Kontakt Lens Bu gözlere hangi renk?(fotoğraflı)

Senin gözlerin çok guzel bence ama illa da degisiklik olsun dersen solotica hidrocor ice olabilir
tavsiye için teşekkürler.. şimdilik hevesim geçti gibi bakalım:)
kendi göz renginiz daha güzel
teşekkür ederim:KK17:
böyle güzel bir renge sahipsiniz neden yampacık olmak istiyorsunuz anlamış değilim :p benim sizin gibi gözlerim olsa allaha şükredip dururdum.. hani gözünüz kahve olur siyah olur anlarım ama sizin göz renginiz zaten renkli ve çokta güzeller valla anlamıyorum bu insanları :) :nazar:
öncelikle teşekkür ederim:KK34:haklısınız ama biraz daha parlak bi yeşil güzel olur diye düşünmüştüm
vazgeçtim gibi zaten şimdilik:)
Eee karar verdin mı?
şimdilik lensten vazgeçtim.. bakalım ne zaman aklıma gelir yine.. sürekli bişeylere takıyorum da:KK53:
o değilde göz rengin en sevdiğim renk :KK31::KK31:
teşekkür ederimmm:KK34:

Son düzenleme:
merhaba...
daha önce hiç lens kullanmadım..
bi değişiklik yapmak istiyorum ve cam yeşili bir lens arıyorum.
aslında kendi gözlerim de yeşil_ela gibi bişey:)
ama ben net parlak bir yeşil istiyorum
hangi marka ve rengi önerirsiniz?

işte kendi göz rengim...

benim gözlerimde siiznkinin tam balk rengi sizinki zaten yeşile kaçıyorr ben pek bilmem marka felan ama bence gerek yok gayet guzel

Vazgeçtim lensten dedim ama hala aklım kaldı:KK12:
başka fikirler varsa alabilirim...

Ben yoğunlaştırıcı lens diyorum. Açık renk gözlerin rengini belirginleştiriyor. Amaç renk değişikliğinden çok göz rengini yoğunlaştırmak, o yüzden göz rengi açmayı sağlayan lenslere göre daha doğal.
Hatta 'aa gözü lensmiş' dediğimiz ünlülerin bir çoğu bu lensi kullanıyor.

Son düzenleme:
'Gözlerin zaten güzel lense ihtiyacın yok' diyenleri anlamıyorum...
Her göz rengi güzeldir, insanlar gözlerini güzelleştirmek için değil değişiklik için ve beğendiği göz rengini kendi üzerinde görmek için renkli lens takar. Milletimizin geneli koyu renk gözlü olduğu için göz rengini açmayı tercih ederken bu durum Avrupa ülkelerinde tam tersidir. Yani lens sadece çirkin(yani kahverengi :KK20:) gözü güzelleştirmek için takılmaz.
Zaten arkadaş bu konuyu lens tavsiyeleri için açmış, lense ihtiyacı olup olmadığını sormak için değil...

Ben de arkadaşa kendi fikrimi söyledim zaten. Afedersiniz de noluyo o kadar iğrenç şeyleri gözlerinize takıp da sağa sola ölü balık gibi bakıp kendinizi rezil edince? Başta erkekler olmak üzere herkesin gözünde "kendisinden hoşlanmayan, kendine güvenmeyen biri" oluyorsunuz yanlış mıyım?
Arkadaşlar ben burda lens kullananlara da saygı duyuyorum ancak fikir sorulmuş bende fikrimi söyledim. En "anlaşılmıyor" dediğiniz o solotica lenslerden çok da tanımadıgım biri almış Kızla karşılaştıgım anda gözündeki lens dışarı fırlıcakmış gibi dedim yanımdaki arkadsıma o da bana solotica diye bir lens kullandıgını söyledi...
Ben burda kimseyi yermiyorum, çünkü kendi gözlerim yeşil ve bende komplekse girip 2 sene önce mavi lens aldım, 3 ay kullandım. Kendim o hatayı yaptım, o yüzden biliyorum iğrençliğini ve o yüzden o kadar rahat dile getirebiliyorum.
İyi günler.

Ben de arkadaşa kendi fikrimi söyledim zaten. Afedersiniz de noluyo o kadar iğrenç şeyleri gözlerinize takıp da sağa sola ölü balık gibi bakıp kendinizi rezil edince? Başta erkekler olmak üzere herkesin gözünde "kendisinden hoşlanmayan, kendine güvenmeyen biri" oluyorsunuz yanlış mıyım?
Arkadaşlar ben burda lens kullananlara da saygı duyuyorum ancak fikir sorulmuş bende fikrimi söyledim. En "anlaşılmıyor" dediğiniz o solotica lenslerden çok da tanımadıgım biri almış Kızla karşılaştıgım anda gözündeki lens dışarı fırlıcakmış gibi dedim yanımdaki arkadsıma o da bana solotica diye bir lens kullandıgını söyledi...
Ben burda kimseyi yermiyorum, çünkü kendi gözlerim yeşil ve bende komplekse girip 2 sene önce mavi lens aldım, 3 ay kullandım. Kendim o hatayı yaptım, o yüzden biliyorum iğrençliğini ve o yüzden o kadar rahat dile getirebiliyorum.
İyi günler.

Herkesin tercihi, kimseye laf söylemek düşmez. Burası da yeri değil zaten, lens kullananların ve kullanmak isteyenlerin paylaşım forumu burası...

İyi günler.

Fikirlerinizi söyleyebilirsiniz tabi. Ama yukarıda kırmızıyla işaretlediğim üslupta olmamalı ki size de saygı göresiniz. O kelimeleri söyleyip sonra da saygı duyuyorum demeniz çok ironik. Lütfen fikirlerinizi saygı çerçevesinde dile getiriniz.

yorum yapıp fikrini söyleyenlere teşekkür ederim..
slania yoğunlaştırıcı lensi ben de düşünüyordum
bakcam mutlaka:KK34:

merhaba...
daha önce hiç lens kullanmadım..
bi değişiklik yapmak istiyorum ve cam yeşili bir lens arıyorum.
aslında kendi gözlerim de yeşil_ela gibi bişey:)
ama ben net parlak bir yeşil istiyorum
hangi marka ve rengi önerirsiniz?

işte kendi göz rengim...

gozlerın cok guzel hıc gerek bıle yok derım ben..

X