- 24 Aralık 2024
- 446
- 141
- 18
- Konu Sahibi Sibella2710
Evet15. Gün pik görmüştüm bugün tekrar test yapiyim dedim böyle çıktı pikten sonra böyle mi çıkması gerekiyor canım bilgin var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet15. Gün pik görmüştüm bugün tekrar test yapiyim dedim böyle çıktı pikten sonra böyle mi çıkması gerekiyor canım bilgin var mı
Hiç bilmiyorum ben de bu ay ilk kez kullandığım için tecrübesi olanlara sormak istedim. Sanırım normal ama 3 gün geçmiş üzerinden15. Gün pik görmüştüm bugün tekrar test yapiyim dedim böyle çıktı pikten sonra böyle mi çıkması gerekiyor canım bilgin var mı
Bence değilKızlar pik mi acil cevap
Benim 1 günde koyulaşti ikinci gün tamamen gittiPik görmüş kızlar size bir sorum var. Bu testleri yaparken T’deki çizgi her gün giderek koyulaştı mı yoksa hep silikti yumurtlama olduğu gün mü net çıktı. Genelde gördüğüm kadarıyla zamanla koyulaşıyor sonra tekrar silikleşiyor ama size sormak istedim yine de![]()
Hayır pik değil akşam yeniden deneyinKızlar pik mi acil cevap
En zoru bu bekleme süreciEvett acaba hamile miyim diye geçecek yaklaşık 2 haftalık sürece girdik hanımlar artık her olanı hamilelik belirtisi zannedip heyecanlanacağız ama tatlı telaşlar belli de olmaz pik görüp değerlendiren hanımlar iki hafta sonra bekliyorum sonuçlar ne oldu diye![]()
Yanında gönderdikleri kağıtta yazıyor zaten, ilk 5-10 dkArkadaşlar bir şey soracağım, bu ovulasyon testlerine gebelik testi gibi ilk 10 dakikaya mı bakıyoruz. Laboquick kullanıyorum. Benim tesler 1 saat sonra koyulaşıyor da![]()
C çizgisiyle aynı renkte veya T daha koyu olmalıMerhaba,
Ben bugün test yaptım ilk defa bu şekilde çıktıtamamen kırmızımı olması lazım çizgilerin. Yoksa bugün bir şansımız var mı?
Eki Görüntüle 3563927
Peki takvim kullanıyor musunuz? Birde hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz? Benin takvimde şu an ovulasyonumun 2. Günü görünüyo. 2 farklı test yaptım biri tek çizgi biri bu şekilde çıktıC çizgisiyle aynı renkte veya T daha koyu olmalı
Evet zor gerçekten.. Ama bana ilişki sıklıgını artırmamı söylemişti dr...ymtlama testleri de bazen yanılıyor dedi o yüzden gün aşırı devam etmekte fayda varEn zoru bu bekleme sürecibende pilin ertesi siliklestigi gün değerlendirdim inşallah olur. Ramazan'da çok gün aşırı olmuyor zor oluyor
Ben innovita kullanıyorum. Bende de bir iki saat sonra koyulasıyır. İlk beş dk zaten hiç yok gibi oluyorArkadaşlar bir şey soracağım, bu ovulasyon testlerine gebelik testi gibi ilk 10 dakikaya mı bakıyoruz. Laboquick kullanıyorum. Benim tesler 1 saat sonra koyulaşıyor da![]()
Takvimde gözükenden 1 gün önce yumurtladım ben mesela, laboquick markasıPeki takvim kullanıyor musunuz? Birde hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz? Benin takvimde şu an ovulasyonumun 2. Günü görünüyo. 2 farklı test yaptım biri tek çizgi biri bu şekilde çıktı
Ben de takvimden 2 gün sonra pepapp tan bakıyorum ama takvime hep uymuyorTakvimde gözükenden 1 gün önce yumurtladım ben mesela, laboquick markası
Bu pik değil yapmaya devam edinMerhaba,
Ben bugün test yaptım ilk defa bu şekilde çıktıtamamen kırmızımı olması lazım çizgilerin. Yoksa bugün bir şansımız var mı?
Eki Görüntüle 3563927
Ben de aynı markayı kullanıyorum ilk 5 dakika çıkıyor ama benimkiArkadaşlar bir şey soracağım, bu ovulasyon testlerine gebelik testi gibi ilk 10 dakikaya mı bakıyoruz. Laboquick kullanıyorum. Benim tesler 1 saat sonra koyulaşıyor da![]()