Daha önce böyle bir durum atlatmıştım yine atlatırım biliyorum. Hatta çok daha ağırıydı. Ama bana evlenmek için umut verip de sonra beni böyle umursamaması beni çok üzdü. Ben bitirmek isteyince " vay bee bu kadar kolay mıydı?" dedi. " İnşaAllah seni el üstünde tutarlar ben senin kıymetini bilememişim" diye de laf soktu öyle.Şöyle düşün , böyle bir insan için koca bir ömür üzülüp mutsuz yaşamak mı yoksa 1 sene üzülüp ( ki en fazla 6 aya kendinize gelirsiniz) sonra hayatınıza mutlu ve umutlu bakarak, yeni aşklara, heyecanlara yelken açmak mı ? Sen güçlü bir kızsın bunu da atlatırsın eminim..
neeey adam daha 23 bile değil sen kaçsın? daha bu yaşta ne evlenmesi be bi de daha adamı görmeden 1 ayda nişan falanDeğil mi inan o cümleleri beni çok üzdü. Abla ve anneden neden bu kadar çekiniyor bende bilmiyorum birkaç ay sonra 23 olacak. Küçük de değil yani.
Yok zaten bitirdim. Belki yazar bir umut uğraşır gerçekten bir şeyler hissediyorsa diyorum ama ben yazmamGenel kural öneriyorum.
Daha nişanlanmadan “Bir Derdim Var” a yolu düşen hanımlara otomatik ayrılın mesajı düşsün.
Nişanlanmayı düşünmeyin elbette, siz 1-2 gün mesafeli durun zaten cevap vermeyi tamamen bırakacak.
Mesleğini eline alacak inşaAllah ondan sonra evlenmesi için bir engel yok yani yaşa takılmadımneeey adam daha 23 bile değil sen kaçsın? daha bu yaşta ne evlenmesi be bi de daha adamı görmeden 1 ayda nişan falangüneşin altında çok kalma kuzum sen
Genel kural öneriyorum.
Daha nişanlanmadan “Bir Derdim Var” a yolu düşen hanımlara otomatik ayrılın mesajı düşsün.
Nişanlanmayı düşünmeyin elbette, siz 1-2 gün mesafeli durun zaten cevap vermeyi tamamen bırakacak.
Ama bu durumda en doğrusu bu değil miydi?Begen Alinti Cevapla BenceAyril BenceBosan
biz 10 yıllık kocamıza bile başkası yoktur eminim diyemiyorken sen görüşmediğine diyorsun. İnsanlara bu kadar güvenme.netten sevgili olunur.hatta evlenirde bende yaşadım bu durumu.evlenemedim o ayrı:) ayrılmakla iyi yapmışsın. Hatta keşke ayrılık cümlen sen biraz büyü öyle gel olsaydı.Mesleğini eline alacak inşaAllah ondan sonra evlenmesi için bir engel yok yani yaşa takılmadım
Biz tavsiye üzerine tanışalı
bizimkiler internetten tanışmaya iyi bakmaz diyor.
Ben düzeleceğim diyorum ama bana inanmıyorsun şok oluyorum dedi. Vay beee dedi ne dediysem. Ben eşimi hep ön planda tutarım şu an ailemi idare etmek zorundayım dedi. Düşünün ilk zamanlar benim fotoğraflarımı arkaplandan kaldırmayan çocuk artık bana yazmaz oldu. Ben de bu dediklerine ehemmiyet vermedim. Çünkü değiştiğini çok net gördümSiz ayrılınca ne dedi ne yaptı
Bir ayda daha tanışalı çok kısa zaman olmuşken, doğru düzgün görüşmeden, vakit geçirmeden arkaplana fotoğraf koymak mı?Ben düzeleceğim diyorum ama bana inanmıyorsun şok oluyorum dedi. Vay beee dedi ne dediysem. Ben eşimi hep ön planda tutarım şu an ailemi idare etmek zorundayım dedi. Düşünün ilk zamanlar benim fotoğraflarımı arkaplandan kaldırmayan çocuk artık bana yazmaz oldu. Ben de bu dediklerine ehemmiyet vermedim. Çünkü değiştiğini çok net gördüm
Aynen ya ruhsal eziyet resmen hem de şimdidenNe nisanlanmasi kacarak uzaklasilir.
Sunu neden reva goruyorsunuz kendinize, iliski mi bu simdi.
Evet bende böyle düşündüm kendime eziyet ediyorum sonu olmayan bir şey içinAynen ya ruhsal eziyet resmen hem de şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?