- Konu Sahibi monarosa_22
Eee karar verdin mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tavsiye için teşekkürler.. şimdilik hevesim geçti gibi bakalım:)Senin gözlerin çok guzel bence ama illa da degisiklik olsun dersen solotica hidrocor ice olabilir
teşekkür ederimkendi göz renginiz daha güzel
öncelikle teşekkür ederimhaklısınız ama biraz daha parlak bi yeşil güzel olur diye düşünmüştümböyle güzel bir renge sahipsiniz neden yampacık olmak istiyorsunuz anlamış değilim benim sizin gibi gözlerim olsa allaha şükredip dururdum.. hani gözünüz kahve olur siyah olur anlarım ama sizin göz renginiz zaten renkli ve çokta güzeller valla anlamıyorum bu insanları :)
şimdilik lensten vazgeçtim.. bakalım ne zaman aklıma gelir yine.. sürekli bişeylere takıyorum daEee karar verdin mı?
teşekkür ederimmmo değilde göz rengin en sevdiğim renk
Vazgeçtim lensten dedim ama hala aklım kaldı
başka fikirler varsa alabilirim...
en iyisi optikçiye git kendin karar ver canım hem görmüş olursun tüm seçenekleri
kimsenin fikri yok muuuuu??????:44:
merhaba...
daha önce hiç lens kullanmadım..
bi değişiklik yapmak istiyorum ve cam yeşili bir lens arıyorum.
aslında kendi gözlerim de yeşil_ela gibi bişey:)
ama ben net parlak bir yeşil istiyorum
hangi marka ve rengi önerirsiniz?
işte kendi göz rengim...
sırf bu mesajı yazmak için lens topiğinde dolaşıyor olmanız kadar da ilginç birşey yok....
iğrençse burda ne arıyorsunuz ?
Vazgeçtim lensten dedim ama hala aklım kaldı
başka fikirler varsa alabilirim...
karşıt fikirlere bu kadar sert yaklaşmayın.
Ben de arkadaşa kendi fikrimi söyledim zaten. Afedersiniz de noluyo o kadar iğrenç şeyleri gözlerinize takıp da sağa sola ölü balık gibi bakıp kendinizi rezil edince? Başta erkekler olmak üzere herkesin gözünde "kendisinden hoşlanmayan, kendine güvenmeyen biri" oluyorsunuz yanlış mıyım?
Arkadaşlar ben burda lens kullananlara da saygı duyuyorum ancak fikir sorulmuş bende fikrimi söyledim. En "anlaşılmıyor" dediğiniz o solotica lenslerden çok da tanımadıgım biri almış Kızla karşılaştıgım anda gözündeki lens dışarı fırlıcakmış gibi dedim yanımdaki arkadsıma o da bana solotica diye bir lens kullandıgını söyledi...
Ben burda kimseyi yermiyorum, çünkü kendi gözlerim yeşil ve bende komplekse girip 2 sene önce mavi lens aldım, 3 ay kullandım. Kendim o hatayı yaptım, o yüzden biliyorum iğrençliğini ve o yüzden o kadar rahat dile getirebiliyorum.
İyi günler.
Ben de arkadaşa kendi fikrimi söyledim zaten. Afedersiniz de noluyo o kadar iğrenç şeyleri gözlerinize takıp da sağa sola ölü balık gibi bakıp kendinizi rezil edince? Başta erkekler olmak üzere herkesin gözünde "kendisinden hoşlanmayan, kendine güvenmeyen biri" oluyorsunuz yanlış mıyım?
Arkadaşlar ben burda lens kullananlara da saygı duyuyorum ancak fikir sorulmuş bende fikrimi söyledim. En "anlaşılmıyor" dediğiniz o solotica lenslerden çok da tanımadıgım biri almış Kızla karşılaştıgım anda gözündeki lens dışarı fırlıcakmış gibi dedim yanımdaki arkadsıma o da bana solotica diye bir lens kullandıgını söyledi...
Ben burda kimseyi yermiyorum, çünkü kendi gözlerim yeşil ve bende komplekse girip 2 sene önce mavi lens aldım, 3 ay kullandım. Kendim o hatayı yaptım, o yüzden biliyorum iğrençliğini ve o yüzden o kadar rahat dile getirebiliyorum.
İyi günler.
merhaba...
daha önce hiç lens kullanmadım..
bi değişiklik yapmak istiyorum ve cam yeşili bir lens arıyorum.
aslında kendi gözlerim de yeşil_ela gibi bişey:)
ama ben net parlak bir yeşil istiyorum
hangi marka ve rengi önerirsiniz?
işte kendi göz rengim...