• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

15. Gün pik görmüştüm bugün tekrar test yapiyim dedim böyle çıktı pikten sonra böyle mi çıkması gerekiyor canım bilgin var mı
Hiç bilmiyorum ben de bu ay ilk kez kullandığım için tecrübesi olanlara sormak istedim. Sanırım normal ama 3 gün geçmiş üzerinden

Kızlar pik mi acil cevap

Eklentiler

• IMG_20250321_163753.webp
    IMG_20250321_163753.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 16
Pik görmüş kızlar size bir sorum var. Bu testleri yaparken T’deki çizgi her gün giderek koyulaştı mı yoksa hep silikti yumurtlama olduğu gün mü net çıktı. Genelde gördüğüm kadarıyla zamanla koyulaşıyor sonra tekrar silikleşiyor ama size sormak istedim yine de ☺️
Benim 1 günde koyulaşti ikinci gün tamamen gitti

Evett acaba hamile miyim diye geçecek yaklaşık 2 haftalık sürece girdik hanımlar artık her olanı hamilelik belirtisi zannedip heyecanlanacağız ama tatlı telaşlar belli de olmaz pik görüp değerlendiren hanımlar iki hafta sonra bekliyorum sonuçlar ne oldu diye 🌼🌸
En zoru bu bekleme süreci 😊 bende pilin ertesi siliklestigi gün değerlendirdim inşallah olur. Ramazan'da çok gün aşırı olmuyor zor oluyor

Arkadaşlar bir şey soracağım, bu ovulasyon testlerine gebelik testi gibi ilk 10 dakikaya mı bakıyoruz. Laboquick kullanıyorum. Benim tesler 1 saat sonra koyulaşıyor da🤷🏻‍♀️

Merhaba,
Ben bugün test yaptım ilk defa bu şekilde çıktı 🤔 tamamen kırmızımı olması lazım çizgilerin. Yoksa bugün bir şansımız var mı?
IMG_20250321_180319.webp

C çizgisiyle aynı renkte veya T daha koyu olmalı
Peki takvim kullanıyor musunuz? Birde hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz? Benin takvimde şu an ovulasyonumun 2. Günü görünüyo. 2 farklı test yaptım biri tek çizgi biri bu şekilde çıktı

En zoru bu bekleme süreci 😊 bende pilin ertesi siliklestigi gün değerlendirdim inşallah olur. Ramazan'da çok gün aşırı olmuyor zor oluyor
Evet zor gerçekten.. Ama bana ilişki sıklıgını artırmamı söylemişti dr...ymtlama testleri de bazen yanılıyor dedi o yüzden gün aşırı devam etmekte fayda var

Arkadaşlar bir şey soracağım, bu ovulasyon testlerine gebelik testi gibi ilk 10 dakikaya mı bakıyoruz. Laboquick kullanıyorum. Benim tesler 1 saat sonra koyulaşıyor da🤷🏻‍♀️
Ben innovita kullanıyorum. Bende de bir iki saat sonra koyulasıyır. İlk beş dk zaten hiç yok gibi oluyor

Peki takvim kullanıyor musunuz? Birde hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz? Benin takvimde şu an ovulasyonumun 2. Günü görünüyo. 2 farklı test yaptım biri tek çizgi biri bu şekilde çıktı
Takvimde gözükenden 1 gün önce yumurtladım ben mesela, laboquick markası

Merhaba bende yeni katıldım aranıza ve 15 Mart son adet tarihim yarından itibaren ovulasyon testi yapmaya başlayacağım. Bu ay femara kullandım yarın 5.gün olacak. Yumurta kalitesini yada yumurtaları büyütmek için tavsiyeleriniz varmı acaba ? Ayrıca ovulasyon testini femara bitince mi başlamalıyım ?

Back
X