- Konu Sahibi girlpowerrr
-
Atayım valla.Butun arkadaslarimdan siparisler var zaten :)Kız birer kilo atsana bana
Çok tesekkur ederimm.Bende bu tarz egzersizler ariyordum.Mutlaka yapacagimAslinda kilo vermeye devam ederseniz, goguslerinizde mutlaka incelecektir.
Gogus antremanlari yapabilirsiniz.
Mesela sinav cekmek oldukca iyi gelir.
Ya da kucuk agirliklarla gogus calisip, sIkILastirabilirsiniz goguslerinizi, kaybettiginiz kilolar icinde tebrikler.
Ay sorma.Bende iri kemikliyim.0 beden olsam bile diva gibi dururum.Yapamamislar beniAh keşke benimkiler de büyük olsa
Ben de kilo verdim, ama benim eridi gitti. Yüzüm de ufaldı ama kocaman kıçım sabitDemirbaş mübarek, mezara kadar
Ömür boyu mahkumlukYağ dokusu olduğu için kilonuz azaldıkça küçülür ama örneğin 80 olmaz asla, bir kaç cm fark eder.
Ömür boyu mahkumluk
Ben iri kemikli değilim hatta o kadar ufak ki 35 numara ayakkabı giyiniyorumAy sorma.Bende iri kemikliyim.0 beden olsam bile diva gibi dururum.Yapamamislar beni
Hatta muhtemelen eskisinden daha da küçük olacak. Öyle oluyor genelde..Gebe kaldıktan sonra muhteşem göğüslere kavuştum bomba gb maşallah
İki yıl sefasını sürecem sonra gene eskiye dönecek muhtemelen
Senin ne güzel büyükmüş göğüslerin,
Şöyle büstiyer tarzı südyenlerle ne de hoş görünür oyy
Çok rahatsızsan youtubeda falan göğüç küçültmek için egzersiz videoları vardı galiba izleyebilirsin belki
Kızlar 18 yasindayim.Boyum 1.70 kilom 71 77 kiloydum ama zayifladim.Ama goguslerim oldum olasi buyukler.90 beden giyiyorum.Ve kocamanlar.Bunlari kucultmenin bi yontemi yok mu ya? Hangi spor yardimci olur.Ameliyat olmayi dusunmuyorum.Sevgiler...
Bozmasana morelcezimi be yaaHatta muhtemelen eskisinden daha da küçük olacak. Öyle oluyor genelde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?