Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de kimlik onun değil, gerçek kimlik sahibi kimliğim kayboldu dememiş mi 1,5 yıl boyunca?valla o kadar resmi iş yaptırmış kimsede fark etmemiş
kimlikteki fotoyu değiştirmiş, soğuk damga falan bozulmaz mı, valla benim bu kadar entrikaya aklım ermedi Mune, pembe dizilerde böyle entrika yokİyi de kimlik onun değil, gerçek kimlik sahibi kimliğim kayboldu dememiş mi 1,5 yıl boyunca?
Benim bildiğim kimlik kaybolduğunda emniyete gidip tutanak tutturuyorsun, o tutanakla nüfus memurluğuna gidip yeni kimlik çıkarıyorsun.
Hadi kimliğin gerçek sahibi prosedürleri yerine getirdi, çağımız interaktif çağı, neden resmi kurum kuruluşlara kimlik kayıp/çalıntı bilgileri gitmiyor?
İnsanlar resmi kurumların bu tip ihmalleri yüzünden mağdur oluyor, kiminin üzerine işyeri açıyorlar, kredi çekiyorlar, adam sonra mahkeme mahkeme dolaşıyor.
Çözümü de basit aslında kimlik üzerlerine kod gibi birşey koysalar, kayıp/çalıntı durumunda o kodla kimlik kullanılamaz olsa tamamdır, kredi kartı mantığı yani...
ilk evlilğini istemeden yapmışmış, 5 çocukta istemeden yanlışlıkla oldu herhalde![]()
Yok artık ya bu nasıl bir olay Allah aşkına 1.5 sene hiç mi fark etmez 2 kadın da. Tek suçlu bu adam değil ki saymakla bitmez. Devlet başta bir kere. Yeni kızın ailesi hiç mi araştırmadı etmedi adamın ailesini.Bi de adam evine 6 gün gitmiyor 1,5 sene boyunca her hafta eşi de kıllanmıyor bu durumdan kesin 5 çocuğumun babası diyordur. Ben yeni kıza üzüldüm, film gibi hakkaten kızın ne suçu günahı vardı. Güya sevmiş adam da madem sevdin bi dürüst ol de ki evliyim çok seviyorum ama boşanırım zaten sevse 7 aylık kadını dövmezdi de neyse olan kızcağıza olmuş
Gel de çık işin içinden ama güldüm bayağı yalan yok![]()
Her şekilde ilk eşinin de çaresiz olduğu belli zaten tehdit etmese bile gıkını çıkaramıyordur. Yazık ya 2 kadının da hayatını mahvettivalla normalde millet iyice araştırıp kız veriyo
hatta GBT sine bile baktırıyolar
onlar da ihmal etmiş aslında
bu zamanda nasıl güveniyolar ki insanlara
asıl eşini de tehdit etmiş korkutmuş olabilir bence
baksana şiddet kullanan biri yeni karısına da seni öldürürüm demiş darp etmiş
"SAHTE ANNE, BABA VE KARDEŞLE KIZ İSTEDİ DÜĞÜN YAPTI"
Resmi nikah yaptırdıktan sonra ise genç kız Ahmet Ç.’den ailesini gönderip kendisini istetmesini talep etti. Ahmet Ç. sahte anne, baba ve kardeş bulup genç kızı istemeye gitti.
Görevli, "Sizin isminiz İsmail Taş değil mi? Kimlik numaranız, telefon numaranız bu değil mi?" diye sorunca Taş, "Evet o kişi benim ama benim resmi nikahım yok. Üstelik eşim hamile değil" diyerek telefonu kapattı.