Kontakt Lens Bu gözlere hangi renk?(fotoğraflı)

$2012-06-30 13.09.56.jpg $2012-07-01 15.45.43.jpg
selam kızlar gözlerımın dogal rengını yukledım..sızce adore yellow ya da raınbow gıallo yada tavsıye edebılecegınız bı renk varmıı
denisEn Büyük TÜRKİYE:nazar:

Merhaba monarosa_22,
Ben göz renginizi gayet güzel ve canlı buldum.Yani yeşil bir lens takmanızın pek bir anlamı yok gibi,çünkü gayet yeşiller :)

Ve zaten fotoğraftan gördüğüm kadarıyla gözünüzün hassas bir yapısı var,sırf daha yeşil olsun diye lens kullanmanızı sakıncalı buluyorum :18:

Bir de renkli lens takanların hepsi ölü balık gibi bakıyor sanki,ruhsuz donuk ifadeli gözler etrafımızda yeterince fazla zaten.Bari siz bu güzel gözlerinizin doğallığını bozmayın derim :KK34:

gercektenmı cok tesekkur ederım ne renk oldugu pek bellı degıl o yuzden sınır oluyorum yesılse yesıl kahveyse kahve ama benımkı ortada kalmıs bı renk gıbı tesekkur ederım guzel yorumlarınız ıcın..En Büyük TÜRKİYE:nazar:

Sizin gözünüze rahatlıkla renkli diyebilirim ama tonunu vurgulamak istiyorsanız makyaj uygulamanızı değiştirerek hile yapabilirsiniz =)
Mesela yeşil/ela gözleri en güzel mor, leylak, sıcak kahverengi, kiremit tonları vurgular... :KK12:

Sizin gözünüze rahatlıkla renkli diyebilirim ama tonunu vurgulamak istiyorsanız makyaj uygulamanızı değiştirerek hile yapabilirsiniz =)
Mesela yeşil/ela gözleri en güzel mor, leylak, sıcak kahverengi, kiremit tonları vurgular... :KK12:

tesekkur ederım bakalım deneyecegım ınsallah dedıgınız gıbı guzel olurr :))En Büyük TÜRKİYE:nazar:
denis

merhaba...
daha önce hiç lens kullanmadım..
bi değişiklik yapmak istiyorum ve cam yeşili bir lens arıyorum.
aslında kendi gözlerim de yeşil_ela gibi bişey:)
ama ben net parlak bir yeşil istiyorum
hangi marka ve rengi önerirsiniz?

işte kendi göz rengim...

bence hıc lens takıpta guzel gozlerınızın ısıltısını bozmayın gercekten cok guzeller nazar degmesın:nazar:

valla bayıldım gözlerinin rengine,ben olsam lensin yanına yaklaşmazdım,9 yıldır numaralı lens kullanıyorum,fenalık geldi artık,yazın batması mı dersin,gözü kızartması alerji yapması mı dersin,keşke gözlerim bozuk olmasaydı da rahat rahat gezseydim sıcakta güneşte,tavsiye ederdim bir renk ama hiçbir fikrim yok renkli lensler konusunda canım :KK49:

arkadaşlar merhaba. Ben yoğunlaştırıcı lens kullanmak istiyorum ve acueve 2 yi denemek istiyorum. Fakat optikçilere sordum ellerinde yokmus. İnternetten nereden sipariş edebilirim guvenilir bir yer olarak?

merhaba...

işte kendi göz rengim...

bence lens arayacağına rımel arayışına gir tatlım kirpiklerin çok kötü duruyor özellikle alt kirpiklerin ama göz rengin çok güzel..

Oncelikle merhaba. Arkadaslar ben bir sey sormak istiyorum. Henuz 18 yasındayım ve bir senedir lens kullanıyorum. fakat su an yogunlastırıcı lenslere fena sardım. Cok ta arastırma yaptım. Acueve 2 almak istiyorum. focus zaten artık uretilmiyor. acueve 2 satan guvenilir bir internet sitesi var mı bildiginiz? hic bir yerde bulamadım. Lutfen biri bana yardımcı olsun bu konudaa

Bence yoğunlaştırıcı lens kullanmalısın, gözlerinde açık renk, istediğin o parlak görüntüyü bu şekilde hem de doğallıktan uzaklaşmadan yakalayabilirsin. Ben focus soft colors evergreen kullanıyordum uzun süredir, ama üretimi durdurulmuş, şimdi de acuvue 2 colors green yoğunlaştırıcı lens siparişi verdim yurtdışı kaynaklı bir internet sitesinden, kargoda şu an. Gözlerin açık renk olduğu için hiç bir opak lens normal durmayacaktır, rainbow giallo çok açık ve kötü durmuştu bende, yoğunlaştırıcı lensle daha doğal bir görüntü elde edersin. Tabi burdan herhangi bir optikten alabileceğin freshlook dimensions yoğunlaştırıcı serisi var, ben güvenmediğim için kullanmadığımdan duruşunu bilmiyorum, ama yoğunlaştırıcıdan ziyade renkli lense daha yakın diyor satıcılar focus a yada acuvue yoğunlaştırıcıya göre.[/QUOTE Merhaba, acueve 2 siparişini hangi siteden verdin acaba? ben bir turlu bulamadım bu lensi. Yoğunlaştırıcı lens istiyorum fakat dimesions dısında baska bulamıyorum. Yardımcı olabilir misin lutfen?

Bence yoğunlaştırıcı lens kullanmalısın, gözlerinde açık renk, istediğin o parlak görüntüyü bu şekilde hem de doğallıktan uzaklaşmadan yakalayabilirsin. Ben focus soft colors evergreen kullanıyordum uzun süredir, ama üretimi durdurulmuş, şimdi de acuvue 2 colors green yoğunlaştırıcı lens siparişi verdim yurtdışı kaynaklı bir internet sitesinden, kargoda şu an. Gözlerin açık renk olduğu için hiç bir opak lens normal durmayacaktır, rainbow giallo çok açık ve kötü durmuştu bende, yoğunlaştırıcı lensle daha doğal bir görüntü elde edersin. Tabi burdan herhangi bir optikten alabileceğin freshlook dimensions yoğunlaştırıcı serisi var, ben güvenmediğim için kullanmadığımdan duruşunu bilmiyorum, ama yoğunlaştırıcıdan ziyade renkli lense daha yakın diyor satıcılar focus a yada acuvue yoğunlaştırıcıya göre.

merhaba betray. Bir şey merak ediyorum. Acueve 2 lens siparişini hangi siteden verdin acaba? bende vericem de guvenemiyorum ve kargo sıkıntılı diyorlar biraz da o yüzden.

merhaba...

işte kendi göz rengim...

Sana 1 lens önerıyorum denemedıysen mutlaka almalısın. Ela gözlüler ıcın olan bi lens yoğunlaştırıcı olarak geçiyor piyasada, göz rengini 2,3 ton açarak yeşillikj verecek ve doğal duracak kımse anlamayacak.
markası AQ COLORS GİALLO (kutudaki rengi sarı gibi)daha sonra fotoda koyucam

X