ben ilk eşimle boşanma aşamasındayken çocukluk arkadaşım ziyaretime gelmişti. erkekti. farklı şehirlerdeydik ve birbirimize çok bağlıyızdır. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ki eski eşimde aynı ortamdaydı yani tanıyor arkadaşımı. neyse biz şehir turu yaptık, fotoğraf paylaştık.
fotoğraf da dümdüz foto yani yanyana otururken çekmişim selfie olarak. kolunu bile atmamış. altına da my brother from another mother yazmışım yani 2 yaşındaki çocuk bile anlar
benim arkadaşımın arkadaşı (ayda yılda bir o arkadaşım davet düzenlerse bir araya gelirdik öyle bir paylaşımımız yok) instagramdan bu fotoğrafı görüp o arkadaşıma atmış. arkadaşımın kocası da eski eşime atmış
zaten o arkadaşlarımla iletişimi kopardım, arama mesafe koymuştum gıybetten beslenen varlıklardı resmen. arkadaşlarının bütün yediği haltları biliyordum her şeyi anlatırdı kız o huyunu bildiğimden ben hiçbir şeyimi paylaşmazdım.
neyse eski eşimde bana ekran görüntüsünü atıp 'x neden y'ye bunu atıyor' diyor bana jfkjlsjfdlkfj dedim ona sorman gerek.
sonra o kıza yazdım uzunca bir mesaj. arkadaşına söyle kendi evliliğine baksın yoksa onun yaptığı gibi kocasını aldattığı adama aldığı kupaya kadar anlatırım kocasına dedim. (bunu o mesaj attığım kız yani ortak arkadaşımız anlatmıştı)
tutuştular tabi ben söyleyeceğimden değil asla söylemezdim zaten. sadece gözlerini korkutmak ve onların anladığı dilden konuşmak istedim. yani bu fotoğrafı atan kız kayınvalidesini fake hesap açarak kandırıp, kadının nude fotoğraflarını ortaya serip ortalığı karıştırmış bir kız öyle söyleyeyim anlarsınız

kendi aile meseleleri bitti milletinkine sarıyorlar.
çok uzattım.
siz karışmamalıydınız. ekran görüntüsü alıp kocanıza falan atmak çok manasız. annem eskiden milletin karısını kızını arabalarda öpüşürken görürdü kimseye bir şey söylemezdi. ben de ondan böyle gördüm asla bulaşmam herkes kendinden sorumludur.
sonuçta fotoğraf ortada ortaya çıkınca ne olmasını bekliyordunuz? yarın bi gün barışırlar olan size olur