- 29 Mayıs 2021
- 3.626
- 16.307
- 158
Aynı evde yaşayan erkeklere bir rahatlık geliyor belki zaten beraber yaşıyoruz niye evleneyimki diye düşünüyor olabilir mi? Birde evlenmezsek ayrılırımda ziyade az görüşürsen özlerim gibi konuşsan çünkü bazen laflar aynı anlama çıksa da üslup toksik olabiliyor.karşımdakini iyi tanidigimi düsündügüm ve yılda 30 gün yanyana olmanın iliski acisindan yetersiz olacağını düsündügüm icin evlenmek istiyorum.
Bu kısımlar tamam ama ilişkiler konusunda düşündüğun gibi değildi hic şuraya açtığı konular, arayışları, oraları karıştırıyorsun gibi geldi.Yok ya karıştırmıyorum. Öğretmen işte. Oraya atanmadan önce de konuları vardı aile sorunlarıyla ilgili. Abisi uyuzun tekiydi. Babasıgil onunla atandığı yere gelmek istiyordu bir ara. Köpekleri vardı, onları gezdirirken millet avel avel bakıyordu.
Öyle demiyorum ki bu güne kadar sadece 1 defa bunun konusu acildi ondada zaten evlilik falan demedim ciddi iliski ayni yolda yüruyor muyuz bunu bilmek istiyorum 3 4 yil sevgililik bana uygun değil tarzi bir sey dedim. Bi dahada hic acmadım cünkü evlilik meraklisi olarak görülmekten korkuyorum. Sadece bir kere bir konu acildi kendisi bana söyledi"sende belki düsünmüyordun okuldakilerin sürekli sana sormasından dolayı böyle söyledin " tarzi bir sey dedi. Bende hayir benim düsüncemdi kimse beni etkilemedi dedim. Peki dedi sadece. Diğerinde de sadece gideceksin hic gorüsmeyecekmisiz gibi hic plan yapmiyorsun konusuruz bulusuruz demiyorsun diye sorun etmistim.Aynı evde yaşayan erkeklere bir rahatlık geliyor belki zaten beraber yaşıyoruz niye evleneyimki diye düşünüyor olabilir mi? Birde evlenmezsek ayrılırımda ziyade az görüşürsen özlerim gibi konuşsan çünkü bazen laflar aynı anlama çıksa da üslup toksik olabiliyor.
Burda birazcık manipüle sezdim. Adamın evlenmeye niyeti yok sizi de öyle düşünmeye itiyor gibi. İstediğini net bir şekilde sorup ona göre bir yol çizin bence.Sadece bir kere bir konu acildi kendisi bana söyledi"sende belki düsünmüyordun okuldakilerin sürekli sana sormasından dolayı böyle söyledin " tarzi bir sey dedi.
Meredith….zaten polis deyince hamile kalan üyenin adı neydi yav o geliyor direkt aklıma. kopamadıydı polisten bir türlü..
ömür boyu bekar kalırımda polisle evlenmem
Özgür ruhtan sonraki gülücüğümü es geçmişsin tahinim helvam.Bu kısımlar tamam ama ilişkiler konusunda düşündüğun gibi değildi hic şuraya açtığı konular, arayışları, oraları karıştırıyorsun gibi geldi.
Yine bir polis vardı mesela bekaret sorun oldu aralarında seviştikten sonra
Ben özgür ruhlu birinin bir değil iki defa polisle ilişki yaşayacağını da düşünmüyorum ayrıca. Yarenler yaşar o ilişkileri en güzel.
adam normal değil.Erkek sinekten rahatsız olma durumu. Ama çevremdeki hemen hemen bütün erkek arkadaşlarımdan sıkıntı yaşadıgım ve doguda kimseyle muhattap olmak istemedigim icin bu bana batmıyor. Güven sorunu ise numarası ve fotoğrafı kayıtlı olmayan kimbilir ne zaman engelledigim kisiyi neden engellediğimi hatırlamamam. Veya yıllar önceki komsumu beni rahatsiz ettigi icin yıllar önce engellemem neden numarasının oldugunu hatırlamamam. İnstagramda üstüste istek atanları engellerim ve engelli listemi hic temizlemem bunları engelliyorsam tanıyorumdur kafası. Bende kiskancim ama bir seyden rahatsiz olursam konusup cözerim o ise hayatı dar eder. Veya sürekli bir seyler sakladıgımı düsünmesi açık araması her seyi detayına kadar bilmek istemesi hatırlamiyordam gizledigimi düsünmesi . Ama bütün bu sorunlardan ziyade en büyük problem ben tripten küslükten nefret ederim o ise ufacik seyleri konusmak yerine küsüp iletisimi kesmesi. Soruncada küsmüyorum kendimi geri çekiyorum demesi. Tabi bunlar ayda 1, 2 ayda 1 olan seyler oldugu icin katlaniyorum. Sürekli olsa katlanmazdım.
Kezbanlar evlilik ister diye diye beyninizi yikamislarBir kadına evlenmeye çok meyilli olmak hiç yakışmıyor ya…
Yorumlari ock okumadim. Aralra ek bilgi vermisseniz bilemem. Ama evlilik konusunda her sordugunuzda sessiz kalmasi hayir demek zaten bence. "evet ileride seninle evlenmeyi dusunebilirim. iyi anlasiyoruz" tarzi bi sey bile dememis. Ayrica gidiyor ama nasil iletisimde kaliriz konularini fln konusmak da istemiyor. Ben bunlarin heppsini sessiz birer hayir olarak yorumluyorum.Öyle demiyorum ki bu güne kadar sadece 1 defa bunun konusu acildi ondada zaten evlilik falan demedim ciddi iliski ayni yolda yüruyor muyuz bunu bilmek istiyorum 3 4 yil sevgililik bana uygun değil tarzi bir sey dedim. Bi dahada hic acmadım cünkü evlilik meraklisi olarak görülmekten korkuyorum. Sadece bir kere bir konu acildi kendisi bana söyledi"sende belki düsünmüyordun okuldakilerin sürekli sana sormasından dolayı böyle söyledin " tarzi bir sey dedi. Bende hayir benim düsüncemdi kimse beni etkilemedi dedim. Peki dedi sadece. Diğerinde de sadece gideceksin hic gorüsmeyecekmisiz gibi hic plan yapmiyorsun konusuruz bulusuruz demiyorsun diye sorun etmistim.
Kaç yaşındasınız?Ben buna katılıyorum. Ama biz ikimizinde isi gücü olan 1 yıl aynı evde kalan insanlariz. Dedigim gibi önemli olan süreden ziyade aynı niyetle yürüdügümüzü bilmek. Simdi araya yıllarva mesafeler girecek ve bunları gidermenin tek yolu eş durumu.
Canım çok haklısın bence ama adamın niyeti yok apaçık ortada. Hiç boşuna kendini evlilik meraklısı gibi gösterme afedersin bi yerleri kalkar. Hiç sekmez bu. Evlilik niyeti olan adam sana bunu çok net belli eder asla kafanda acaba bırakmaz.Evlenmeye meyilli değilim yola ne niyetli cıktıgını bilmek istiyorum
Zorunlu hizmet süresi bitti mecbur gittiBen şeye takıldım, birlikte yaşarken tayin alıp ayrı şehre gitmek neden? Niye bozdu bu düzeni, niye sensiz olmayı kabulleniyor? Seninle bir gelecek düşünseydi ikiniz birlikte gidene kadar tayin falan almazdı diye düşünüyorum. Zorunluluk başka, bile bile ayrı kalmayı seçmek başka.
Abs konunun ilk başında adamın hele bir istanbula gideyim, pati şurda dursun, daha iyisini bulamazsam onunla devam ederim diye düşündüğünü düşündüm.Erkek sineği bile kıskanan beyfendi doğu bölgesinde bekar bir kadınla aynı evde yaşamayı nasıl normal görebiliyor anlayamıyorum. Okula taytla giden birisiniz laf yiyorsunuz, kiminle kalıp yaşadığınızı görmeyecekler mi sanıyorsunuz? Erkek arkadaşınız sizi kıskanırken bunun size sorun olabileceğini düşünmüyor mu? Ayrıca kusur diye saydığınız şeyler hiç de kabul edilecek şeyler değil.
Kendinize dürüst olamıyorsunuz ki erkek arkadaşınızın size açık olmasını bekliyorsunuz. Gayet de bir şekilde beni bırakmamış bir erkek var hayatımda ben bununla evlenir miyim yoksa İstanbula gidince gözü açılır mı paniği bu.
Ben sizin ne ara ilişkiniz bir sene oldi anlamadım çünkü sürekli başka erkeklerle ilgili konuda açtınız sanki kendi başına da mutlu olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç yalnız kalmadinKimseyi kafeslemeye ihtiyacim yok. Kendi basima da gayet güzel mutlu oldugum bir hayatım var. Hicbr zamanda erkek arkadas bulma konusunda sorun yasamadım. Gencim güzelilm özgürümAma ilk defa sevgimi gostermekten korkmadigim bir iliskim var. Ve bir dedigimi iki etmiyor. Ilk defa böyle güzel bir iliskim oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?