- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
Bu saat olmuş hala uyumamışsın. Kocan seni aldatsa bu kadar uykusuz kalmaz.
Öncelikle algını değiştir. Aldattı aldatacak korkusunu yenmeye çalış. Korktuğunla ımtihan olursun.
Aldatması onun problemi benim değil diyerek kendini telkin et. Gerçekten de bu bizim problemimiz değil. Onların problemi
Bir kaç defa yanlış anlaşılmadan ötürü böyle durumlar yaşandı. Ben ondan şüpheleniyormuşum şeklinde algıladı eşim. Eşime dedim ki " Ben kafamı beni aldatıp aldatmadigina yoracak değilim. O kadar önemseme kendini. Yaparsan da senin sorunun Allah a hesabını sen verirsin. Beni hiç ilgilendirmez." Dondu kaldı ben bunu deyince.
Ayrıca aldatırsa neler yapacagimi da iyi biliyor.
Sen de psikolojini bozacağına tavrın net olsun.
Aklından geçiriyor olması güven sarsıcı bir şey ama aldattığını göstermez. Zira taramalıyı elime alıp ortadan kaldırmak istediğim o kadar çok insan müsveddesi var ki... Ama bu beni katıl yapmaz.
Peki sen hiç hangi silahlar var diye google'dan arattinmi? Hani katil değilsin ya.
Anliyorum, konu sahibini telkik etmek istiyorsun fakat yanliş tavsiyeler veriyorsun. En basit konu sahibi eşi ile konuşsa ne olacak? Hangi adam "evet ben eskort ile seks yapmak istiyordum" der? Binbir bahane bulup, bağir çağir ile üstüne örter.
Ve en önemli nokta, ondan sonra daha temkinli olur. Ikinci bir cep telefonu alir,..
Ortada birşey yokken elbette eş takip edilmez, insan paranoya olur. Ancak bir şuphe varsa üzerine gidilmeli. Delil toplanilmali ve adamin donuna kadar alip boşanmali.