• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilgiyi seven misiniz,ilgi veren mi?alakalı ve alakasız...

off bilmiyorumkii ... o da seviyo biliyorum ama yapısı gereği sanırım böyle ve ben kaç defa söyledim ilgi istiyorum die.. ya haksızmıyım ama seviyo ama göstermiyo aşkı yaşatmıyoo hissetirmiyoo off offf :((

off bilmiyorumkii ... o da seviyo biliyorum ama yapısı gereği sanırım böyle ve ben kaç defa söyledim ilgi istiyorum die.. ya haksızmıyım ama seviyo ama göstermiyo aşkı yaşatmıyoo hissetirmiyoo off offf :((

ama birşeyleri bilmemiz lazım...nasıl anlayabiliriz kızlarrr...

mesela şuda var ilgili erkekler çoğu kızada aynı şeyleri yapmış olamazlarmı..benim kardeşim bir örnek..kızlara atlar ilgi manyağı yapar..seni seviyorum aşkım hediyeler falan..ama hepsine aşık olmuştur...ölmüştür,kıskanmıştır...umu iyi peki..çoğu kızda ay beni ilk sevdi die düşünür özelim der..birde bu var amaaa...

bildiğim tek şey onu sevdiğim ve istediğim tek şeyde sadece ilgi :(( ya benim ona gösterdiğim ilginin çeyregini bile gösterseydi bana razıydım ama yok işte bildiğin odun..

dava aslında kovalamaca değil canımm...çok ağırdan gidiyor..ve çokta hoş biri...bu yaşa kadar evlenenemem hatta evde kalmamdaki tek sebepte işte bu görsellik..hep birilerinde kusur bulmak ..yok çok kıllı,çok anlamlı bakmıyor,yok çok kaba,,ay geğirdi yanımda,ay kaşı tek kaş gibi vs vs..beğenemedm..ve yaşım ilerliyoe.herkes bana seni sevenlen evlen diyor.şu an he desem 3 kişi hazır ama..gözlerine bile bakamıyorum..bu vatandaşta tam istediğim gibi...ama seni seviyorum demedi..demesinde aslında oda var..hergün arar konuşuruz...off izmir güzeli ben nasıl anlıcam şimdi bu herifi..:56:

Şimdi anlamadım ki..
Beraber misiniz değil misiniz?
Flört halindeyken cool ise defet derim.
Tanıma aşamasındaysan biraz çek kendini,özlet bakalım,yokluğunu farkedince ne yapacak?

şimdi anlamadım ki..
Beraber misiniz değil misiniz?
Flört halindeyken cool ise defet derim.
Tanıma aşamasındaysan biraz çek kendini,özlet bakalım,yokluğunu farkedince ne yapacak?

ya canım birde ben bir hata yaptım dedim üstüme düşen erkekleri sevmem etmem..işte kapıma geliyorlar falan dedim..şuan çıkıyoruz.ama ne ben ne o seni seviyorum ediyorum demiyoruz.onu bekliyorum.birde etrafında çok kız var görüntüden ötürü..birde ben çekiyorum kendimi sanki tipin umrum değil hesabındayım ama çaktırma %80 görüntü..tabi meslek sahibide huyu diğer huylarıda iyi..o artist ben artist..nasıl oltaya getirirm ki..söle peşime falan düşşün istiyorum..nasıl acıcam ben bu çocugu...hem bu senede evlenmem şart oldu fıstık...artık bu kadar kastığım yeter dmi...

dava aslında kovalamaca değil canımm...çok ağırdan gidiyor..ve çokta hoş biri...bu yaşa kadar evlenenemem hatta evde kalmamdaki tek sebepte işte bu görsellik..hep birilerinde kusur bulmak ..yok çok kıllı,çok anlamlı bakmıyor,yok çok kaba,,ay geğirdi yanımda,ay kaşı tek kaş gibi vs vs..beğenemedm..ve yaşım ilerliyoe.herkes bana seni sevenlen evlen diyor.şu an he desem 3 kişi hazır ama..gözlerine bile bakamıyorum..bu vatandaşta tam istediğim gibi...ama seni seviyorum demedi..demesinde aslında oda var..hergün arar konuşuruz...off izmir güzeli ben nasıl anlıcam şimdi bu herifi..:56:

Her gün arayan adama kasıyor diyosun ne ilginç! Sen kasan görmemişsin. :9:

ama birşeyleri bilmemiz lazım...nasıl anlayabiliriz kızlarrr...

mesela şuda var ilgili erkekler çoğu kızada aynı şeyleri yapmış olamazlarmı..benim kardeşim bir örnek..kızlara atlar ilgi manyağı yapar..seni seviyorum aşkım hediyeler falan..ama hepsine aşık olmuştur...ölmüştür,kıskanmıştır...umu iyi peki..çoğu kızda ay beni ilk sevdi die düşünür özelim der..birde bu var amaaa...

Bunu anlamak mümkün değil çok yeni henüz.

bildiğim tek şey onu sevdiğim ve istediğim tek şeyde sadece ilgi :(( ya benim ona gösterdiğim ilginin çeyregini bile gösterseydi bana razıydım ama yok işte bildiğin odun..

ah içimi okudun valla. hep ben ilgi gösteriyorum sevdiigine bende eminim ama böle olmuyo kadınlar ilgisiz yaşayamaz ahh bide erkekler anlasa...:47:

eskiden böyle değilmiş ama şimdiki erkekler bence kızlardan beter.
onların bu hale gelmesinde tahmin edebileceğiniz gibi en büyük pay... tabi ki bizlerin.
ilk mesajda yazıldığı gibi kadınların çoğu hep ilgisiz, cool erkeklere aşık olur, onlar için kahrolurlar.
bunu fark eden erkekler de bizlerin ilgisini daim tutabilmek için bu yolu benimsemişler. oh ne güzel, hem hiçbir şey yapma, hem de kız sana ölsün, bitsin.
demem o ki, kendini ağırdan satan, kız gibi nazlı, kendini yüceltmenin yolunun karşısındaki kadını aşağılamaktan geçtiğini düşünen primitif erkeklerden hiç hazzetmiyorum.

en güzel erkek, dışarıya ilgisiz, bana ilgili erkek.

eskiden böyle değilmiş ama şimdiki erkekler bence kızlardan beter.
Onların bu hale gelmesinde tahmin edebileceğiniz gibi en büyük pay... Tabi ki bizlerin.
Ilk mesajda yazıldığı gibi kadınların çoğu hep ilgisiz, cool erkeklere aşık olur, onlar için kahrolurlar.
Bunu fark eden erkekler de bizlerin ilgisini daim tutabilmek için bu yolu benimsemişler. Oh ne güzel, hem hiçbir şey yapma, hem de kız sana ölsün, bitsin.
Demem o ki, kendini ağırdan satan, kız gibi nazlı, kendini yüceltmenin yolunun karşısındaki kadını aşağılamaktan geçtiğini düşünen primitif erkeklerden hiç hazzetmiyorum.

En güzel erkek, dışarıya ilgisiz, bana ilgili erkek.

gerçekten doğru konuşmuşşun erkekleri bu hale getiren bizleriz bizlerrr

Ben çok ilgilenirim.
Kendimde ilgiyi severim zaten.
Sevgilimde ilgiyi sever fakat ben kadar değil ben aşırı ilgi isterim bazen bunaltırım hatta :)

Bende ilgisiz olamam zaten ilgilenilen olmayacaksam ne anlam ifade eder ki sevilmek? İlgi sevgiyi göstermenin en güzel yolu, değerli hissettirmenin..
Bizde karşılıklı işliyor ikimizde düşkünüz ilgiye :1:

kaçan kovalanır kelimesi hiç bana uygun değildir karşı cins kaçarsa hiçte kovalayamam yapım yani
şu şekilim diyelim bir adım gel koşa koşa geleyim bir adım uzaklaş koşarak uzaklaşayım şeklindeyim ilgi varsa ilgi veririm yani
ayrıca ilgiyi kim sevmez ki ilgiyi severim hemde çok hatta biri beni kendisine çok bağlamak istiyosa çokkk ilgi göstermeli yoksa hadi güle güle:20:

Sizde bir dengesizlik var anladım kadarıyla.bence kendiniz olun.istemediniz insalarla oyun ıcınde olmayın.size zarar vere bilir.Bırazda cok argosunuz yazılarınızın cogunu okudum.hanfendi gibi olmakta fayda var.erkek fatmaları erkekler pek sevmez.ben yenıyım bu formda ılgınc mesajlarınızı okudum siz ozelinizi yansıtmayı ve cozum aramayı denıyosunuz ama dogrusu dogru bılgı ala bilcegınız biyer degıl burası.kımın samımı kımın gercek olup olmadıgını bız bılemeyız.fıkırlerınıze Saygım var ama sıze katılmıyorum buda benım dusuncem Toredo!kacan kovalınır devrı bıttı sızın tabırınızde Adamına gore muamele yapıyoruz aslında ama bız bayan oldugumuzu unutmayalım erkeksı dusunceler bıze gore degıl.ınsan evladı cıktında ıste ozaman gercekten ne ıstedımızı bılıyosak Sevgımızı ve kalbımızı ona adamalıyız Sadakat cok onemlı bunuda unutmayalım sadakatı olmayan bır kısı kendıne yakısanını bulur derler.sadakat ınsanın onuru ve serefıdır kımse kımsenın basına egmesını ıstemez Biz ailemızden bole gorduk.degerlerını kaybeden ınsan ruhu olmayan gunahları olan ınsandır.Allahta onu affetsın bıle demem acıkcası hesabını vermekle yukumludur Cenabı Allah herseyı gorur duyar bılır.ınsan kendını kandırmasın!yaptıklarımıza yapacaklarımıza dıkkat etmelıyız.ve ole yasamalıyız...

Son düzenleme:
Back
X