Bu histen nefret ediyorum

Aynen sonuna kadar katiliyorum. Hep baskasina güvenip evlenenler aileleri zarundaymis gibi davraniyor. Eşim 2 iste calisiyor bende girdim ise neden ailesinden isticezki Allah kimseye muhtaç etmesin. Allah rizkini verir diye cocuk doguranlardan da illet geldi zaten yahu Allah beyin vermis kullan diye rizkini bul sonra ne istiyorsan yap ama yok illa birine guvenecek. İlk iş aile vermeyince hayinler nankorler sildik onlari ohh ne kolay.

"Ben evlendim ve çok mutluyum şimdi özür dileyin" diyen çıkar şimdi

Al kizini ayril bu adamdan. Egitim durumunuz nedir? Bence egitiminize devam edin meslek sahibi olun, bebeginize de annenizle beraber bakin. Baska cozum bulamiyorum. Eski kocanizi unitun zaten hic koca olamamis o adam

Acelen neydi ya hemen cocuk yapmissiniz

Memur çoğusunuz kültürel farklılığınız var ama ikinizin ailesi de 20 yaşında işsiz güçsüz iki kişinin evlenip hemen çocuk yapmasını normal karşılamış. Keşke bir tane de nokta koysaydınız bir solukta okusaydık. Evlilik demek sorumluluk demek, eş ailesi veya sizin aileniz bir şey yapmak zorunda değil. Tam ibretlik konunuz gerçekten. Ben şunu çektm ben bunu çektim. E çekmeseydiniz, memur babanızın yanına dönseydiniz hemen. Bundan sonra çocuğunuz için daha mantıklı kararlar almaya çalışın derim

Neyse olan olmuş...
Sizin meslek ne acaba yada çalışma hayatınız varmı yada bir diplomanız varmı öncelik bu..diyelimki yok yaşınız çok genç ailenizin desteği de var belliki eğitiminizi tamamlayabilir meslek sahibi olabilirsiniz..ama bunun için psikolojinizin iyi olması şart..önce destek almalısınız...
Mesleğiniz var ise de ben anlamadım biraz karışık yazmıştınız kusura bakmayın

Acilen boşanıp kendi hayatınıza bakmalısınız zira böyle insanlarla hayat geçmez..mutlu olsun istemiyorum yazmışsınız yani bu şartlarda mutlu olmaz ve mutlu da edemez kimseyi..zaten çocuk sayılacak yaşta neydi aceleniz bilemedim

Ailesi de belliki sizi baştan istememiş yada oğulları küçük diye evlenmesini istememiş bilmiyorum..asıl sizin aileniz nasıl izin verdi çocuk yaşta biriyle evlenmenize orası dahada ilginç
Neyse alın çocuğunuzu boşanıp yolunuza bakın ama eminimki karşı taraf yolsuz kalınca pişman olacak geri gelecek sakın affetmeyin
Kendi yolunuzu çizin.. hayır gelmez böylesinden kimseye resmen oksijen israfı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…