• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bu gelinliğe nasıl bir saç modeli yapılabilir arkadaşlar?

lovewinning

1_nisan_2012 <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
258
5
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar Allah'ın izniyle Nisan 1 de düğünüm olcak.Gelinlik modeline de karar verdim ama saç konusunda hiç bir fikrim yok.Araştırıyorum beğeniyorum ama kararsızım.Fotoğraflar dış mekan olacak.Ona uygun doğal bişey istiyorum açıkçası.Yardımcı olursanız sevinirim :40:

Gelinliğin modeli bu;
$ivankamarie.jpg

Bir de şu saç modelini beğendim ama ben kumralım olur mu ki:53:

$36225_127990297236523_126772217358331_134594_7339697_n.jpg

$gelin11.jpg
kanak internet görseller.quitnrkn gelin arşivi ayrıca :1:
şöle bişeyde olabilir canım :34:

cnm gelınlıgın hareketlı bayagı bence sade sıkı bir topuzla kendını daha ön plana cıkarırsın;)

cnm gelınlıgın hareketlı bayagı bence sade sıkı bir topuzla kendını daha ön plana cıkarırsın;)

Görüşün için teşekkür ederim canım ama nişanımda topuz yaptırmıştım yüzüme hiç yakıştıramıyorum.Doğal olsun istiyorum biraz açık saçlar bukleler hoşuma gidiyo:38:

Ben kendime açık saç istiyorum oü yüzden tavsiyelerimde açıktan yana olacak:)
straplez gelinlik olduğu için doğal dalgalar dökülse harika durur diye düşündüm,topuzda üst kısım boş kalır gibi geldi banaEki Görüntüle 323573 Eki Görüntüle 323578 Eki Görüntüle 323577 Eki Görüntüle 323576 Eki Görüntüle 323575 Eki Görüntüle 323574 Eki Görüntüle 323568 Eki Görüntüle 323569 Eki Görüntüle 323570 Eki Görüntüle 323571 Eki Görüntüle 323572 Eki Görüntüle 323579 ...hayırlı olsun şimdiden,gelinlik seçimin çok güzel;)

Canım süper modeller bunlar yaa :3:araştırrmadan bi modelde takıldım kaldım ama sayenizde çok daha güzel olcak inş.:46:gelinliğimi beğenmene sevindim :54:

canım sondan 4.ye şu morlu olana bayıldıım! bence onu yapmalısın

Evet canım zevklerimiz aynı galiba çok hoş bi model :16:

ben de evlenmeden önce hep saçlarımı maşa yapıcam diyordum ama gelinliği giyince anlıyosun kii en çok toplu modeller yakışıyor çünkü bence açık saç duvak da sırtı kapattığından gelinliğin güzelliğini gölgeliyor.gelinlik çok sade olursa hareket olması açısından belki düşünülebilir ama senin gelinliğin zaten hareketli.
Ben maşa yaptırıp hafif bir topuz yaptırmıştım tavsiye ederim.:42:

ben de evlenmeden önce hep saçlarımı maşa yapıcam diyordum ama gelinliği giyince anlıyosun kii en çok toplu modeller yakışıyor çünkü bence açık saç duvak da sırtı kapattığından gelinliğin güzelliğini gölgeliyor.gelinlik çok sade olursa hareket olması açısından belki düşünülebilir ama senin gelinliğin zaten hareketli.
Ben maşa yaptırıp hafif bir topuz yaptırmıştım tavsiye ederim.:42:

Teşekkür ederim cnm yorumun için dediğim gibi topuz yakışmıyo ya açık saç yaptırıcam yada fransız topuz deniyo galiba o tarz bi topuz istiyorum.:16:

canım bencede bukleler bu modele çok iyi gider eğer saçların uzunsa.. gelinliğini çok beğendim, bu modele topuz yakışmaz diye düşünüyorum:16:

Canım süper modeller bunlar yaa :3:araştırrmadan bi modelde takıldım kaldım ama sayenizde çok daha güzel olcak inş.:46:gelinliğimi beğenmene sevindim :54:

Evet canım zevklerimiz aynı galiba çok hoş bi model :16:

Bence iyice araştır,modele karar verdikten sonra bide kuaförün bunu yapıp yapamayacağını dene kesinlikle,sağolsunlar gösterdiğinden bambaşka bişey çıkarabiliyorlar:)
Ogün aceleden bozamıyorsunda,en iyisi kuaför provası;)
kolay gelsin sana,ben buldukça eklerim,hem gelinlik hem saç bakıyorum kendime:)

canım bencede bukleler bu modele çok iyi gider eğer saçların uzunsa.. gelinliğini çok beğendim, bu modele topuz yakışmaz diye düşünüyorum:16:

Gelinliğimi beğenmene sevindim canım bilmiyorum topuz yakışırmı yakışmazmı ama yaptırmam o kesin.gelinliğe olmasa bile bana yakışmıyo:19:

Bence iyice araştır,modele karar verdikten sonra bide kuaförün bunu yapıp yapamayacağını dene kesinlikle,sağolsunlar gösterdiğinden bambaşka bişey çıkarabiliyorlar:)
Ogün aceleden bozamıyorsunda,en iyisi kuaför provası;)
kolay gelsin sana,ben buldukça eklerim,hem gelinlik hem saç bakıyorum kendime:)

Teşekkür ederim ilgin için cnmm evet kuaförler istediğinden farklı şeyler çıkarıyo nişanımda bizzat yaşadım önce prova şart oldu artık:40:

tatlım gelinlik çok hareketli buna açık saç değilde topuz daha güzel olur. seni önplana çıkarır.

istersen şu linkten bakabilirsin çok fazla model mevcut

Topuz Modeller - Gelin Saçı ve Makyajı Resim Galerisi

Evet burada da güzel modeller var cnm ama dediğim gibi yakışmıyo alnım biraz geniş bnm kabak gibi ortaya çıkmasın istiyorum olursa fransız topuz model olabilir.

rica ederim canım :29:
ben bu model diyodum kesinlikle ama düz fön yaptırcam galba :52::52:
mutluluğunuz daim olsun canım şimdiden :54:

Teşekkür ederim cnm Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inş.:16:

Merhaba arkadaşlar Allah'ın izniyle Nisan 1 de düğünüm olcak.Gelinlik modeline de karar verdim ama saç konusunda hiç bir fikrim yok.Araştırıyorum beğeniyorum ama kararsızım.Fotoğraflar dış mekan olacak.Ona uygun doğal bişey istiyorum açıkçası.Yardımcı olursanız sevinirim :40:

Gelinliğin modeli bu;
Eki Görüntüle 323554

Bir de şu saç modelini beğendim ama ben kumralım olur mu ki:53:

Eki Görüntüle 323555

tatlım gelinliğin çok güzel bir o kadarda sade ......öncelikle mutluluklar diliyorum...benim önerim şudur boyun bölgeni kapatma bence elbise sade olduğu için şık bir topuz öneirirm sana yüz şeklinde çok önemli ama

tatlım gelinliğin çok güzel bir o kadarda sade ......öncelikle mutluluklar diliyorum...benim önerim şudur boyun bölgeni kapatma bence elbise sade olduğu için şık bir topuz öneirirm sana yüz şeklinde çok önemli ama

evet canım yüzüm topuza gitmiyo açık istiyorum saol güzel yorumun için :40:

Merhaba benimde 27 ekim de düğünüm bende bu gelinlik modelini çok beğenmiştim:nazar:

evet canım ilk gördüğümden beri başka bi gelinlik düşünemedim:16: ikinci provaya gidicem 21'nde inşallah:1:

Back