- Konu Sahibi Hazal zamani
off bilmiyorumkii ... o da seviyo biliyorum ama yapısı gereği sanırım böyle ve ben kaç defa söyledim ilgi istiyorum die.. ya haksızmıyım ama seviyo ama göstermiyo aşkı yaşatmıyoo hissetirmiyoo off offf
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off bilmiyorumkii ... o da seviyo biliyorum ama yapısı gereği sanırım böyle ve ben kaç defa söyledim ilgi istiyorum die.. ya haksızmıyım ama seviyo ama göstermiyo aşkı yaşatmıyoo hissetirmiyoo off offf(
dava aslında kovalamaca değil canımm...çok ağırdan gidiyor..ve çokta hoş biri...bu yaşa kadar evlenenemem hatta evde kalmamdaki tek sebepte işte bu görsellik..hep birilerinde kusur bulmak ..yok çok kıllı,çok anlamlı bakmıyor,yok çok kaba,,ay geğirdi yanımda,ay kaşı tek kaş gibi vs vs..beğenemedm..ve yaşım ilerliyoe.herkes bana seni sevenlen evlen diyor.şu an he desem 3 kişi hazır ama..gözlerine bile bakamıyorum..bu vatandaşta tam istediğim gibi...ama seni seviyorum demedi..demesinde aslında oda var..hergün arar konuşuruz...off izmir güzeli ben nasıl anlıcam şimdi bu herifi..![]()
şimdi anlamadım ki..
Beraber misiniz değil misiniz?
Flört halindeyken cool ise defet derim.
Tanıma aşamasındaysan biraz çek kendini,özlet bakalım,yokluğunu farkedince ne yapacak?
dava aslında kovalamaca değil canımm...çok ağırdan gidiyor..ve çokta hoş biri...bu yaşa kadar evlenenemem hatta evde kalmamdaki tek sebepte işte bu görsellik..hep birilerinde kusur bulmak ..yok çok kıllı,çok anlamlı bakmıyor,yok çok kaba,,ay geğirdi yanımda,ay kaşı tek kaş gibi vs vs..beğenemedm..ve yaşım ilerliyoe.herkes bana seni sevenlen evlen diyor.şu an he desem 3 kişi hazır ama..gözlerine bile bakamıyorum..bu vatandaşta tam istediğim gibi...ama seni seviyorum demedi..demesinde aslında oda var..hergün arar konuşuruz...off izmir güzeli ben nasıl anlıcam şimdi bu herifi..![]()
ama birşeyleri bilmemiz lazım...nasıl anlayabiliriz kızlarrr...
mesela şuda var ilgili erkekler çoğu kızada aynı şeyleri yapmış olamazlarmı..benim kardeşim bir örnek..kızlara atlar ilgi manyağı yapar..seni seviyorum aşkım hediyeler falan..ama hepsine aşık olmuştur...ölmüştür,kıskanmıştır...umu iyi peki..çoğu kızda ay beni ilk sevdi die düşünür özelim der..birde bu var amaaa...
Her gün arayan adama kasıyor diyosun ne ilginç! Sen kasan görmemişsin.
Bunu anlamak mümkün değil çok yeni henüz.
seni seviyorum kolay diyen erkek herkese demiştir.demeyende dememişmi oluyor acaba sizce
seni seviyorum dememiştir ama sevmiştir ee ne olucak bu durumda bu sözü söylemesi neyin göstergesi ki sanki!
bildiğim tek şey onu sevdiğim ve istediğim tek şeyde sadece ilgi( ya benim ona gösterdiğim ilginin çeyregini bile gösterseydi bana razıydım ama yok işte bildiğin odun..
eskiden böyle değilmiş ama şimdiki erkekler bence kızlardan beter.
Onların bu hale gelmesinde tahmin edebileceğiniz gibi en büyük pay... Tabi ki bizlerin.
Ilk mesajda yazıldığı gibi kadınların çoğu hep ilgisiz, cool erkeklere aşık olur, onlar için kahrolurlar.
Bunu fark eden erkekler de bizlerin ilgisini daim tutabilmek için bu yolu benimsemişler. Oh ne güzel, hem hiçbir şey yapma, hem de kız sana ölsün, bitsin.
Demem o ki, kendini ağırdan satan, kız gibi nazlı, kendini yüceltmenin yolunun karşısındaki kadını aşağılamaktan geçtiğini düşünen primitif erkeklerden hiç hazzetmiyorum.
En güzel erkek, dışarıya ilgisiz, bana ilgili erkek.