• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu fotoğraf eşcinselliği mi çağrıştırıyor? -2-

eşcinselliği mi çağrıştıyor?

• evet

OY: 24 49,0%
  • hayır

OY: 25 51,0%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Bu arkadaşının hiç erkek arkadaşı olmuş mu?
Eşcinsel birilerinin karşı cinsle ilişkisi olabilir de en azından onunla ilgili konuşmasından, yanında hareketlerinden bile anlaşılır senin açından.
Erkeklerle ilgili genel fikrinden de uyanabilirsin..

Bu arkadaşının hiç erkek arkadaşı olmuş mu?
Eşcinsel birilerinin karşı cinsle ilişkisi olabilir de en azından onunla ilgili konuşmasından, yanında hareketlerinden bile anlaşılır senin açından.
Erkeklerle ilgili genel fikrinden de uyanabilirsin..
şu an hayatında biri yok,o tarz konulara da hiç girmedik açıkçası

Sanatsal bir fotoğraf hissi uyandırmıştı bende başta ama ilk konunuza bakarak çağrıştırdı evet.

Bi ton yorum yazılmış ee nolmus gayse sana ne lezse sana ne vs.. Yani konu sahibi diyor ki bu 8 yaş büyük bayan arkadaş lezbiyen de bana mı yürüyor??? Bu kadar basit.
Oy zekanizi taktir ettim..nede guzel analiz ettiniz konuyu bir cirpida..
Bende konuyu okuduğum andan beri dusun düşün islerime konsantre olamamistim..

Hımm Türkçe İngilizce karışık yazarım diyorsun yani. Peki..
Öyle birşey demiyorum ancak konuşma dilimize yerleşmiş ingilizce kelimeler de var ve bunu kullanırken anlamını bilerek kullanıyorum diyorum. Ne diye durup dururken tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsunuz çok merak ettim?

Öyle birşey demiyorum ancak konuşma dilimize yerleşmiş ingilizce kelimeler de var ve bunu kullanırken anlamını bilerek kullanıyorum diyorum. Ne diye durup dururken tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsunuz çok merak ettim?

Hangi cümlem tartışma içeriyor anlamadım? Ben gayet normal bir üslubla yazdım..

Oy zekanizi taktir ettim..nede guzel analiz ettiniz konuyu bir cirpida..
Bende konuyu okuduğum andan beri dusun düşün islerime konsantre olamamistim..
İroni yapmasını da bilirmiş..bravo. Bu parlak zekânı yaptığım yorumun asıl maksadını çözmekte kullanmaman ziyadesiyle yazık olmuş. Yani demiştim ki konunun içeriğini bal gibi de anladığınız halde niye yokuş yapıyorsunuz? Konuyu niye dallandırıp budaklandırıyorsunuz? Niye yoruyorsunuz?

İroni yapmasını da bilirmiş..bravo. Bu parlak zekânı yaptığım yorumun asıl maksadını çözmekte kullanmaman ziyadesiyle yazık olmuş. Yani demiştim ki konunun içeriğini bal gibi de anladığınız halde niye yokuş yapıyorsunuz? Konuyu niye dallandırıp budaklandırıyorsunuz? Niye yoruyorsunuz?
Ay sagol tatlim ya..belkide gercekten maksadini cozdugum icin yaptim o yorumu anlamamissin demek..bunu yazdim ki yazik olmuş diye düşünerek kendini bosuna heder etme diye..
Konu yokusa filan surulmedi.gayet net olarak ayni seyi birdaha yazayim madem..
Escinsel olmasi yada olmamasi sorun olmamali..arkadas arkadastir..
Konu sahibine yürüdüğünü yazmissin ama ben kendisinden böyle bir aciklama gormedim..
Bu arada medenice tartisabilen seviyeli insanlara hayranim belirteyim dedim)

Back
X