- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an hayatında biri yok,o tarz konulara da hiç girmedik açıkçasıBu arkadaşının hiç erkek arkadaşı olmuş mu?
Eşcinsel birilerinin karşı cinsle ilişkisi olabilir de en azından onunla ilgili konuşmasından, yanında hareketlerinden bile anlaşılır senin açından.
Erkeklerle ilgili genel fikrinden de uyanabilirsin..
Oy zekanizi taktir ettim..nede guzel analiz ettiniz konuyu bir cirpida..Bi ton yorum yazılmış ee nolmus gayse sana ne lezse sana ne vs.. Yani konu sahibi diyor ki bu 8 yaş büyük bayan arkadaş lezbiyen de bana mı yürüyor??? Bu kadar basit.
Öyle birşey demiyorum ancak konuşma dilimize yerleşmiş ingilizce kelimeler de var ve bunu kullanırken anlamını bilerek kullanıyorum diyorum. Ne diye durup dururken tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsunuz çok merak ettim?Hımm Türkçe İngilizce karışık yazarım diyorsun yani. Peki..
Öyle birşey demiyorum ancak konuşma dilimize yerleşmiş ingilizce kelimeler de var ve bunu kullanırken anlamını bilerek kullanıyorum diyorum. Ne diye durup dururken tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsunuz çok merak ettim?
PekiHangi cümlem tartışma içeriyor anlamadım? Ben gayet normal bir üslubla yazdım..
İroni yapmasını da bilirmiş..bravo. Bu parlak zekânı yaptığım yorumun asıl maksadını çözmekte kullanmaman ziyadesiyle yazık olmuş. Yani demiştim ki konunun içeriğini bal gibi de anladığınız halde niye yokuş yapıyorsunuz? Konuyu niye dallandırıp budaklandırıyorsunuz? Niye yoruyorsunuz?Oy zekanizi taktir ettim..nede guzel analiz ettiniz konuyu bir cirpida..
Bende konuyu okuduğum andan beri dusun düşün islerime konsantre olamamistim..
Ay sagol tatlim ya..belkide gercekten maksadini cozdugum icin yaptim o yorumu anlamamissin demek..bunu yazdim ki yazik olmuş diye düşünerek kendini bosuna heder etme diye..İroni yapmasını da bilirmiş..bravo. Bu parlak zekânı yaptığım yorumun asıl maksadını çözmekte kullanmaman ziyadesiyle yazık olmuş. Yani demiştim ki konunun içeriğini bal gibi de anladığınız halde niye yokuş yapıyorsunuz? Konuyu niye dallandırıp budaklandırıyorsunuz? Niye yoruyorsunuz?
sadece fotoğrafa değil,fotoğrafı içeren listenin adına sen ve ben demesi,ve daha önceki konumu da okusaydınız anlardınızUfacik bir resime takilan insanda var bi sorun bence.
evet bence de öyle,ama sen ve ben diye yazması irrite etti arkadaşlarımı da galibaBı kadın bi erkek eline benzettim ben
ikisi de değil :) diğer konumu okudunuz mu? tekrar aynı şeyleri yazmak istemedim.sen bir arastırmamı yapıyoraun . yoksa hastalık mı var
bırak eski konuyu okumayı, sırf başlıktan yorum yapan insanlar gördüm ben, konuyu bile okumaya üşenip.. o yüzden çoğu kişi anlamadıikisi de değil :) diğer konumu okudunuz mu? tekrar aynı şeyleri yazmak istemedim.
Himmm dogrudur.okumadigim icin bilemem ama ilk bakista oyle birsey cagristirmadi resim banasadece fotoğrafa değil,fotoğrafı içeren listenin adına sen ve ben demesi,ve daha önceki konumu da okusaydınız anlardınız
evet cidden öyle oldubırak eski konuyu okumayı, sırf başlıktan yorum yapan insanlar gördüm ben, konuyu bile okumaya üşenip.. o yüzden çoğu kişi anlamadı