- 7 Şubat 2025
- 84
- 35
- 3
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Bi önceki güne göre bu kadar hızlı koyulaşmasına şaşırdım. Ramazan olmasının bi etkisi var mıdır aynı saatte yapıyorum testleri ama sahurdan sonra baya vakit geçmiş oluyo 12 saat hatta. ilk idrarla yapmış gibi mi oluyo acabaBence pik
Gerçekten en sondaki en koyusu ben ilk kez kullanıyorum daha hiç pik göremedi. O yüzden farklı bir yorum da yapamıyorumKızlar bu da bugün ki ovalüsyon testim dün yumurtlamaydı bugün baya pikin piki olmuşböyle iki gün üst üste yumurtlama gördüğüm olurdu
Bence pik bayağı koyu çıkmışEki Görüntüle 3561476
Pik mi acaba? İlk kez ovülasyon testi kullanıyorum.
Emin olamadım sizin testinizde tam net değil ama belirgin de çizgi. Yarın ki teste göre daha anlaşılır sanırımKızlar bende aranız yeni katıldım inşallah hepimiz güzel haberleri alırızbu ay ilk kez ovulasyon kullanıyorum bugün 14. Günüm sizce pik mi
Bu geceyi değerlendireyim dimiiEmin olamadım sizin testinizde tam net değil ama belirgin de çizgi. Yarın ki teste göre daha anlaşılır sanırım
Ben sabah ilk idrarımı yapıyorum 2. İdrarımla testi uyguluyorum 2 gibiBi önceki güne göre bu kadar hızlı koyulaşmasına şaşırdım. Ramazan olmasının bi etkisi var mıdır aynı saatte yapıyorum testleri ama sahurdan sonra baya vakit geçmiş oluyo 12 saat hatta. ilk idrarla yapmış gibi mi oluyo acaba
Bence de evet değerlendir yarın çizginin silikleşme ihtimaline karşıBu geceyi değerlendireyim dimii
Daha pik olmamış yapmaya devam etMerhaba dunku ovulasyon testim ilk fotoda. Bugunku baya silik gorunuyor, 2 saat sivi da almadim. Aslinda ovulasyon belirtilerim de var akinti vs. Boyle siliklesip tekrar koyulasan oldu mu yoksa bu ay ovulasyon olmadi anlamina mi geliyo fikri olan var mi?
Kesinlikle pikEki Görüntüle 3561476
Pik mi acaba? İlk kez ovülasyon testi kullanıyorum.
İlk ay klomen kullandım olmadı çok geç gelişti ama değerlendiremedik geçen ay famera kullandım olmadı ve adetim çok gecikti 60. Gün oldum pcos hastayım adetlerim düzensiz bu ay tekrar kullanıyorum bakalım Çarşamba günü belli olacakGeçen ay da femara mı kullandınız normalde gelistiriyor
Bende de pcos var yediklerinize dikkat ediyormusunuz bu süreçte. Ben de çikolata tatlı hamur bu tarz şeylerden uzak durmaya çalışıyorum etkisi oluyordur bizim için maalesef pcosla yaşamak çok zorİlk ay klomen kullandım olmadı çok geç gelişti ama değerlendiremedik geçen ay famera kullandım olmadı ve adetim çok gecikti 60. Gün oldum pcos hastayım adetlerim düzensiz bu ay tekrar kullanıyorum bakalım Çarşamba günü belli olacak
Benim de bu konuda soru işaretlerim var. İnternetten araştırdığım kadarıyla her ay aynı döngüde yumurtlamayabilirmişiz. Bazen adet dönemi sonrası yumurtlayan kişiler olabiliyormuş. Bir videoda görmüştüm ovulasyon testi sayesinde adet bitişinden beş gün sonrası yumurtladığını gördüğünü söylüyordu. Ve bunun sonucunda hamile kaldığını belirtmişti. Ama tabi ki bir doktora bu konuda danışma fırsatım olmadıYumurtanın çatlamadığı aylar oluyor mu yoksa ben testte bir yanlışlık mı yapıyorum şimdiye pik olması lazımdı 12. Gün bitiyor
Geçen ay 11. Gün olmuştu 9. Gün yapmaya başladım ki adetim 5 gün sürüyor yani 6. 7. Gün mü yumurtladım yaniBenim de bu konuda soru işaretlerim var. İnternetten araştırdığım kadarıyla her ay aynı döngüde yumurtlamayabilirmişiz. Bazen adet dönemi sonrası yumurtlayan kişiler olabiliyormuş. Bir videoda görmüştüm ovulasyon testi sayesinde adet bitişinden beş gün sonrası yumurtladığını gördüğünü söylüyordu. Ve bunun sonucunda hamile kaldığını belirtmişti. Ama tabi ki bir doktora bu konuda danışma fırsatım olmadı
Bende pcos hastasıyım malesef yani ilk defa ovulasyon testi yaptım bu ay 23. Gün ama hala tık yok. İlaçsız adet olmam incir kürü hayit ekstratı+ OMEGA 3+ folik asit kullanıyorum ama yine de bir değişiklik yokİlk ay klomen kullandım olmadı çok geç gelişti ama değerlendiremedik geçen ay famera kullandım olmadı ve adetim çok gecikti 60. Gün oldum pcos hastayım adetlerim düzensiz bu ay tekrar kullanıyorum bakalım Çarşamba günü belli olacak
Bilemedim testlerin de yanılma payı oluyor mu ya da belki iki üç gün sonra yumurtlama ihtimali olabilir mi?Geçen ay 11. Gün olmuştu 9. Gün yapmaya başladım ki adetim 5 gün sürüyor yani 6. 7. Gün mü yumurtladım yani
Bende kullanıyorum bal çörek otu karışımı OMEGA 3 filan ama bakalım ne oluyor benim bugün 10. Gün henüz yok zaten ama bir kez gebe kalabilmiştm o zaman 25. gün görmüştüm yumurtalama kimyasal oldu o ayriBende pcos hastasıyım malesef yani ilk defa ovulasyon testi yaptım bu ay 23. Gün ama hala tık yok. İlaçsız adet olmam incir kürü hayit ekstratı+ OMEGA 3+ folik asit kullanıyorum ama yine de bir değişiklik yok
Bu ay daha çok dikkat ediyorum düzenli yürüyüş yapıyorum yarım saat de olsa ekmek yememeye calisiyorum ama bakalım etki edecek mi bu durum onu da bilmiyorumBende de pcos var yediklerinize dikkat ediyormusunuz bu süreçte. Ben de çikolata tatlı hamur bu tarz şeylerden uzak durmaya çalışıyorum etkisi oluyordur bizim için maalesef pcosla yaşamak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?