- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- 123
- Konu Sahibi P3rimasali
-
neden inatlaşsın ki en bastan bu yana sizi engellemiş arkadasınızı bahane etmiş lütfen onu arayarak egosunu şişirmeyin bitirmek için bütün bu yaptıkları
Bence de Evet, inadından yapıyor....
Sevmemek için çok inat etmiş...
Kapıyı kapa, zinciri de üzerinden çek!
Zaten sevmiyomus sizi neden saplanti haline getiriyorsunuz ki? Ayrica dahayasiniz 20 ohooo kimler gelip,kimler gidecek. Bu kadar dert etmeyin :)
Erkek milletine güven olmuyo ki anacim. Bi öyleler,bi böyle... Seven adam bu kadar kolay silip atmaz ya...Tartismadan bi gun oncesnde bi problem yomtu hatta ailelere soyleyelim dedi daha aileler tam olarak bilmiyordu iste. Ama obur gun dengesiz bi laf ardindan kavga. Boyle oldu. Bn sevmedgini dusunmedm hic sevmedigini de hissetmedim. Bu yuzden diretmem yoksa zatn gitti..
gör ona göre davran arkadaşım böle insanlar için üzülmeye değmez baştan sona bahane çünkü inşallah bundan sonra doğru zamanda doğru insanla karşılaşıp çok mutlu olursun kendini zme dicem ama eminim bi kırıklık vardır ama en azından üzmemeye çalış sonra bu günlerine gülceksin çünkü tecrübe:)artik mesaj atmiyorum asla. Iste insan gormek istemiyor bazen. Haklisinz tesekkurler
gör ona göre davran arkadaşım böle insanlar için üzülmeye değmez baştan sona bahane çünkü inşallah bundan sonra doğru zamanda doğru insanla karşılaşıp çok mutlu olursun kendini zme dicem ama eminim bi kırıklık vardır ama en azından üzmemeye çalış sonra bu günlerine gülceksin çünkü tecrübe:)
acıkcası duzeltilecek birsey yok bu tarz seyleri farkı kisilerle cok kez yasadım bu tavrı basta takınan insan hep aynı devam eder bence hic uzulme boyle adam surekli sana trip yapar hayatın cekilmez
gör ona göre davran arkadaşım böle insanlar için üzülmeye değmez baştan sona bahane çünkü inşallah bundan sonra doğru zamanda doğru insanla karşılaşıp çok mutlu olursun kendini zme dicem ama eminim bi kırıklık vardır ama en azından üzmemeye çalış sonra bu günlerine gülceksin çünkü tecrübe:)
Aynen dengesizdi canm esekkur ederimcnm hakkında hayırlısı olsun. cok dengesiz bırısıymıs.. kurtulduguna sukret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?