• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik çok uzun surmeyecek sanırım:(

ailenizin nakite ihtiyacı olduğunu söyleyip parayı ailenize verin eviniz satılıp yeni ev alacağınız zaman parayı size tekrar vereceklerini söyleyin. eşinizin ailesi baya gurursuzmuş.

eşinizde gururluyum ayağı yapıp ayrı bir gurursuzuk sergiliyo. ailesine karımın ailesi kızları borç ödeyip sıkıntı çemesin diye bu parayı verdi. rahatça eşimi yaşatmak varken abimin kredisi içinmi sıkıntıya sokucam diye düşünsydi ozaman gururlu biri olurdu. anne babanın çocuklarına maddi desteğini anlarımda geri dönüşümsüz kardeş desteğini anlamam. paranın hesabını yapmanız gerekmeyecek kadar iyi olur maddi durumunuz amenna.
ama ev alırken bile ailn yardım etmiş pes doğrusu. gerçi bu erkek milletinin hepsi böyle tv de dizilerde izledikleri kadar biliyolar gururu.

Paran varsa yandın bu devirde.

Üzerine hayal kuran çok oluyo.

O yüzden her zaman az olsun, geçinebilecek kadar param olsun fazlasında gözüm yok niyetiyle bakmışımdır hayata.

Benimde daha birkaç aylık evliyken ailemin taktığı son kalan bileziğime kaynanam göz dikmişti.

Bende değil annemler de duruyor o bileziğim, veremem demiştim.

Sende bence, ailemde duruyor o para onların parasıydı zaten veremeyiz de, sakın verme canım.

Nasıl rahatlıktır bu çözemedim.

Adamlar baktılarki siz her ev almanızda destek oluyor ailen diyordur arada diğer oğlumuzuda çıkaralım ne olsa gene onlara ev alırlar diye düşünüyorlar bence :27: aklını başına la ve sakın senin ailenin parası ile sakın sakın kayın biraderine asla ev alması için kendi paranı verme ailen sizi düşünüp yardım etmişler çok güzel ama kusura bakmada eşinin ailesinin gözü açmış açki ne aç veriren kendini ve aileni enayi konumuna düşürürsün...... :37:

para siz kullanana kadar kendi ailende kalsın...
böyle giderse senin elinde kalmayacağı çok açık..
eşinle bu konuyu konuşup mutlaka bi karara varın..
kimse sizin paranıza güvenerek bişey yapmasın...

kAYINPEDERİN VERDİĞİ PARAYI İADE EDİN DİYEN ARKADAŞLARA KATILMIYORUM. SİZE VERDİĞİ PAYI ALIP KAYININA EV ALACAK. O ZAMAN YİNE HAKSIZLIK OLMUŞ OLACAK.

midem bulandı.. nasıl bir yüzsüzlük, çıkarcılıktır bu..

Çok hata etmişsiniz bu devirde el oğluna para yedirilmez.

Anladığım kadarıyla ev siz nikahlanmadan önce alındı.. Şimdi Allah korusun boşansanız evin yarısı sizin üzerinize de olmayacak..Nasıl ıspatlayacaksınız 10 senelik kredinin kalan 8 senesinin aileniz tarafından ödendiğini?

Eşinize de pes.. Hiç mi yüzü kızarmayacak ailenize karşı?

Offf içim sıkıldı okurken.Kayınpederiniz ne kadarda kendini akıl küpü sanıyor.Yahu ben gerçekten bazı insanları anlamıyorum kayınpederiniz modelinden bende de var ve inanın görüşmemek en güzeli.Hem evlenirken hiçbir yardımları olmadı hem de sürekli başkalarıyla herşeyimizi kıyasladılar.Aman hele isimiz dusmesin borclu cikariz herzaman.Arkadasim geri verin parayi ailenize ev alacaginiz zaman geri istersiniz.Bir daha da hicbir olayinizi paranizi pulunuzu soylemeyin.Esinizin burda babasina size ne o esimin parasi demesi lazim ama o da diyemiyor.Valla Allah yardimciniz olsun gercekten can sikan bir durum.

Back