Bu evlilik nereye gidiyor

Ailesine açmadan önce kendi aranızda halletmemiz gerekiyor.Aileyi karıştırmayın bence,hem ne bu acele çocuk için?
Aynen benimde çocuk için erken oldugu yönünde düşüncelerim var ama artık o kadar baskı varki üzerimde biz evlendigimizde bayrama 1 hafta vardı kayınvalideme gittim ve bana dedi hamile misin korunma demeye

Sorun çözülürmü bilmiyorum eşimle konuşunca beni anlar gibi oluyor taki hemen geçiyor

Aynen benimde çocuk için erken oldugu yönünde düşüncelerim var ama artık o kadar baskı varki üzerimde biz evlendigimizde bayrama 1 hafta vardı kayınvalideme gittim ve bana dedi hamile misin korunma demeye
Bakın kimse istiyor diye çocuk doğurmak zorunda değilsiniz.
Birincisi kayınvalidenize bunu anlamasını sağlayın.

Sonrada eşinizle bu problemi çözün. Daha 23 yaşındasınız zaten aceleniz ne

Lütfen sorun çözülmeden böyle birşeye girişmeyin,baskı ne demek?Baskı her zaman olur,herşeyden önce kendinizi düşünün.

Edepsiz kadin kusura bakmayın.. sizi kolunuza tutup götürürken oglunu gotur kv hanim demediniz mi. .
Bu devam ederse ailene açılacağını seni sıkıştırıp durduklarını söyleyin.
Ben bu konuyu anneme açtım annemde damat diye çok fazla birşey diyemiyorum diyor tüp bebek yaptırın gitsin tedavi olsun gibisinden şeylerle oda benim zihnimi mahfediyor yani rabbim kimseyi bu durumda koymasın

Sakın çocuk düşünme.
Normal bir ilişki varken bile gebelik, doğum, lohusalık, hormonlar derken cinsellik sekteye uğruyor.
Oturmamış bir ilişki.
Evlilik cinsellikle bir bütündür.
Yaşın çok genç.
Elinde çocuk varken boşanmak çok daha zor olur.
Bu boşanma sebebi değil derlerse bu tam da bir boşanma sebebi. Hatta bazı insanlar sebebin ayrıntısını öğrenince kadını azgın olmakla bile suçlayabiliyorlar sakın o manipülasyonlara gelmeyin.
Erkeğin bu noktada kusurlu olması İslam fıkhında da medeni hukuk anlamında da sizi haklı çıkarır.
Doktora gitse de düzelmez onu da söyleyim. Düzelmesini isteyen adam sana laf söyletmeden çoktan giderdi.

Son düzenleme:
Haklısınız

Kayınvalidem bana böyle bir şey dese benimle ilgili bir sıkıntı yok.
Bunu biliyorum oğlunun gitmesi gerekiyor derdim.
Dik durun.
Siz kara bir şey yapmıyorsunuz ki aklayasınız kendiniz.

Kayınvalidem bana böyle bir şey dese benimle ilgili bir sıkıntı yok.
Bunu biliyorum oğlunun gitmesi gerekiyor derdim.
Dik durun.
Siz kara bir şey yapmıyorsunuz ki aklayasınız kendiniz.
Ben kayın valide me çok küçük bir sonumuzu söylemiştim ve hemen ogluna söylemiş çok büyümesinden endişe ediyorum

Ben bu konuyu anneme açtım annemde damat diye çok fazla birşey diyemiyorum diyor tüp bebek yaptırın gitsin tedavi olsun gibisinden şeylerle oda benim zihnimi mahfediyor yani rabbim kimseyi bu durumda koymasın

Tüp bebek ne alaka.
Çocukla ilgili sıkıntıdan önce cinsel ilişkinin olmadığı evlilik mi olur. Hem de daha en başındayken. Çocuk falan düşünmeyin. Kendinizi ailelerin bu çocuk düşüncesinden ve baskısından koruyun.
Ola ki bir cinsellik yaşarsanız da korunma yöntemlerini sıkı sıkıya kontrol edin.

Anladım iyiki varsınız çok teşekkür ederim

Ben kayın valide me çok küçük bir sonumuzu söylemiştim ve hemen ogluna söylemiş çok büyümesinden endişe ediyorum

Büyüsün.
Zaten çok büyük bir mevzu.
Siz eşinle nasıl tanıştınız?
Adam normalde sarılıp öpüyor mu?
15 kez dediğin ilişki sadece evliliğin ilk haftasında bile olacak bir miktar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…