Bu gece hem Hıdırellez hem de Ramazan ayının başlangıcı

Bence bu fırsatı kaçırmamak lazım.
Bol dua edelim, ne isteğimiz varsa hem dile getirelim hem de kağıda çizelim.
Ben Hıdırellezde nasıl Dilek dilenir bilmiyorum. Daha doğrusu, gül ağacına dileğimizi gömüp ertesi gün çıkarıp denize atmalıyız diye biliyorum ama çevremde gül ağacı yok. Dileğimizi çizip herhangi bir çiçek saksısına gömsek olur mu ki acaba?
Sabah ezanda kalkin camlari acin kapiyi da acin munkunse cicek toplayip kapiya asin kapi bir sure acik kalsin havayi icinize cekin o sirada dua edin bakliyat alin evinize sadaka verin mubarek ramazanin hepimiz icn iyi olmasini diliyorum dualarimiz kabul olsun ❤❤❤💕💕👶👶👶👶

Sabah ezanda kalkin camlari acin kapiyi da acin munkunse cicek toplayip kapiya asin kapi bir sure acik kalsin havayi icinize cekin o sirada dua edin bakliyat alin evinize sadaka verin mubarek ramazanin hepimiz icn iyi olmasini diliyorum dualarimiz kabul olsun ❤❤❤💕💕👶👶👶👶
Amiinn bunu kesinlikle yapıcam zaten sahura kalkmış oluruz hatta hiç uyumamış olucam inşallah şu güzel mübarek aylarda Rabbim dualarımızı dileklerimizi kabul etsin 🙏 👶 🍼

Aile üyelerini cizdim, çöp adam,üstüne giysi bile yaptım,babam annem eşim kızım ben bı de yeni gelecek arkadaş,onu 2. Çocuk yazdım. Üstüne sağlık mutluluk huzur yazdım borç bitsin yazdım, gittim karanlıkta gülü kazdim altına soktum kagidi:) diliyorum Allah im ailemle, eşimle çocuklarımla anne babamla ve açlıkla sınama bizi Allah'ım. Babam eskisinden de sağlam olsun evine dönsün, balkonda bı çay içelim bı sohbet edelim,öyle özledim ki onunla sohbet etmeyi. Rabb'im onları başımızdan eksik etme🙏

Arkadaşlar kafam karıştı şimdi evinin yakinda gül agaci olmayan deniz olmayanlar ne yapıyor ya o_Obilen biri anlatsın ne yapalım

X