Bu evlilik nereye gidiyor

Noktasına virgülüne bile katılıyorum…

Bence kayinvalideniz iyi biri ise onla konusun ama öncesinde şom bor eşiniz ile düzgün açık şekilde konuşun yanaşmayan kayinvalidenizle konuşun hatayı sizde aramasınlar

Bu yaşta evlenince böyle oluyor sanırım. 23 yaşında ne torunu? Kim size baskı yapıp gel kızım doktora gidelim diyebilir ki. 1.5 senede torun torun diye yanmışlar.
Ne diyeceksiniz annesine? "Oğlunuz benimle birlikte olmuyor, ondan olmuyor çocuk." İstemiyoruz de geç yani. Eşinle haledeceksiniz bunu.
Cidden üzücü. 23 yaşında düşündüğünüz şeylere bakın. Eşinizin muhtemelen iktidarsızlık sorunu var.

Anladım teşekkürler

Sen şaka mısın?
Oğlunuz ilişkiye girmiyor ne torunu sorup duruyorsunuz bana tek başıma yapacak değilim deyin.
Sakın çocuk düşünmeyin ayrıca cinsellik olmayan evlilik yürümüyor.

ay cok afedersiniz ama, hic mi sevgililik doneminiz olmadi? opusup koklasmadiniz mi?

Genç ve yeni evli birisi için normal değil, ilk zamanlar ayda bir olan ilişkinin sonrasını düşünemiyorum

Hiç normal değil, hem de hiç. Afedersiniz nispet olarak söylemiyorum. Biz ilk haftamızda yaşamışızdır, sizin 1,5 yılda yaptığınızı.

Annenizin de kayınvalidenizin de çok saçma düşünceleri var. Çocuk da çocuk diye tutturmuşlar. Sanki çocuk doğunca evlilik mükemmel olacakmış gibi. Ben evli değilim ama gerek burada gerek çevrede gördüğüm kadarıyla normal bir evlilikte bile çocuğun sorumlulukları bireyleri zorlarken sizin zaten halihazırda cinsellik sorununuz varken bu sorunu çözmeden çocuk istemek ne kadar mantıklı? Yaşınız da üstelik küçük, 23 çok genç bir yaş neden bu kadar acele ediyorsunuz? Baskıdan dolayı diyorsunuz o zaman baskıları geri puskurtun. Hayata bir kere geliyoruz ve bu hayatı ne annenizin ne kv ne başka birinin baskıları üzerine inşa etmeyin. Cinsellik konusunda da ailelere açmak yerine alıp eşinizi karşınıza konuşun açık açık. Buradaki bazı üyelerin uyardığı gibi çevreniz eğer gelinin ateşi başına vurmuş gibi zeka belirtisi olmayan yorumlar yaparsa da dikkate almayın. Çocuk istemek kadar cinsellik istemek de çok normal. Eşinizle açıkça konuşun, sorun varsa doktor veya terapiste gidin. Çocuk için değil ama cinsellik sorununu çözmek için. Umarım çözülür bu sorunlarınız.

1.5 sene içerisinde toplam 15 kez mi oldu yani ?? Çok enteresan

1,5 senede 15 nedir ya kendinize bunu mu reva görüyorsunuz? 1 haftada 15 oluyordu biz yeni evliyken

Aynen benimde çocuk için erken oldugu yönünde düşüncelerim var ama artık o kadar baskı varki üzerimde biz evlendigimizde bayrama 1 hafta vardı kayınvalideme gittim ve bana dedi hamile misin korunma demeye
ailen beni sıkıştırıyor bende sorun var sanıyor, kusura bakma bu durumu annene iletmem lazım diyin bence

Eşini karşına al net ve kesin dille, ya bu iş düzelir yada yollarımız ayrılır de, ona zaman ver baktınki verdiğin zamana kadar bir düzelme bir gayret olmadı o zaman tavrını gösterme zamanı gelmiştir…
Eğer böyle devam edersen eriyip gidersin ilerdede çok pişman olursun, şuan senin en güzel yılların böyle geçmesine müsade etme…

sizin ısrarınız da olmasa, iadeli taahütlü geri dönecektiniz hayatta kaldığınız yere desenize.

Ben bu konuyu anneme açtım annemde damat diye çok fazla birşey diyemiyorum diyor tüp bebek yaptırın gitsin tedavi olsun gibisinden şeylerle oda benim zihnimi mahfediyor yani rabbim kimseyi bu durumda koymasın
Sen konuyu açalı çok olmuş ama ben yine de yazayım. Kimseye ayrıntı vermen gerekmeden boşanabilirsin. Ben çocuk istiyorum o tedaviye yanaşmıyor, ben ömür boyu bu adamı eyleyerek yaşamak istemiyorum, boşanacağım de. Kimsenin onu ikna etmesine de kulak asma. azıcık özgüvenin varsa bunu başarman çok zor değil. Çalışmıyorsan bir işe gir ki kimsenin senin üzerinde söz hakkı kalmasın.

Çocuk yapmakla sadece adamın eline seni yalancı çıkaracak bir koz vermiş olursun. Bir şekilde korun ki kazayla hamile kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…