zamanlar benim fotoğraflarımı arkaplandan kaldırmayan çocuk artık bana yazmaz oldu. Ben de bu dediklerine ehemmiyet vermedim. Çünkü değiştiğini çok net gördüm

Bir insan hakkında böyle bir başlıkla soruyu soruyorsan cevap zaten hayır’dır.

Bir ayda daha tanışalı çok kısa zaman olmuşken, doğru düzgün görüşmeden, vakit geçirmeden arkaplana fotoğraf koymak mı?
Kuzum bu çocuk baştan falso. Gerçekten çocuk laf olsun diye değil.
Kanma böyle şeylere. Seni ne tanımış ki değer vermiş hemen. İki gün sonra başkasını koyar demekki.
Biraz daha realist bakmanı tavsiye ederim.

Şu canım sözcüğü o kadar samimiyetsiz geliyor ki bazen erkek arkadaşım canım benimm falan yazıyor sinirleniyorum adımı söyle daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…