• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilişkinin bittiği nerden anlaşılır ?

Hesap kimin bilmem ama konuya yorum yapmam gerekirse kiz seni istemiyor. İsteseydi engellemezdi seni. Naza ceker senin gelmeni beklerdi ama senin yollarini tamamen kapatmazdı. O kizi unut sen de yoluna bak. 9 ay gecmis yani. Bir sey olacak olsa birkac ay bile gecmeden olurdu. Seni görünce yüzünün düşmesi de sana yüz vermemek icin. İstemiyor kisaca seni.

Hesap kimin bilmem ama konuya yorum yapmam gerekirse kiz seni istemiyor. İsteseydi engellemezdi seni. Naza ceker senin gelmeni beklerdi ama senin yollarini tamamen kapatmazdı. O kizi unut sen de yoluna bak. 9 ay gecmis yani. Bir sey olacak olsa birkac ay bile gecmeden olurdu. Seni görünce yüzünün düşmesi de sana yüz vermemek icin. İstemiyor kisaca seni.
9 ay engeli kaldırmamasının sebebini ben kızgınlık veya kırgınlık sanıyordum çünkü kız kendisi çok kibar nazik biri, yani aslında okulda görsem de yanina gitsem diye beklemiştim bunca zaman, hiç düşünmüyordum sizin dediğiniz gibi. ama sanırım iş işten geçmiş ama bu kızlar/kadınlar çabuk unutuyorlar, bazen de mutluluğu haketmediklerini düşünüyorum, kötü biri de değilim söylediklerim de her ilişkide söylenen şeyler aslında, ama seviyorum diyip bana öyle güzel bakan bir kızın bu kadar kolay vazgeçmesi çok üzücü.

Teşekkürler cevap için, sonunda biri bana düzgünce cevap verdi ve tam cevabi aldım, gelipte burda devlet ajani gibi yok bilmem sen erkeksin ahkam kesmesi de anlamış değilim, zaten de konuyu yakın kız arkadaşım benim ağzımdan açmaya çalıştı ama gel gör ki diger insanlarin yorumlarına. komik gerçekten.

Back