- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Colin Firth ama Pride and Prejudice dizisindeki Colin Firth di mi di mi di mi? Oyyhh içim bir hoş oldu şimdi. Konudaki adam onun gibiyse, göz göze gelirsem ben de yenilirim.Yaw 3 günlük adam, benden mi hoşlanıyor diye açtığınız konuyu da hatırlıyorum. Şu yazışınızdan millet 5 senedir büyük aşk yaşıyordunuz da , büyük yıkıma uğradınız sanır. Hayır, akşam konuşma, hafta sonu görüşme sesini duyma, ne araa delice bağlandınız bu adamcığı da, gözlerine bakarsam kendime engel olamam diyorsunuz.
Zatı muhteşem Colin Firth den hallice herhalde...of yaa, böyle arabesk hayatlar nedir... Bu Türk erkeği de ne menem şey, her cinsinin bir alıcısı var mubarek, hayretler içindeyim. Kadınlarımızın hayatı ucuz galiba.
Canım bosanma aşamasında olan birisi o kadar yoğunluğun stresin içinde kalkıp da bu kadar rahat birinden hoşlanamaz hadi onu boşverin. Evini ayırır. Bu adam yalancı emin ol eşine karşı yaptıkları ortaya çıkmasın diye kadını da el üstünde tutuyordur.Evet öğrenmiştim ki beyefendi evliymiş. Neymiş ben üzülmeyeyim diye ilk başta dememiş. Akşamları 7 den sonra yazmaması hafta sonları arazi olması. İlk başta bir şey çakmadım. Son git gide acaba mı dedim gecenin bir yarısı sosyal medya hesabını karıştırdım. Orada bir yorum gördüm ve ertesi gün buraya sizlere konu açtım ve sizler kesin evli demeniz üzerine akşam sordum evet resmiyette evliyim ama ayrılacağım gibi laflar etti. 2 oğlu olduğunu dedi. Ben bunun üzerine engelledim. Ama gel gelelim arama ya mesaj atmaya çalışıyor her yerden. Ben yüzüne kapattıkça o yılmıyor. Her mesajında ayrılacağım bitecek gibi laflar ediyor tabi ki inanmıyorum. Benim hislerime yenilmemem lazım ki güçlü dimdik durayım. Bazen korkuyorum hislerime yenilip kadının çocukların günahını almaktan. Evet hissim yok değil var ama sağlam durmam gerek. Çünkü mecbur bazen iş için bir araya gelmemiz şart oluyor. O zaman gözlerine bakarsan yenilirim. Dün mesela geldi iş için 2 saat oturdu ama ben durmadım yanında işim var dedim ve çıktım. Çünkü dursam biliyorum ki olmayacak. En çok karsını çok merak ediyorum nasıl güzel mi diye o kadın bunu hak ediyor diye sonra diyorum hiç bir kadın hak etmez. Ona 9 yılını vermiş ona 2 çocuk vermiş hak etmiyor. Ben o kadına bunu yaparsam benim kadın olduğum nerede kalacak günah yazık. Ben kimsenin yuvasını yıkamam yuva yıkanın yuvası olmaz demişler. ALLAH çok şükür ben kendimi koruyorum tutuyorum kendimi ve hep de uzak duracağım. Kimsenin günahı ahı olamam
Ta kendileri...adamın youtube'da ki söyleşilerine de bak da derim; aynen, o gözler, o ses tonu, o gülüş. Uzaktan seyretmek bile mutluluk sebebiColin Firth ama Pride and Prejudice dizisindeki Colin Firth di mi di mi di mi? Oyyhh içim bir hoş oldu şimdi. Konudaki adam onun gibiyse, göz göze gelirsem ben de yenilirim.
Kendini normal bir ilişkide saniyordu arkadaşımiz ve ona göre de duyguları oluşmuş aniden değer verdiği insanin evli olduğunu öğreniyor.ve ilişkisini anında sonlandiriyor.ilişki hemen bitebilir ama duygularıyla yüzleşmesi kandirildigini aldatildigini hazmetmesi biraz daha zaman gerektirir. Ben kendisini takdir ediyorum kendisine saygısı olan bir kadin ve kendini küçültmemiş ve sevgisinden vazgeçebilmis.Gözlerine bakarsam yenilirim ne ya? Hayırdır, büyücü filan mı adam? Bence sizin sevgiliye değil, psikolojik tedaviye ihtiyacınız var. Yalan söylemiş, evli olduğunu gizlemiş, karısı onu evde beklerken sizi ziyarete gelebilmiş adamdan iğreneceğiniz yerde, hala duygum var diyebiliyorsanız, zaten sağlam durmaya pek niyetiniz yoktur bence. Kaderiniz adamla göz göze gelmenize bağlıysa, karakter ve iradeniz nerede?
Evet öğrenmiştim ki beyefendi evliymiş. Neymiş ben üzülmeyeyim diye ilk başta dememiş. Akşamları 7 den sonra yazmaması hafta sonları arazi olması. İlk başta bir şey çakmadım. Son git gide acaba mı dedim gecenin bir yarısı sosyal medya hesabını karıştırdım. Orada bir yorum gördüm ve ertesi gün buraya sizlere konu açtım ve sizler kesin evli demeniz üzerine akşam sordum evet resmiyette evliyim ama ayrılacağım gibi laflar etti. 2 oğlu olduğunu dedi. Ben bunun üzerine engelledim. Ama gel gelelim arama ya mesaj atmaya çalışıyor her yerden. Ben yüzüne kapattıkça o yılmıyor. Her mesajında ayrılacağım bitecek gibi laflar ediyor tabi ki inanmıyorum. Benim hislerime yenilmemem lazım ki güçlü dimdik durayım. Bazen korkuyorum hislerime yenilip kadının çocukların günahını almaktan. Evet hissim yok değil var ama sağlam durmam gerek. Çünkü mecbur bazen iş için bir araya gelmemiz şart oluyor. O zaman gözlerine bakarsan yenilirim. Dün mesela geldi iş için 2 saat oturdu ama ben durmadım yanında işim var dedim ve çıktım. Çünkü dursam biliyorum ki olmayacak. En çok karsını çok merak ediyorum nasıl güzel mi diye o kadın bunu hak ediyor diye sonra diyorum hiç bir kadın hak etmez. Ona 9 yılını vermiş ona 2 çocuk vermiş hak etmiyor. Ben o kadına bunu yaparsam benim kadın olduğum nerede kalacak günah yazık. Ben kimsenin yuvasını yıkamam yuva yıkanın yuvası olmaz demişler. ALLAH çok şükür ben kendimi koruyorum tutuyorum kendimi ve hep de uzak duracağım. Kimsenin günahı ahı olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?