• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik adam olur mu sizce ?

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.378
15.833
298
Slm arkadaşlar,
Eşimle bir yıl ayrı Şehirlerde geçirdik Tanıma Dönemimizi ve öyle evlendik.Hiç güven sorunum yoktu.Ta ki hamileliğimin 3.ayında cüzdanında prezervatif görünceye kadar.ondan Öncesinde evde iki ayrı vakitte bana ait olmayan,birbirinin aynısı iki ayrı saç gördüm konduramamıştım.Prezervatif olayından sonra takibe aldım kendisini.Telinde bir bayanı erkek adına kaydetmiş oldupunu farkettim,kadını facede buldum.Evdeki o saç telleri o kadınınkiyle aynı.Birkaç kere bu kadını facede arattığını tespit ettim,hadi neyse dedim ilkinde,merak etmiş bakmıştır.Fakat tekrar tekrar arattığını görünce kadını engelledim facesinden.Geçenlerde Facesi açık mutfağa gittiğinde hızlıca baktım kadının adi yine görünüyo,yani engeli kaldırmış.Hepsi üst üste gelince daha fazla içime atamadım,yüz göz olursak da olalım dedim sordum tartıştım hatta.Belli ki geçmişten birisi,aklın kaldıysa evlenin siz ben çekileyim aradan dedim.Ne varmış bunda,çok büyük bir olay mıymış ? O benim facede ne yaptığımı sorguluyor muymuş ?neyse eve misafir geleceğini haber aldık konu kapandı mecbur.
Fakat şöyle bir tezatlık var ki şöyle Söyleyeyim: Telini arada gizlice karıştırırım mesaj fln görmedim hiç,iş yerinden tak diye ararım hep yerinde olur,sosyal medyada kadın yok listelerinde,iş dışında hep evdedir arada bir saatliğine Yürüyüşe çıkar,şüphelenir sudan sebeplerle ararım meşgul rastlamadım hiç.Dolayısıyla kafam Allak bullak..

Önceki konumda da yazmıştım.Hamileliğin o malum 3.ayından beri tartışa tartışa aramızda ne sevgi kaldı ne bişey.Ufak yerden Tartışma çıkarırdı bana kapıyı gösterirdi ben de hamileyim aman lohusayım diye sen git derdim otururdum.Lohusayken kavgaların en şiddetlisini etmiştik ,eşyalarımı toplamaya başlamıştım ama bebeğin uyumayıp hep ağlaması sebebiyle devam edememiştim.ortamdan uzaklaşmak ve düşünmek için ailemin yanına gitmiştim,giderken de döndüğümde ne olacaksa olsun demiştim.
Döneli bir ay oluyo şiddetli kavgamız olmadı ama bana karşı sevgi saygı ilgi yok cinsellik yok gerekçesiyle ayrılmak istediğimi herhangi bişey talep etmeyeceğimi söylemiştim kendisine.Boşanmayı kabul etmedi.Çocuk daha çok küçükmüş istemesek bile katlanmak zorundaymışız!! Mutsuzum ama ben,neyse bebeğimin hatırı için acele etmeyeyim biraz daha oyalanayım dedim.O gün bugün benimle sohbet ediyor cinsellik teklif ediyor ama nasıl af edersiniz bikaç saat önce ilk defa ön sevişmesiz bir ilişkş oldu,açıkçası ben de istemiyorum artık onu.Samimi gelmiyo ve tutku yok.Şüphelerimde haklı miyim haksız mıyım bilemiyorum ama güvenmiyorum artık ve sevmiyorum da..eşyaların tümünü ben aldım daha taksitleri bitmedi.Taşımaya üşeniyorum şeytan diyor ki çantanı koluna tak bebeği al git sıfırdan düzen kur.Bu evlilik sizce bir şansı hak ediyor muydu ?Boğuluyorum.

Uzun oldu özür diliyorum ama eklemek istiyorum :ayrılırsak bebek annede kalıyo belkide bunun için tutmaya Çalışıyor beni..peki ya bu lojmandan 3.5 yıl sonra çıkacağımızda 3 yaşı doldurunca oğlumun velayet durumu ne olur? Bu da ayrı bir soru kafamda :KK43:

Hem saç teli bulmussunuz hem sosyal medya arama durumu var. Saç teli zaten yüzyüze bir gorusmeyi gösteriyor. Aynı kadın mi değil mi bilinmez. Ve eşinizin açıklamaları mantıklı değil.

Eve bayan getirme gibi bir durumu olmuşsa affedilecek pek birşey kalmıyor sanki. Getirmediğine inanıyorsanız,çok çok seviyorsanız, eşiniz de pişmansa denenebilir.

Ya bir de ben senin ne yaptığına karışıyor muyum diyip üste çıkmaya çalışırlar ya ..

Hadi yaptı , yapmadı herşeyi geçelim .. ama artık onunla aynı yatağa bile girmek istemiyorsun , bu başlı başına boşanma sebebi bence ..

Evet bebek sende kalır ama hiç bir şey istemiyorum diyip boşanma .. fazlasını da istemeyebilirsin sen bilirsin ama hakkın neyse onu al ..

Umarım kendin ve evladın için hayırlı kararlar verirsin

Aylarca kendinizi kandırmışsınız.
Bariz aldatmış sizi.
Çocuk küçükse küçük, aldatırken düşünmüş mü de çocuğunu?
Vurun tekmeyi.
Tutun başka bi ev bi gün o işe gidince alın tüm eşyalarınızı yükletin bi kamyonete yeni eve taşıyın adresinizi de bilemesin açın davayı "beni aldattığını biliyorum boşanıyorum senden" diyin. Pislik herif ne hali varsa görsün.

Evde saç teli bulmak nedir yaa ? Sizin evinize kadın mı attı yani. Ki saç oraya havadan gelecek hali yok demekki kadınla yüzyüze görüşülmüş,zaten görüşüyorsa kadınla ekstradan sosyal medyadan eklemesine gerek yok. Kadınla görüşüyorsa cinsellik de yaşanmıştır. Sizinle cinsellik yaşamadığına göre başka biriyle gideriyor ihtiyacını. Bu evlilikte tutunacak dal yok bence , siz de farkındasınız.

Neyazıkki haklısınız :KK43: bu Şüphe bile insani bitiriyor.riskli hamilelikten dolayı ilişki olamamıştı.11 aydır iki defa yaşadık ilkinde boş...süresi uzun oldu şimdikinde kısa.Öncekinin süresinin uzun olması Yakın zamanda bunu yaşamış olma ihtimalini getiriyor aklıma.Olabilir mi ? Çünkü düşünün 11 aydır ilk ilişki idi ?

Adam eve birini getirmiş. Belki de sizin yataağınızda yatmışlar. Bunu nasıl kabul ettiniz? Bana çok garip geldi. Para yerine kendinizi, düştüğünüz durumu düşünün.

Adam eve birini getirmiş. Belki de sizin yataağınızda yatmışlar. Bunu nasıl kabul ettiniz? Bana çok garip geldi. Para yerine kendinizi, düştüğünüz durumu düşünün.
Dedim ya konduramadım onun Öncesinde herhangi bir açığı yoktu.Hala Aklım almıyo acaba diyorum:(

Eger suphelerinizde hakliysaniz bu evlilik zaten bitmiş.
Bence fevri davranmayip biraz salağa yatın, bu arada bolca kanıt toplayın. Sonra da k...daki dona kadar alarak boşanın. Ne demek hicbirsey talep etmiyorum? Sizin kirilan gururunuz, onurunuz bu kadar mi degersiz? Ben eski nisanlima bile dava actim, Allah korusun kocam olsa bitirirdim onu!

Eger suphelerinizde hakliysaniz bu evlilik zaten bitmiş.
Bence fevri davranmayip biraz salağa yatın, bu arada bolca kanıt toplayın. Sonra da k...daki dona kadar alarak boşanın. Ne demek hicbirsey talep etmiyorum? Sizin kirilan gururunuz, onurunuz bu kadar mi degersiz? Ben eski nisanlima bile dava actim, Allah korusun kocam olsa bitirirdim onu!
Şunun için isyemiyorum:zaten bir önceki evliliğinden bir oğlu daha var yüksek nafaka ödüyor ona ve Maaşını kılı kılına idare ediyor bi de benim desteğim olmasına rağmen zor ödüyor Borçlarını şimdi ben de bişeyler istersem icralık olur kesin ve cinnet geçirip Oğluma zarar verirse diye korkuyorum yoksa umrumda değil.

Bu kadar tesadüf bir arada olamaz hetalde aldatılmış görünüyorsunuz , kendinizi güçlü hissettiğiniz ilk anda boşanmalısınız bence.

Şunun için isyemiyorum:zaten bir önceki evliliğinden bir oğlu daha var yüksek nafaka ödüyor ona ve Maaşını kılı kılına idare ediyor bi de benim desteğim olmasına rağmen zor ödüyor Borçlarını şimdi ben de bişeyler istersem icralık olur kesin ve cinnet geçirip Oğluma zarar verirse diye korkuyorum yoksa umrumda değil.
Oglunuza birsey yapamaz.
Bunlari siz degil, o haltlari karistirirken kendi düşünecekti. Borcu varsa var, birakin perişan olsun. Cok sinirleniyorum ben sadakatsizlige

Oglunuza birsey yapamaz.
Bunlari siz degil, o haltlari karistirirken kendi düşünecekti. Borcu varsa var, birakin perişan olsun. Cok sinirleniyorum ben sadakatsizlige
Ben onu zTen düşünmüyorum da iste oğlum tek derdim.Neler duyuyoruz Allah'ından bulsun diyorum şüphelerim doğruysa

Back