- Konu Sahibi SEPTEMBER LOVE
-
yorumları okudugumda hak verdıgım konularda var aslında
onemlı olan tugcenın kafasında bazı seylerı netlestırıp bır karar vermesı 4 yıllık bır ılıskıde arpa boyu bıle yol alınmamıs ve halada yok okul yok askerlık askere gıtse gelse ıs dıycek kı krız donemındeyız yanı olan senın yıllarına olacak bıde kendını yıpratmakla kalacaksın sımdı ıyı dusun karsına alıp herseyı konus konusmanın durumuna gorede ya tamam de yada devam ama bu kararı sen verıceksın bence cok gencsın ve keskelerın olmasın ıstıyorum bu yuzde ıyı dusun derımmmm
kuzenım sagol keske konustugumda sende yanımda olsanda bıde onu dınlesen
kendi hayat hikayemi okudum sanki
seni en ii ben anlayabilirim canım bende 25 yaşındayım ve daha ne kadar beklicem bilmiyorum?
ve sevgililer gününde de kavga ettik ya senağlama
Tuğçecim seninki kadar sorumsuz olmasa da benimkisi de öyleydi..
2yıllık bi okul ardından tutturdu aöf diye kaldı da kaldı;gece gündüz bilgisayar başında geceleri oturur gündüzleri uyur;buluşmaya bile üşenir..Buluşmamak için param yok der ama kazanmak için de birşeyler yapmazdı..Böyle gitmeyeceğini artık ilişkimizin 6 yılını bitirdiğimizi söyledim 1 ay denedim aramadım o ararmı diye aramadı aklına estiğini yaptı vurdumduymaz tavırlar ws..bir gün pat..
bıraktım onu öylece kalakaldı kedi yavrusu gibi :1shok: bitti tükendi eridi resmen..ama bendeki de katır inadı tabi..2 ay sesimi bile duyamadı ..sonra dedim böyle böyle bu şekilde gitmez..Ve inanması güç ama çok iyi bi işe girdi kısmeti vardır Allahtan..1 sene çalıştı yerini sağlamlaştırdı sonra ailesini tuttu kolundan söz kestik :asigim: vee şuan asker ..askerlikten ödü kopan sevgilim 4 aydır askerde sırf evlenebilmek için tecilini bozdurdu..Her arayışında der 'aşkım gelim hemen alıcam seni ''diye
Sana bu anlattıklarım örnek alman ya da 'bak sende böyle yap' diye değil sakın ha beni kimse yanlış anlamasın..Ben sadece yaşadıklarının içinden bu günlere geldiğimi onunda bir gün elbet senin ve hayatınızın kıymetini bileceğini belirtmek için yazdım ..
umarım en kısa zamanda herşey hallolur tatlım..sevginize sahip çıkın bu zamanda aşk bile çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?