• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evliliği nasıl toparlarım

sevgisiz sevgili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
57
19
3
Merhaba sıkıntılarımı anlatıcağım bi arkadasım büyüğüm olmadığı için size danışmak istedim. Ben yeni evliyim eşimle çokta aşık olarak evlenmedik görücü usulü gibi oldu ama yine de sevgimiz vardı. Bilmediğim bi yere gelin geldim eşimin ailesini seviyorum bi problemimiz yok sorun eşimle benim aramda. Eşimin huyunu çözemedim onunla nasıl konuşurum sıkıntılarımı nasıl anlatırım bilemedim hep sustum surat yaptım anlasın diye bu işleri kötüye götürdü.

İlgisiz romantik olmayan rahatına düşkün gamsız biri, yalnızlık çektiğim için bana ilgi göstersin benimle konuşsun istedim hep ama o bana uzak kaldı belki de ben huyunu çözemediğim için oldu bilmiyorum. Bana artık herşeyi batmaya başladı işten gelir erkenden uyur benimle vakit geçirmez bu konuda hep uyardım hiç değişmedi. O böyle yaptıkca ben içime kapandım zaten duygusal biriyim iyice melankolik oldum. Çalışmıyorum hep evdeyim, kendine güvenen derdini iyi anlatan biri değilim üzülünce hep susarım üzüldükce kendimi iyice saldım nasıl olsa sevmiyo beni ilgisiz diye kendime özen göstermemeye başladım.

Bazen tartıştığımızda sürekli surat astığım için eve bile gelmek istemediğini söyledi. Ama ben üzüldüğüm için derdimi anlatamadığım için susuyorum. Me söylesem ciddiye almıyo konuşmak bile gelmiyo içimden. Onun yaptığı gibi yaptım ilgisiz oldum iki yabancı gibi olduk

.Ben depresyona girdikce o beni iyice boşladı beni dikkate bile almıyo artık ben susmasaydım sesimi çıkarabilseydim onu kaybediceğini hissettirseydim değişmese bile ben mutlu bi hayat sürerdim en azından.

Şimdi işin içinden çıkamıyorum bana sevgisini ilgisini nasıl kazanırım, konuşsun iki arkadaş gibi sevgili gibi eş gibi konuşalımgüzel vakşt geçirelim istiyorum. Bu evliliği nasıl güzel bi hale getiririm bana fikir verir misiniz. Benim de hatalarım olduğu için boşanmayı düşünmüyorum yeni evliyim toparlamak istiyorum.

Canım ilk iki sene benim de böyle geçti. Çok şikayet etme bence yani konuşarak çözmek çok zor erkeklerle :)
Biz daha yeni yeni konuşmaya çözmeye başladık. Ona göre şikayet ediyorsun ve mutsuzsun bu yüzden böyle davranıyorsun sanıyor. Sürekli sorunlaro konuşmak yerine bugün şöyle yapalım,böyle yapalım diye konuşmaya çalış. Plan hap akşam film izleyelim mı de,dışarı çıkıp çay kahve için. Uyumak onun için senden bir kaçış gibi olabilir sen sürekli söylenme diye. Çözemediğiniz ne var romantik omasını mı istiyorsun? Biraz umursamaz ol ve beklentilerini azalt. Böyle böyle düZelir. Erken daha bu sorunlar çok normal.

yeni evliyiz diyorsun

ne kadarlık

benim genel tavsiyem bu konularda

akşama etkinlik planla

hatta hep yazarım tvdeki filmi oku irdele

yıllardır onu izlemek istiyormuş gibi adama anlat

işte ona da güzel yemek hazırla

film için seveceği abur cubur vs bir şeyler ayarla

yani adam bir anda kendini müthiş bri film izleme ortamı içinde bulsun

azıcık da ona saracak filmler olsun bu

hatta gerekirse maç olsun

bu akşam şu takımın avrupada bu maçı var hadi izleyelim diye

birlikte yapılacak eğlenceli aktiviteler bulun

Merhaba sıkıntılarımı anlatıcağım bi arkadasım büyüğüm olmadığı için size danışmak istedim. Ben yeni evliyim eşimle çokta aşık olarak evlenmedik görücü usulü gibi oldu ama yine de sevgimiz vardı. Bilmediğim bi yere gelin geldim eşimin ailesini seviyorum bi problemimiz yok sorun eşimle benim aramda. Eşimin huyunu çözemedim onunla nasıl konuşurum sıkıntılarımı nasıl anlatırım bilemedim hep sustum surat yaptım anlasın diye bu işleri kötüye götürdü.

İlgisiz romantik olmayan rahatına düşkün gamsız biri, yalnızlık çektiğim için bana ilgi göstersin benimle konuşsun istedim hep ama o bana uzak kaldı belki de ben huyunu çözemediğim için oldu bilmiyorum. Bana artık herşeyi batmaya başladı işten gelir erkenden uyur benimle vakit geçirmez bu konuda hep uyardım hiç değişmedi. O böyle yaptıkca ben içime kapandım zaten duygusal biriyim iyice melankolik oldum. Çalışmıyorum hep evdeyim, kendine güvenen derdini iyi anlatan biri değilim üzülünce hep susarım üzüldükce kendimi iyice saldım nasıl olsa sevmiyo beni ilgisiz diye kendime özen göstermemeye başladım.

Bazen tartıştığımızda sürekli surat astığım için eve bile gelmek istemediğini söyledi. Ama ben üzüldüğüm için derdimi anlatamadığım için susuyorum. Me söylesem ciddiye almıyo konuşmak bile gelmiyo içimden. Onun yaptığı gibi yaptım ilgisiz oldum iki yabancı gibi olduk

.Ben depresyona girdikce o beni iyice boşladı beni dikkate bile almıyo artık ben susmasaydım sesimi çıkarabilseydim onu kaybediceğini hissettirseydim değişmese bile ben mutlu bi hayat sürerdim en azından.

Şimdi işin içinden çıkamıyorum bana sevgisini ilgisini nasıl kazanırım, konuşsun iki arkadaş gibi sevgili gibi eş gibi konuşalımgüzel vakşt geçirelim istiyorum. Bu evliliği nasıl güzel bi hale getiririm bana fikir verir misiniz. Benim de hatalarım olduğu için boşanmayı düşünmüyorum yeni evliyim toparlamak istiyorum.
Ne kadar oldu evleneli çok mu yenisinin herkes yaşıyor bu tarz şeyler ama büyük bişey göremedim erkekler genelde evlenince sudan çıkmış balığa dönüyorlar sen birinci kural surat asmayı bırak ne derdin varsa konuş baktın işten geldi gitti yattı git yanına yat sende biraz kendini açmalısın konuşmadan olmaz erkek dediğin düz beyin anlamaz öyle incelikten bişey den sen sussan o mutlusun sanar

Canım ilk iki sene benim de böyle geçti. Çok şikayet etme bence yani konuşarak çözmek çok zor erkeklerle :)
Biz daha yeni yeni konuşmaya çözmeye başladık. Ona göre şikayet ediyorsun ve mutsuzsun bu yüzden böyle davranıyorsun sanıyor. Sürekli sorunlaro konuşmak yerine bugün şöyle yapalım,böyle yapalım diye konuşmaya çalış. Plan hap akşam film izleyelim mı de,dışarı çıkıp çay kahve için. Uyumak onun için senden bir kaçış gibi olabilir sen sürekli söylenme diye. Çözemediğiniz ne var romantik omasını mı istiyorsun? Biraz umursamaz ol ve beklentilerini azalt. Böyle böyle düZelir. Erken daha bu sorunlar çok normal.
Evet bizi özetlediniz hep söyleniyo gibiyim ama konuşmayınca da yabancı oluyoruz gibi geliyo konuşsam kötü sussam kötü.

Ne kadar oldu evleneli çok mu yenisinin herkes yaşıyor bu tarz şeyler ama büyük bişey göremedim erkekler genelde evlenince sudan çıkmış balığa dönüyorlar sen birinci kural surat asmayı bırak ne derdin varsa konuş baktın işten geldi gitti yattı git yanına yat sende biraz kendini açmalısın konuşmadan olmaz erkek dediğin düz beyin anlamaz öyle incelikten bişey den sen sussan o mutlusun sanar
5 aylık evliyim gidip yanına yatınca hadi uyuyalım diyo mutlu olsun diye her dediğini yapıyorum iki üç gün sonra patlıyorum , ilgisizliğinden ben de ilgisiz oldum yokluğu varlığından daha iyi geliyo

yeni evliyiz diyorsun

ne kadarlık

benim genel tavsiyem bu konularda

akşama etkinlik planla

hatta hep yazarım tvdeki filmi oku irdele

yıllardır onu izlemek istiyormuş gibi adama anlat

işte ona da güzel yemek hazırla

film için seveceği abur cubur vs bir şeyler ayarla

yani adam bir anda kendini müthiş bri film izleme ortamı içinde bulsun

azıcık da ona saracak filmler olsun bu

hatta gerekirse maç olsun

bu akşam şu takımın avrupada bu maçı var hadi izleyelim diye

birlikte yapılacak eğlenceli aktiviteler bulun
Bi kere olsun günün nasıl geçti diye sorsa bi kere olsun iyi misin anlat bana dese neler neler yaparım karşımda duvar var :(

5 aylık evliyim gidip yanına yatınca hadi uyuyalım diyo mutlu olsun diye her dediğini yapıyorum iki üç gün sonra patlıyorum , ilgisizliğinden ben de ilgisiz oldum yokluğu varlığından daha iyi geliyo

ama adamı kıvama getir

yani tüm gün o organizasyonu hissettir

yani benim yanıma da yatarsan uyuyalım diyebilirim

başka etkinliklere heves yarat

daha yeni evliliğiniz tanıdıkça da düzelir

Evliligin başlari yasanan sıkıntılar bunlar onu bunaltiyor olabilir biliyoruz ki erkekler evlilige kolay alisamiyor

Yemek hazırla beynini formatlamış gibi güleryüzlü ol hoşgeldin canım de.
Yemekten sonra çay koy önceden sevdiği tatlıyı yap meyve çerez vs koy sehpaya, çay demlenene kadar şöyle yanına kıvrılayım de gir kolunun altına o ne izliyorsa sende izle.
Sen asık suratlı olursan adam da duvar olur haliyle.
Hiç denememişsin ki bi dene bakalım sevgi pıtırcığı olmayı, belki de karşılık verecek ama seni beklüyordur.

Bi kere olsun günün nasıl geçti diye sorsa bi kere olsun iyi misin anlat bana dese neler neler yaparım karşımda duvar var :KK43:

peki sen ona soruyor musun

ya da adamın bunun sorulacağına dair bir görgüsü bilgisi var mı

yani özellikle çalışmıyorsan gün boyu ne yapmış olabilir ki neden sorayım moduna giren çok erkek var

ülkemizde adam eşini arar ama çocuğu sormaya

yavaş yavaş öğrenecek

bu adam seni fark edememis bence.. biraz daha belli etmelisin kendini.. evde oldugunu belli etmelisin. tartisma yaratarak degil, kavga gürültüyle degil.. disiliginle!
bence o su an yeni evlenen her erkek gibi durumu tam algilayamamis. biraz daha kendine güvenmelisin. o senden kactikca onu kendine cekmelisin..
tv izlerken biraz daha samimi olabilirsiniz, iki arkadas gibi degil, kari koca gibi.. cinsel icerikli mesajlar verebilirsin, giyiminle, kusaminla, hareketlerinle.. o tv izlerken dizine yatip sadece basimi oksamani istiyorum diyebilirsin.. basini omzuna yaslayabilirsin, sarildiginizda boynunu öpüp biraz daha fazlasini istedigini gösterebilirsin.. o uyurken yanina yat, saril ve ona sana ihtiyacim var de.. devamli öpüp oksa basini.. o da seni siginabilecegi bir liman olarak görsün.. senin farkina varsin ve seni sadece evde camasir yikayip temizlik yapan, yemek yapan biri olarak görmesin..

Canım surat asarak yada çok konuşarak modunuzu düşürürsün. Sen istiyorsun ki adam bıcır bıcır , kıpır kıpır olsun maalesef olamıyorlar sen neşeli olacaksın, heyecanlı olacaksın..

Mutluluk,heyecan,neşe biraz bulaşıcıdır
Evinin enerjisini değiştir. Maalesef ki bu senin elinde .
Moral bozucu şeyler konuşmayın biraz kendinizi,evinizi,hayallerinizi konuşun o zaman bakın eşiniz de size uyum sağlayacak.
Ama 7/24 te adamdan atraksiyon beklemeyin bunu hiçbirimiz yapamayız birazda akışına bırakın çok kasmayın.

Back
X