- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
.
Erkekler aldattiklari halde bu kadar rahatsızlık duymuyorlar. Ama biz kadınlar aldattı mı aldatmadı mı diye düşüne düşüne hayatı kendimize zehrediyoruz. Konu sahibi bedelli bitip kocası gelene kadar artık kaç doğurur bilemedim.
Benim savunduğum mesele aldatma olayı aldatan kişiyi bağlar. Kadın veya erkek. Onun pisliği. Onların pisliği yüzünden biz niye hasta oluyoruz?
Kendimi örnek verdim. Eşime bir şey yapıp yapmadığını kontrol etmem dedim ama öteki taraftan da yaptığı zaman başına neler geleceğini söyledim.
Yapan kişinin ayağına illaki dolanıyor ama Allah kimseyi şaşırtmasın.
Adamın yaptığını küçümsemiyorum. Aksine konu sahibini ne hale getirmiş ben ona üzüldüm. Şüpheler yüzünden kadın ne hale gelmiş.Adamin yaptiklarini kücümsiyorsun ve konu sahibine aslinda takibi birakmasini diyorsun. Takibi biraksa psikolojisi dahada bozulur. Bunlar unutulacak seyler degil. Adam 6 ay sonrasina hazirlik yapiyor.
Ve konu sitelerin cikmasi degil. Bu herkeste olabilecek birsey. Adam kendisi eskort Istanbul seklinde aramis. Arkadasinin metresinin fotolarina bakiyor. Genel olarak bu adam icin aldatmak tüh kaka degil yani.
Erkekler aldattiklari halde bu kadar rahatsızlık duymuyorlar. Ama biz kadınlar aldattı mı aldatmadı mı diye düşüne düşüne hayatı kendimize zehrediyoruz. Konu sahibi bedelli bitip kocası gelene kadar artık kaç doğurur bilemedim.
Benim savunduğum mesele aldatma olayı aldatan kişiyi bağlar. Kadın veya erkek. Onun pisliği. Onların pisliği yüzünden biz niye hasta oluyoruz?
Kendimi örnek verdim. Eşime bir şey yapıp yapmadığını kontrol etmem dedim ama öteki taraftan da yaptığı zaman başına neler geleceğini söyledim.
Yapan kişinin ayağına illaki dolanıyor ama Allah kimseyi şaşırtmasın.