Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinbaşı ve Gelin TacıBu gelinliğe nasıl bir saç modeli yapılabilir arkadaşlar?
gelinliğinin altı hareketli olduğu için saçının abartılı olmasıda göz yorabilir topuz yakışmıyosa bukle yaptırıp yana toplattırabilirsin ya da dağınık topuz olabilir diye düşünüyorum
bnce kesinlikle açık bırak daha havalı oluyo bnde bu yaz evlendim maşa yaptrdım saçıma açık bıraktım düğünün ilerleyen saatlerinde duvağı çıkarıp papatya tacı taktım :) gecede eğlenmeye gttk o zmnda şapkalı taç taktım tüllü:)) açık saçta böle seceneklernde var kesinlikle açık bi saç yaptr derim prenses gbi ol :)))) uzunmu saçların
canım ya eskide kaldı öyle şaşalı topuzlar.. tepede ufak ufak gül şekilleri.. tepeden toplayıp aşağı sarkan bukleler..çok çok eskide kaldı artık.. şu cümleyi unutma güzeli gösteren saçtır canım..şu resimdeki siyah saçlı kız ne kadar harika değilmi sencede.. çok zarif saf ve sade duruyor.gelinliğede saflık yakışır..mutlaka maşa tarzı uzun salık bi model seç..senin seçtiğin modelde fena değil ama bu resimdeki model enfes olmuş..hayalleri süsleyen bi model..
bnce kesinlikle açık bırak daha havalı oluyo bnde bu yaz evlendim maşa yaptrdım saçıma açık bıraktım düğünün ilerleyen saatlerinde duvağı çıkarıp papatya tacı taktım :) gecede eğlenmeye gttk o zmnda şapkalı taç taktım tüllü:)) açık saçta böle seceneklernde var kesinlikle açık bi saç yaptr derim prenses gbi ol :)))) uzunmu saçların
canım ya eskide kaldı öyle şaşalı topuzlar.. tepede ufak ufak gül şekilleri.. tepeden toplayıp aşağı sarkan bukleler..çok çok eskide kaldı artık.. şu cümleyi unutma güzeli gösteren saçtır canım..şu resimdeki siyah saçlı kız ne kadar harika değilmi sencede.. çok zarif saf ve sade duruyor.gelinliğede saflık yakışır..mutlaka maşa tarzı uzun salık bi model seç..senin seçtiğin modelde fena değil ama bu resimdeki model enfes olmuş..hayalleri süsleyen bi model..
Teşekkür ederim güzel yorumun için evet eskide kaldı öyle saç modelleri bende değişiklik olsun istiyorum bir de mesela bizim akrabalar,yakınlar arasında düğününde hiç değişik bişey yapan yok hep aynı sadelikte devam ediyo topuz saç,klasik parlak çok taşlı bi gelinlik, acayip pullu el çiçekleri,stüdyo fotoğraflarında klasik uzaklara bakış pozları flan ben artık değişiklik olsun istiyorum.Hepsini şaşırtıcam inşallah geniş bi kitle olmasada etrafıma yeni bi akım yayıcam öncü olmak iyidir diye düşünüyorum