Bu ilişkinin bittiği nerden anlaşılır ?

buse1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
79
6
31
Selam herkese, şimdi yazacağım şey yakın bir üniversite erkek arkadaşımın sorunları, kendisinin eski kız arkadaşı ile olan meseleleri ve hala kızı unutamıyor. Size biraz anlatıp burdaki kızların/ablaların fikrini almak istiyor, yani sizce bu ilişki bitti mi diye soruyor.

Merhaba, adım Eren 22 yaşındayım, Üniversite 1 de çıktığım bir kız vardı, geçen sene kızla 3 ay çıktık ve ayrıldık. Ayrılma sebebimiz tartışma ve benim biraz ağır laf etmem oldu, hata bende biliyorum ama onunda suçu vardı ama tartışma nedeni pek önemli değil aslında, kızla tartıştıktan sonra beni her yerden engelledi ve ayrılmayı kız istedi, 9 aydır ayrıyız hiç konuşmadık mesaj atamadım arayamadım, çünkü engelledi beni her yerden, kız da hiç aramadı yada mesaj da atmadı. Biz kızla aynı kampüsteyiz. Bu 1. dönem(5 ay önce) kızla uzaktan 2 defa bakıştık, kız böyle baktı uzaktan kendi arkadaşlarıyla ayaktayken ve sanki anlamlı gibi baktı, ben de ona baktım öylece sonra işime baktım, ama öylesine bakıştık sadece ne o yanıma geldi ne ben ona gittim, belki onun bakması sadece öylesinedir bilemiyorum :KK43:, ve 2 ay önce kızı kampüste bir arkadaşıyla yalnız otururken gördüm, dedim fırsat bu fırsat yalnız yakalamışken daha rahat ederim dedim ve kızın yanına gidip konuşmak istedim, "gelebilir misin biraz konuşalım benim söyleyeceklerim var" dedim kız istemedi, ve çok ısrar ettim ama kız hiç bir şekilde istemedi ve "istemiyorum, Eren" dedi, yine 4-5 defa ısrar ettim en sonda bana "istemiyorum anlamıyor musun" dedi sadece, ben de uzaklaştım bir daha gitmedim yanına. Ve son 1 aydır okul çıkışta ve koridorda uzaktan görüyorum bazen onu, kız genelde arkadaşlarıyla gülüşüyor okuldan çıkarken ama beni uzaktan görünce suratı aniden soğuk ve asık oluyor banada hiç bakmıyor düz ileriye bakıyor ve yürüyor, yani gülüp ve mutlu olan insan aniden değişiyor sanki canını sıkan birşey varmış gibi. Neden bunu yapıyor anlamıyorum benden nefret mi ediyor ? Kızın konuştuğu başka erkekte yok yada sevgilisi de yok eminim bunda, ortak arkadaşlarımızdan biliyorum bunu. Ama kızın beni görünce neden böyle değiştiğini anlamış değilim. Sizden de kız neden böyle tavır yapıyor diye sormak istiyorum, düşüncelerinizi benimle paylaşır misiniz ? Teşekkür ederim şimdiden.

3 aylık ilişki imiş. Arkadaşın “ağır konuşmak” ile neyi kastediyor? Ne demiş kıza? Ya kız cidden olaydan sonra nefret etti ya da istemiyor ve rahatsız oluyor. Israr edip kızı darlamanın manası yok

3 aylık ilişki imiş. Arkadaşın “ağır konuşmak” ile neyi kastediyor? Ne demiş kıza? Ya kız cidden olaydan sonra nefret etti ya da istemiyor ve rahatsız oluyor. Israr edip kızı darlamanın manası yok
Ağır konuşmak işte "gerizekali, salak" gibi şeyler, küfür değil aslında, insan sinirlenince söylenen şeyler genelde. Aslında doğruyu söylemek gerekirse ben kızdan daha çok "mutluyum umrumda değil hiç birşey" gibi haller bekliyordum. Nefret ettiğini sanmıyorum ama bilemiyorum yine de, sanırım rahat oluyor beni görünce, belki tekrar gelmemi istemiyordur ondan suratı beni uzaktan görünce aniden asılıyor.

Ağır konuşmak işte "gerizekali, salak" gibi şeyler, küfür değil aslında, insan sinirlenince söylenen şeyler genelde. Aslında doğruyu söylemek gerekirse ben kızdan daha çok "mutluyum umrumda değil hiç birşey" gibi haller bekliyordum. Nefret ettiğini sanmıyorum ama bilemiyorum yine de, sanırım rahat oluyor beni görünce, belki tekrar gelmemi istemiyordur ondan suratı beni uzaktan görünce aniden asılıyor.
“Beni görünce suratı asılıyor” kendini ele verdin. Belliydi arkadaşın olmadığı, erkek olduğun :işsiz:
“Salak, gerizekalı” normal mi yani? Hakaret sayılmıyor mu? İyi yapmış kız. Aferin ona. Sen de kızın rahatsız olduğunu gördüğün halde darlama artık

Merhaba, şimdi yazacaklarım bir erkeğin(abimin) derdi, kafası çok karışık ve burdaki hanımlardan yardım istiyor, kendisine çare bulamadık. Lütfen; burası kadınlar için diye ayrım yapmadan abime biraz tavsiye verirseniz çok mutlu olur, şimdiden teşekkürler.

7 aylık bir ilişkimiz var, ikimiz de dürüst insanız ve ilişkide en önemli şeyin de bu olduğunu düşünenlerdeniz. Sevgilimle çıkmadan önce 1 ay flört ettik bunu kendisi istedi birbirimizi tanımak için, bu 1 ay flört dönemin de şu bilgiyi kızın ağzından duydum;" kız 1.5 sene önce 6 aylık ilişkisini bitirmiş ve bu onun ilk ilişkisiymiş, bitmesinin sebebi de erkek bunu başka bir kız için terk etmiş." Buraya kadar herşey normal ama, kız hala eski sevgilisini Instagram da takip ediyormuş ve telefon numarası da varmış ! O zamanlar ona, neden silmiyorsun diye sorduğum da bana;'' ne gerek var çocukça hareket diye cevap verdi".(bitmiş ilişkiyi tamamen silmek neden çocukça hareket olsun ki ?) Sonra ben ona;"hala unutamadıysan unutmak için kendine zaman ver dedim'', kız da bana;'' ekli olması seviyor anlamına gelmiyor, bir insanı artık takip etmiyor ve numarası da yok diye buda sevmiyor anlamına gelmediği gibi, artık sevmiyorum onu çünkü aldatmış gibi bir olay oldu ve ayrıldı benden'' dedi. Ben de pek takmadım dürüstlüğüne inandım çünkü kendim de öyle insan olduğum için. Neyse ilişkiye başladık ama bu 7 ay içinde içim de hep bir ses var sanki;" aklı hala eski de, dönemiyor çünkü adam onu başkası için terk etti, artık güvenemediği için dönemiyor yoksa kalbi hala eskide" diye içim içim bu sesle dolu ve 7 ay böyle gezdim, kendisine de tekrar sormadım sildin mi diye çünkü çok gururlu insanım ve asla soramam böyle şeyleri. Hep bu iç sesle 7 ay dolanıyorum ve hiç birşey bu sesi dindiremiyor, içimde hep " kalbi ve aklı hala eski de diye yankılanıyor". Çok çaresizim, ama kesinlikle soramam eski sevgilini hala takip ediyor musun diye, ki muhtemelen takip ediyordur biliyorum. ilişkiyi bitirmek istiyorum sizce de öyle yapsam mi? Hani bazen göz görmez kalp görür diye laf vardır... Ayrılmakta istemiyorum çünkü bu kadar güzel, aile terbiyesi alan, nazik bir kızla ayrılmak istemem doğrusu, ama bu iç sesle de asla ilişki yürümez.

Düzenleme: Eski sevgilisinin kim olduğuna bakamıyorum arkadaş listesinden çünkü o zamanlar sorduğum da inadına söylemedi, çok üstüne gittim zorladım ama söylemedi.
Bu da önceki konularından. Nedense ya bir arkadaşın adına ya da abin adına konu açmışsın. :işsiz: Mune Mune

Arkadaşlar, hesabı buseden aldım, siz neyi düşünüyorsunuz umrumda değil. Konuyu açıp hesabı bana verdi ben de burdaki kızların düşüncelerini bekliyorum.

Heralde 1.şahis olarak yazacağım, çünkü ne yazmasını gerektiğini ben söyledım ne var bunda ? Siz burda bütün gün klavye başında bunu mu yapıyorsunuz allah aşkına, şurda kızın hesabını aldım bir insanların düşünceleri almak istiyorum dedim, gelen yorumlara bak ya.

Arkadaşlar, hesabı buseden aldım, siz neyi düşünüyorsunuz umrumda değil. Konuyu açıp hesabı bana verdi ben de burdaki kızların düşüncelerini bekliyorum.
Buse hesabı sürekli ya abisine veriyor ya arkadaşına hımm. Diğer konularına da baktım; gerçekten kadın olsan “birinden hoşlanıyorum” diye giriş yaparsın. Sen sürekli “bir erkekten hoşlanıyorum” diye giriş yapmışsın. Sürekli “erkek” diye vurgulama ihtiyacı hissetmek neden :KK14:
Bazılarını takdir ediyorum. Geliyor, erkek adıyla üyelik açıp açıkça derdini anlayıtıyor. Banlanana kadar bir iki cevap almış oluyor. Sen milletin aklıyla alay etmeye kalkıyorsun

Buse hesabı sürekli ya abisine veriyor ya arkadaşına hımm. Diğer konularına da baktım; gerçekten kadın olsan “birinden hoşlanıyorum” diye giriş yaparsın. Sen sürekli “bir erkekten hoşlanıyorum” diye giriş yapmışsın. Sürekli “erkek” diye vurgulama ihtiyacı hissetmek neden :KK14:
Bazılarını takdir ediyorum. Geliyor, erkek adıyla üyelik açıp açıkça derdini anlayıtıyor. Banlanana kadar bir iki cevap almış oluyor. Sen milletin aklıyla alay etmeye kalkıyorsun
Yani şimdi forumda hiç mi benden başka bir erkekten hoşlandım diyen olmadı :KK70:

Heralde 1.şahis olarak yazacağım, çünkü ne yazmasını gerektiğini ben söyledım ne var bunda ? Siz burda bütün gün klavye başında bunu mu yapıyorsunuz allah aşkına, şurda kızın hesabını aldım bir insanların düşünceleri almak istiyorum dedim, gelen yorumlara bak ya.
Biz buseden sorumluyuz sizin konulara çalışmadık

X