- Konu Sahibi monarosa_22
kendi göz rengin çok güzel bence gerek yok
aynen valla en dogru yorum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi göz rengin çok güzel bence gerek yok
Gözlerinizin rengi harika ne lensi
gercektenmı cok tesekkur ederım ne renk oldugu pek bellı degıl o yuzden sınır oluyorum yesılse yesıl kahveyse kahve ama benımkı ortada kalmıs bı renk gıbı tesekkur ederım guzel yorumlarınız ıcın..
Sizin gözünüze rahatlıkla renkli diyebilirim ama tonunu vurgulamak istiyorsanız makyaj uygulamanızı değiştirerek hile yapabilirsiniz =)
Mesela yeşil/ela gözleri en güzel mor, leylak, sıcak kahverengi, kiremit tonları vurgular...
merhaba...
daha önce hiç lens kullanmadım..
bi değişiklik yapmak istiyorum ve cam yeşili bir lens arıyorum.
aslında kendi gözlerim de yeşil_ela gibi bişey:)
ama ben net parlak bir yeşil istiyorum
hangi marka ve rengi önerirsiniz?
işte kendi göz rengim...
merhaba...
işte kendi göz rengim...
Bence yoğunlaştırıcı lens kullanmalısın, gözlerinde açık renk, istediğin o parlak görüntüyü bu şekilde hem de doğallıktan uzaklaşmadan yakalayabilirsin. Ben focus soft colors evergreen kullanıyordum uzun süredir, ama üretimi durdurulmuş, şimdi de acuvue 2 colors green yoğunlaştırıcı lens siparişi verdim yurtdışı kaynaklı bir internet sitesinden, kargoda şu an. Gözlerin açık renk olduğu için hiç bir opak lens normal durmayacaktır, rainbow giallo çok açık ve kötü durmuştu bende, yoğunlaştırıcı lensle daha doğal bir görüntü elde edersin. Tabi burdan herhangi bir optikten alabileceğin freshlook dimensions yoğunlaştırıcı serisi var, ben güvenmediğim için kullanmadığımdan duruşunu bilmiyorum, ama yoğunlaştırıcıdan ziyade renkli lense daha yakın diyor satıcılar focus a yada acuvue yoğunlaştırıcıya göre.[/QUOTE Merhaba, acueve 2 siparişini hangi siteden verdin acaba? ben bir turlu bulamadım bu lensi. Yoğunlaştırıcı lens istiyorum fakat dimesions dısında baska bulamıyorum. Yardımcı olabilir misin lutfen?
Bence yoğunlaştırıcı lens kullanmalısın, gözlerinde açık renk, istediğin o parlak görüntüyü bu şekilde hem de doğallıktan uzaklaşmadan yakalayabilirsin. Ben focus soft colors evergreen kullanıyordum uzun süredir, ama üretimi durdurulmuş, şimdi de acuvue 2 colors green yoğunlaştırıcı lens siparişi verdim yurtdışı kaynaklı bir internet sitesinden, kargoda şu an. Gözlerin açık renk olduğu için hiç bir opak lens normal durmayacaktır, rainbow giallo çok açık ve kötü durmuştu bende, yoğunlaştırıcı lensle daha doğal bir görüntü elde edersin. Tabi burdan herhangi bir optikten alabileceğin freshlook dimensions yoğunlaştırıcı serisi var, ben güvenmediğim için kullanmadığımdan duruşunu bilmiyorum, ama yoğunlaştırıcıdan ziyade renkli lense daha yakın diyor satıcılar focus a yada acuvue yoğunlaştırıcıya göre.
merhaba...
işte kendi göz rengim...