• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu fotoğraf eşcinselliği mi çağrıştırıyor? -2-

eşcinselliği mi çağrıştıyor?

• evet

OY: 24 49,0%
  • hayır

OY: 25 51,0%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Bunu direkt söyleyerek elbette.
"Arkadaşlar bizi çift sanıyolla biliyor musun?" diye duruma gülerek üstünden girseniz konuya, hem ondan yana bir durum varsa dökme fırsatını yumuşak şekilde sağlarsınız, yoksa da dikkat etmesini sağlarsınız.
Bu hali esprileştirip anlatın bence. Çözüm burada.
evet öyle yapacağım.
o zaman öyle duruyor yani kendi kendime alınmadım,siz de olsanız böyle anlardınız yani

evet öyle yapacağım.
o zaman öyle duruyor yani kendi kendime alınmadım,siz de olsanız böyle anlardınız yani

Dışarıdan nasıl göründüğü gelinip bana söylense, belli bir noktaya kadar da tanıyorsam kendini ancak, sen gibi ikileme düşebilirdim diyebilirim. Baştan aklıma gelmezdi.

üçüncüyü kaldıramayacağım galiba çünkü bizi sevgili sanan arkadaşlarım olmuş nasıl düzelteceğim bu durumu hasarsız onu düşünüyorum

sormadan önce emin olmak istedim biraz,ya yanlış anladıysam saçma ve utanç verici olabilir diye.

Daha ne olsun emin olmanız için
Millet sizi sevgili saniyormus biz burda parlak ve heryerde çekilebilen zeminde yorum yapıyoruz bizzat yaşayan sizsiniz
Dedikodu var hissiyat var görsel mesajlar var daha ne olsun

Dışarıdan nasıl göründüğü gelinip bana söylense, sen gibi ikileme düşebilirdim diyebilirim. Baştan aklıma gelmezdi.
bende hep öyle oldu. garipsemiyorum ya da umursamıyorum sonra arkadaşlarım yazınca sıkıntı oluşuyor ben mi anlamıyorum safım diye

Çok saplantılı davranmıyor musunuz eşcinsellik konusunda? Sizin attığınız fotoğraf feminist etiketlerle paylaşılmış hep. Birlikte güçlüyüz'ler 8 mart kutlama mesajları vs.

Bu fotoğraf kimseye asla eşcinselliği çağrıştırmaz diye bir durum yok ama size herşeyin eşcinselliği çağrıştırıyor olması çok saçma.

Daha ne olsun emin olmanız için
Millet sizi sevgili saniyormus biz burda parlak ve heryerde çekilebilen zeminde yorum yapıyoruz bizzat yaşayan sizsiniz
Dedikodu var hissiyat var görsel mesajlar var daha ne olsun
millet dediğimiz onu tanımayan sadece benim 2 arkadaşım.
bunu dediğimde haklıysam zaten arkadaşlığımız bitecek,haksızsam da bitecek şakayla karışık ima etsem de. uzaklaşırız yani haksızsam

Çok saplantılı davranmıyor musunuz eşcinsellik konusunda? Sizin attığınız fotoğraf feminist etiketlerle paylaşılmış hep. Birlikte güçlüyüz'ler 8 mart kutlama mesajları vs.

Bu fotoğraf kimseye asla eşcinselliği çağrıştırmaz diye bir durum yok ama size herşeyin eşcinselliği çağrıştırıyor olması çok saçma.
bakın yazdıklarımı okumuyor musunuz
bende hep öyle oldu. garipsemiyorum ya da umursamıyorum sonra arkadaşlarım yazınca sıkıntı oluşuyor ben mi anlamıyorum safım diye
bana çağrıştırmıyor takmıyorum ilk. arkadaşlarım yazdığı için buraya gelip konu açtım,neyse

millet dediğimiz onu tanımayan sadece benim 2 arkadaşım.
bunu dediğimde haklıysam zaten arkadaşlığımız bitecek,haksızsam da bitecek şakayla karışık ima etsem de. uzaklaşırız yani haksızsam
İki seferdir size liste hazırlıyor sen ve ben diye
İlk konuda kapak resmini ben biliyordum sanat resmi diye hadi neyse dedik ama iki kez üst üste olunca benzer şey ... Tereddute gerek yok şuan bariz yani...

Kapak resimlerini de arasan bulamazsın değişik değişik mesajlar içeren

yine bende sıkıntı var gibi hissettim. oylama da %50 zaten. ben takmışım gibi yazıyorsunuz ve umarım böyle düşünenler haklıdır

İki seferdir size liste hazırlıyor sen ve ben diye
İlk konuda kapak resmini ben biliyordum sanat resmi diye hadi neyse dedik ama iki kez üst üste olunca benzer şey ... Tereddute gerek yok şuan bariz yani...

Kapak resimlerini de arasan bulamazsın değişik değişik mesajlar içeren
evet

Bu durumlar biraz da his meselesidir
Normalde benim en yakın kız arkadaşım bana böyle resim gonderse aklıma bile gelmez
Geliyorsa aklıma birşeyler kondurabiliyorsam hissediyorum demektir

Çok net şekilde benim arkadaşım iyi tanırım asla öyle bir durum yok diyemiyorsaniz var demek ki birşey

Mesafe koyun derim

Bu durumlar biraz da his meselesidir
Normalde benim en yakın kız arkadaşım bana böyle resim gonderse aklıma bile gelmez
Geliyorsa aklıma birşeyler kondurabiliyorsam hissediyorum demektir

Çok net şekilde benim arkadaşım iyi tanırım asla öyle bir durum yok diyemiyorsaniz var demek ki birşey

Mesafe koyun derim
en yakın arkadaşımı düşününce benim de aklıma gelmez. ama bu arkadaşım en yakın statümde değil,sadece ortak ilgi alanları,zevkler vs den oluşmuş kültürel bir arkadaşlık diyelim.
arada 8 yaş da olunca çat diye soramıyorum.
ve his oluşamıyor dediğim gibi,anlayamıyorum o yüzden

en yakın arkadaşımı düşününce benim de aklıma gelmez. ama bu arkadaşım en yakın statümde değil,sadece ortak ilgi alanları,zevkler vs den oluşmuş kültürel bir arkadaşlık diyelim.
arada 8 yaş da olunca çat diye soramıyorum.
ve his oluşamıyor dediğim gibi,anlayamıyorum o yüzden
Böyle bir şüphe duyduğunuz kişiyle arkadaşlık etmeniz doğru değil
Velev ki yanlış anladınız diyelim
Onunla ilgili böyle bir supheniz bı kere oluştu sonuçta
En iyisi görüşmeyi kesmeniz olur

Back
X