Bu güvensizlik duygusu beni öldürüyor...

Bence babasının annesini aldatması değil sorun
Çünkü aynı duyguları bende yaşıyorum
Doğum yaptım ve aynaya her baktığımda bir daha hiç veremeyeceğimi düşündüğüm kilolarım var
Yoldan geçen kadınlara-kızlara bakıyorum bi de eşime bakıyorum acaba tanıyor mu,bakıyor mu diye
Birisi yolda eşim selam verse başının etini yiyorum vay sen niye selam verdin diye
Eşimle her geçen gün daha kötüye gittiğimizi söylemiştim doğumdan sonra
Lohusalık depresyonu denen şeyi yaşıyorum desem yeridir
Sonra bu hisler baş gösterdi ve senin de gördüğün gibi rüyalar gördüm
ve bu rüyalar maalesef beni bu kadar kıskanç konuma soktu
eşimin her söylediği batıyor ,hep altında bişey arıyorum
Allah hepimize kolaylık versin

canım bence güvensizliğinin haksız yere olduğunu kendine sürekli hatırlatırsan, eşine olan tutumun da bir süre sonra değişecektir. önce kendin inan buna, ondan sonrasn kolaylaşır diye düşünüyorum. herkes aldatacak diye bir kanun yok; ama kocanın da üstüne bu kadar gidersen, onu kendin itmiş olursun bence. sevgini göster sonuna kadar, sürekli aldatacak korkusuyla kesinlikle yaşanmaz. madem bir uzmandan yardım da alamıyorsun, kendi kendini de telkin etmen lazım. kolay gelsin canım, umarım düzelir her şey çabucak :)

Sanırım bu piskolojik bir rahatsızlık sevgi ile alakası yok

Evli değilim ama sözlüyüm..ve erkek arkadaşıma karşı seninkiyle aynı duyguları besliyorum..güvenemiyorum..yaptığı hiç bişey yok..Benimde babam annemi aldattı..Telefonuna aşkım diye bi numara mesaj gönderdi..kaç sene başka kadınla ilişkisi varmış..annem bitirmedi devam etti evliliğine düzelir diye..ama düzelmedi..bnm babam çok anlayışsız bir insandır mesela..bize evde su kapatın elektrik kapatın derdi 'dostuna'altın saat alırdı...Her neyse kesinlikle bu güven sorunu yaşanan olaylardan kaynaklıdır diye düşünüyorum..hatta eminim..Bende nasıl aşacağımı bilmiyorum bu sorunu..

Bu sorun basit birşekilde çözülemez, çünkü şuuraltına inmiş bir durum söz konusu. Ve şuuraltı normal bilinç gibi mantıkla hareket etmez. Siz eşinizn şimdiye kadar sizi hiç aldatmadığını biliyorsunuz bunu beyniniz zaten kabul ediyor ama bilinçdışınızın bunu kabul etmesi tam anlamıyla güvenmesi o kadar basit değil. Birçok olay ve yıllarca gelen bazı düşünceler sonunda bu noktaya ulaşılmış, aşmak için derinlere inip bilinçdışınızını ikna etmelisiniz. Bunun farklı yöntemleri var, işin yolunu psikologlar ya da psikoterapistler daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…