- 15 Mart 2019
- 1.275
- 4.068
-
- Konu Sahibi Kimseduymaz
Sakın çocuk düşünme.
Normal bir ilişki varken bile gebelik, doğum, lohusalık, hormonlar derken cimsellik sekteye uğruyor.
Oturmamış bir ilişki.
Evlilik cinsellikle bir bütündür.
Yaşın çok genç.
Elinde çocuk varken boşanmak çok daha zor olur.
Bu boşanma sebebi değil derlerse bu tam da bir boşanma sebebi. Hatta bazı insanlar sebebin ayrıntısını öğrenince kadını azgın olmakla bile suçlayabiliyorlar sakın o manipülasyonlara gelmeyin.
Erkeğin bu noktada kusurlu olması İslam fıkhında da medeni hukuk anlamında da sizi haklı çıkarır.
Doktora gitse de düzelmez onu da söyleyim. Düzelmesini isteyen adam sana laf söyletmeden çoktan giderdi.
Anasından korkar bunlar ciddi ciddi soyle ..Ben bu konuyu anneme açtım annemde damat diye çok fazla birşey diyemiyorum diyor tüp bebek yaptırın gitsin tedavi olsun gibisinden şeylerle oda benim zihnimi mahfediyor yani rabbim kimseyi bu durumda koymasın
Bence kayinvalideniz iyi biri ise onla konusun ama öncesinde şom bor eşiniz ile düzgün açık şekilde konuşun yanaşmayan kayinvalidenizle konuşun hatayı sizde aramasınlarYani neden çocuk olmuyor diye sorular hali ile fazlalaşıyor kayınvalixem gel kızım doktora gidelim dedi ben 2 özel hastanedende tüm testlerimi yaptırdım ama kendisi hep erteliyor acaba bu konuyu ailesine açmalımıyım
Ya nereden başlanır bilmiyorum ama o kadar bunaldımki artık sinirlerim yıpranıyor lütfen bana fikir verirmisiniz
Ben bir buçuk yıllık evliyim 23 yaşındayım pandemi gelinim yani evlendigimiz günü kendime göre degil dügün salonuna göre ayarlamıştık eşim 28 yaşında ben evlenicegim sabah regli oldum bunu ona söyledim de normal bir erkek azda olsa üzülür diye düşünüyorum olabilir dedi sadece ve o gece hiç birşey olmadı üzerinden bir hafta geçti ve hala birşey olmadı biz yeni evliyiz eşime dedimde ben çok yoruluyorum işte diyor hani beyazeşyacıda satış yapıyor o kadar yorucu bir iş dahi degil ailesi torun istiyor diyemiyorum ki oglunuzun ilişki yaşadığı yokki torunuz olsun bir buçuk yıllık evliyim belki 15 falan anca oda emin olun benim zorumla sizce ben söylemeli miyim lütfen yardımcı olurmusunuz
Anladım teşekkürlerBu yaşta evlenince böyle oluyor sanırım. 23 yaşında ne torunu? Kim size baskı yapıp gel kızım doktora gidelim diyebilir ki. 1.5 senede torun torun diye yanmışlar.
Ne diyeceksiniz annesine? "Oğlunuz benimle birlikte olmuyor, ondan olmuyor çocuk."İstemiyoruz de geç yani. Eşinle haledeceksiniz bunu.
Cidden üzücü. 23 yaşında düşündüğünüz şeylere bakın. Eşinizin muhtemelen iktidarsızlık sorunu var.
Sen şaka mısın?Yani neden çocuk olmuyor diye sorular hali ile fazlalaşıyor kayınvalixem gel kızım doktora gidelim dedi ben 2 özel hastanedende tüm testlerimi yaptırdım ama kendisi hep erteliyor acaba bu konuyu ailesine açmalımıyım
1.5 sene içerisinde toplam 15 kez mi oldu yani ?? Çok enteresanYa nereden başlanır bilmiyorum ama o kadar bunaldımki artık sinirlerim yıpranıyor lütfen bana fikir verirmisiniz
Ben bir buçuk yıllık evliyim 23 yaşındayım pandemi gelinim yani evlendigimiz günü kendime göre degil dügün salonuna göre ayarlamıştık eşim 28 yaşında ben evlenicegim sabah regli oldum bunu ona söyledim de normal bir erkek azda olsa üzülür diye düşünüyorum olabilir dedi sadece ve o gece hiç birşey olmadı üzerinden bir hafta geçti ve hala birşey olmadı biz yeni evliyiz eşime dedimde ben çok yoruluyorum işte diyor hani beyazeşyacıda satış yapıyor o kadar yorucu bir iş dahi degil ailesi torun istiyor diyemiyorum ki oglunuzun ilişki yaşadığı yokki torunuz olsun bir buçuk yıllık evliyim belki 15 falan anca oda emin olun benim zorumla sizce ben söylemeli miyim lütfen yardımcı olurmusunuz
1,5 senede 15 nedir ya kendinize bunu mu reva görüyorsunuz? 1 haftada 15 oluyordu biz yeni evliykenYa nereden başlanır bilmiyorum ama o kadar bunaldımki artık sinirlerim yıpranıyor lütfen bana fikir verirmisiniz
1,5 senede 15 nedir ya kendinize bunu mu reva görüyorsunuz? 1 haftada 15 oluyordu biz yeni evliyken
ailen beni sıkıştırıyor bende sorun var sanıyor, kusura bakma bu durumu annene iletmem lazım diyin benceAynen benimde çocuk için erken oldugu yönünde düşüncelerim var ama artık o kadar baskı varki üzerimde biz evlendigimizde bayrama 1 hafta vardı kayınvalideme gittim ve bana dedi hamile misin korunma demeye
Sen konuyu açalı çok olmuş ama ben yine de yazayım. Kimseye ayrıntı vermen gerekmeden boşanabilirsin. Ben çocuk istiyorum o tedaviye yanaşmıyor, ben ömür boyu bu adamı eyleyerek yaşamak istemiyorum, boşanacağım de. Kimsenin onu ikna etmesine de kulak asma. azıcık özgüvenin varsa bunu başarman çok zor değil. Çalışmıyorsan bir işe gir ki kimsenin senin üzerinde söz hakkı kalmasın.Ben bu konuyu anneme açtım annemde damat diye çok fazla birşey diyemiyorum diyor tüp bebek yaptırın gitsin tedavi olsun gibisinden şeylerle oda benim zihnimi mahfediyor yani rabbim kimseyi bu durumda koymasın