Gelinlik Modelleri Bu Gelinlik Sizce Nasıl Bayanlar?

güzel tatlım ama bence beyaz olsa daha güzel olur gelinliğin simgesi beyaz değil mi?

arkasindaki baski dügmeleri güzel, hos.... ama gelinligin kendisini begenmedimben..

canim cok guzel bir gelinlik ama gurbiginde dedigi gibi
bence gelinlik beyaz olmali.diger renkler gelinlik gibi durmuyo
tabi bu benim dusuncem

canım eyr boyun uzunsa böle tek parça gelinliği tercih etmen gerekio ve resmlere çok fazla güvenme yernden alırsan sorun deil ama resimi alıp herhngi bi gelinlikçiye yaptırıcasan hayal kırıklığı yaşarsın benm gibi çünkü yapamıolar en güseli gidip denemek ona göre deyerlendirmek..

güzelmiş ama bencede gelinlik beyaz olmalı
yoksa anlamı kalmaz gibi geliyoo

benim bildiğim bu renkleri ikinci evliliği yapmış olanlar giyer.beyazın tonları da olabilir.kırık beyaz olabilir mesela.

bayıldıııımmmmmm!!!!!!!!!! gelinlik mükemmel ötesi. duvağı da daha güzel olsa on numara olur:hooray:

belki bu kadar koyu krem değil ama kırık beyaz olursa daha hoş durur gibime geldi ama modeli gerçekten çok güzelmiş
ben kolay kolay gelinlik beğenemem ama bu güzelmiş gerçekten

aynen gurbaa gibi düşünüyorum gelinlik kesinlikle beyaz olmalıı diyorumma.s

rengi güzel modelde etek kısmı biraz daha sadeleştirilebilir bence

bnde çok beğendim yaa gerçekten süper ama bazı arkadaşların dediği gibi gerçekten de bu renk gelinlikler katalogda güzel bunun beyazını düşünürsen çok daha güzel olacaktır gibi geldi bana

model çok güsel bencede..
ama renk hiç hoş değil...sararmış gibi.
beyaz olsa daha güsel olur...gelinlik bembeyaz olmalı .:1rolleyes:

:hooray:harikaa bende gelinlik modelı arıyodum kendıme bunu cok begendım kuyruk kısmı super canım fatıhte gelınlıkcılere gıt harıka dıkıyolar ablam oradan dıktırmıstı mımoza ve nuans a bak kaydirigubbakcemile2

bence en güzel gelinlik tülay moda evinde var hemde fiyatları çok uygun sizde tavsiye ederim geçen gün birine söyledim hemen aramış konuşmuşlar ordan alıcakmış gelinliğini :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…