- 28 Eylül 2024
- 18
- 1
- 24
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
merhabalar öncelikle. Ben üniversite öğrencisiyim. yakın bir kız arkadaş grubum var ve çoğu zaman da iyi anlaşırız. ancak bu gruptan en yakın arkadaşlarımdan dediğim arkadaşımın hakkında zaman zaman içimden kötü şeyler düşünüyorum istemsizce. yaptıkları, söyledikleri batıyor gibi samimi gelmiyor. kız bana hiçbir şey yapmadı yapmaz da ama nasıl desem, örnek vermek istiyorum. Arkadaşım ndurduk yere fiziğinin ne kadar iyi olduğundan falan bahsediyor, yüzünün güzelliğinden ama durduk yere, hoş bir kız ama dediği anlattığı kadar da değil, fiziği de öyle normal bir vücut, sürekli arkadaşlarının onu nasıl beğendiğini falan anlatıyor, garibime gidiyor ben yapmam çünkü. Garip bir özgüven gibi geliyor bana ne yalan söyleyeyim. Özünde çok iyi birisi ama bazı davranışlarına gerçekten tahammül edemiyorum bir tane yapıştırasıö bile geliyor. Herkese karşı önyargıldıır, durduk yere başkalarına gıcıklığına laf sokar gülerek, bana bi zararı olmaz ama etrafımdaki neredeyse herkesle sözlü tartışmışlığj var. bu sene okulu bitireceğim ama bilmiyorum, kendimi kötü de hissediyorum böyle düşünüyorum diye ama durum bu, insan yakın arkadaşına böyle hisseder mi