- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.720
- Konu Sahibi miniminimarg
Bak heleÇay da pahalandı olur valla ama paket olsun lütfen bir bardak olmasss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak heleÇay da pahalandı olur valla ama paket olsun lütfen bir bardak olmasss
Yapim canım özelden adını dileğini yaz bende gül ağacı çok sabahta ceyhan nehrine gidecem zaten atim seninkinideBu aklıma gelmedi yaa. Kızlar müsait olan biriniz garanti olsun diye bana da yapabilir mi bi çöpten kız çizseniz de olur
Sağ ol canım hemen yazarım. Sen de bi renk seçer misinn kurdele rengi... adına dileğini yaz bağlayayım...Yapim canım özelden adını dileğini yaz bende gül ağacı çok sabahta ceyhan nehrine gidecem zaten atim seninkinide
Hemen çizip bırakıyorum o zaman çay mi aşk olsun, kahveden aşağı kurtarmassss. Karamel makiyato makbule geçer. Cimri olma lütfenYapabilirsin simdi artik,ben d3 gidip paralarimi koyayım gereğinden fazla zengin olursam hepinize benden cay
Ama şimdi zengin olup bu kadıncehizlere sadece bir bardak çay mı ısmarlıcan çok ayıpBak hele
Hemen çizip bırakıyorum o zaman çay mi aşk olsun, kahveden aşağı kurtarmassss. Karamel makiyato makbule geçer. Cimri olma lütfen
Ben burdan çulsuz cikarim,anlaşıldıAma şimdi zengin olup bu kadıncehizlere sadece bir bardak çay mı ısmarlıcan çok ayıp
Bencede zengin olursan çaktırmadan sıvışBen burdan çulsuz cikarim,anlaşıldı
Bence olur ya...niyet onemli neticedeBen kağıda yazıp çizip balkona astım olur mu ki?
Sabah ezanda kalkin camlari acin kapiyi da acin munkunse cicek toplayip kapiya asin kapi bir sure acik kalsin havayi icinize cekin o sirada dua edin bakliyat alin evinize sadaka verin mubarek ramazanin hepimiz icn iyi olmasini diliyorum dualarimiz kabul olsun ❤❤❤Bence bu fırsatı kaçırmamak lazım.
Bol dua edelim, ne isteğimiz varsa hem dile getirelim hem de kağıda çizelim.
Ben Hıdırellezde nasıl Dilek dilenir bilmiyorum. Daha doğrusu, gül ağacına dileğimizi gömüp ertesi gün çıkarıp denize atmalıyız diye biliyorum ama çevremde gül ağacı yok. Dileğimizi çizip herhangi bir çiçek saksısına gömsek olur mu ki acaba?
Amiinn bunu kesinlikle yapıcam zaten sahura kalkmış oluruz hatta hiç uyumamış olucam inşallah şu güzel mübarek aylarda Rabbim dualarımızı dileklerimizi kabul etsinSabah ezanda kalkin camlari acin kapiyi da acin munkunse cicek toplayip kapiya asin kapi bir sure acik kalsin havayi icinize cekin o sirada dua edin bakliyat alin evinize sadaka verin mubarek ramazanin hepimiz icn iyi olmasini diliyorum dualarimiz kabul olsun ❤❤❤
Aynen cnm şimdi gidiyorum gömmeye merağımdan hadi hayırlısı hakkımızda herşeyin hayırlısını versin rabbim insHayir canim neden ölesin ki kuzum dua et bol bol bu gece guzel gunlerdeyiz masallah
Ben asıyorum hep çocukluğumdan beri asarız bizGömecekmiyiz asacakmiyiz dilek kağıdini
Aynen cnm şimdi gidiyorum gömmeye merağımdan hadi hayırlısı hakkımızda herşeyin hayırlısını versin rabbim ins
Neye? Sasirdiysam haberim yok şu anKalimeeero neden şaşırdın
Çaktırmadan bana makiyato ismarlarsin kimseye soylememsimdi herkese makiyato olursa evet batarsin. Sadece bana olsun afafaBen burdan çulsuz cikarim,anlaşıldı
Dileğini adını özelden yaz ben asim yatın da nehire atim dedim şaşırmışsın ona da ondan sordumNeye? Sasirdiysam haberim yok şu an
Sadece deniz değil akarsu da olur dere nehir çay hatta su kanalı da olur ama gül yoksa napılır bilmiyorumArkadaşlar kafam karıştı şimdi evinin yakinda gül agaci olmayan deniz olmayanlar ne yapıyor ya bilen biri anlatsın ne yapalım