bu ilişkiye başlasam mı?

Beşşş para etmeyen cinsten. O totoşa harcadığın vakte acı bence. Tercihini küçümsemesi hele çok adice, bide evlilik düşünmüyormuş hasbam, çocuk istemiyormuş, pardon! Bu bazı erkekler kendini ne zannediyo acabaaa. Işleri güçleri, yatağa atana kadar manipüle etmek, ezikleyerek gazlamak. Allah'ın belaları çükleri kopsun inşallah ay. Nasıl sinir oldum, bu tarzda okuduğum ikinci konu! Bu abazalara nasıl bi yüz, nasıl bi cesaret veriyorsunuz da bu kadar cürretkar olabiliyorlar. Anlamak mümkün değil...

Son düzenleme:

adamın ileride fikri değişebilir de o kişi konu sahibi olmaz.
adam şu an uçana kaçana modunda. daha yeni başladığı işte öbüşelim miiğğ sevişelim miiğğ modunda gördüğü ilk kıza yürüyen adam seneler sonra canı durulmak isteyince bakar ancak etrafına.

Tek amacı cinsellik

Amacı belli zaten düzelmesini mi bekliyosun cidden amaç seninle cinsel muhabbet başka hiç bişi değil sonra devam etsede sadece cinsellik devam eder bi gelecek yok yani ümitlenme

ıyy bu nasıl insan ya daha. Direk dehle canım onu bunun tek amacı cinsellik gerçekten bi yol olmaz bundan.

Adamlar yeni erkek türedi nafaka ödememek için boşanılırsa sevgili olup, kızla yatıp gönlünü hoş etmek istiyor fazla fedakarlık yapmadan, hoşt köpek diyeydin ve poposuna tekmeyi bassaydın ne iyi olurdu anlamış olurdu her kuşun etin yenilmiyeceğini

Açıkça size evlenmek gibi düşüncesi olmadığını ve birlikte cinsellik istediğini belirtmiş, siz ise tam tersi görüştesiniz.
Zeki ve eğlenceli yönü sizi cezbetmiş ama adam ile çok da uygun değilsiniz.

İyi de adam flört ettiği kadina direkt sevişmek istiyorum diyecek kadar dürüst ve bu mu hoşunuza gidiyor. Adamın negatif özellikleri daha baskın.

Kaç yaşındasınız yani sormanız hata çok belli değil mi yani niyeti daha 2 kere görüşmüşsünüz ev muhabbeti yapıyor sevişmek mutlu eder diyor zaten işyerine gidip gelip yavşamasından belli evlilik istemiyor ee ne diye görüşeceksiniz. Peşimi bırakmıyor ne demek siz kesin olarak ayrılırsanız istemiyorum kafa yapılarımız uymuyor dedikten sonra neden bırakmasın? hala devam ediyorsunuz görüşmeye. Bir daha görüşmek istemediğiniz söyleyin telefonunu da engelleyin bu kadar ama siz daha 2 görüşmede yok saygılı eğlenceli efendi diye bahaneler üretiyorsunuz aynı işyerinde çalışan bile değilsiniz ne hakla sizi bir haksızlığa karşı korudu sadece oraya uğrayan biri? ee ayrılmak istemiyorsanız bize ne soruyorsunuz bakış açısı belli zaten

seninle F*** buddy dedikleri şeyden olmak istiyor ayrıca sonu evlilik olmayan ilişki zaten budur yani ben şaşırdım gerçekten siz siz direk selamı sabahı kesmeniz gerekirdi. tabi sizin değerlerinizi bilemem ama bana göre sizin onurunuzla oynanmış. böyle bir durumda o kişi benim gözümde çukur olurdu.

Sizin ve o kisinin beklentileri farkli acikca da soylemis zaten hala kafanizda soru isareti olmasi ilginc.Baslayip sevisip sonradan aska evlilige donmesini mi bekliyorsunuz

Hiç olmazsa en baştan niyetini ortaya koymuş.Takılmalık bir şeyler istemiyorsanız hiç vakit bile kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…